עזרה - טלפון חדש - כיצד להעביר אפליקציות ונתונים בין טלפונים ללא גיבוי בגוגל?

אפליקציות, מערכות הפעלה של גוגל אנדרויד - ginger bread, ice cream sandwich, froyo, jelly bean
Luna. פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל
תגובות: 27
נתן תודות: 12 פעמים
קיבל תודות: 0

שליחה #21 

@borsood

תודה רבה.
מכל הסרטונים שצפיתי בהם, הבנתי שצריך שה- wifi יהיה דלוק, לכן תגובתך שאדאג שהמכשירים לא יהיו מחוברים לרשת בזמן ההעברה על מנת למנוע זליגת נתונים, בלבלה אותי.. אז פניתי ל- AI וההסבר של הבינה המלאכותית היה שלא חייבים להדליק את האינטרנט הסלולרי אך ה- wifi צריך להיות דלוק מכיוון שהמכשירים יוצרים רשת אלחוטית חדשה ביניהם, וגם יהיה רשום בקישורית שהם מחוברים לרשת החדשה שנוצרה, להבנתי הם לא יהיו מחוברים ל- wifi הרגיל ולא ינצלו GB מהרשת הביתית.

כל התמונות והסרטונים ביחד, בסביבות ה- 70GB.
מכיוון שב- MI MOVER הכל מועבר קומפלט ולא ניתן לבחור פריטים יחידים, החלטתי שלא אעביר בינתיים את הגלריה.
אין לי כוח להתמודד כרגע עם ניקוי של אלפי פריטים ומעדיפה לשמור את הטלפון החדש נקי אז הבינה המלאכותית הסבירה לי שבמקרה הזה, עדיף להעביר קבצים דרך המחשב, לחבר את הטלפון הישן למחשב עם כבל נתונים ולבחור אילו קבצים להעביר לטלפון החדש ואז למחוק הכל מהמחשב כדי שזה לא יתפוס GB במחשב.
באופן אישי, לא מבינה מה הבעיה פשוט להעביר אותם דרך בלוטות'....
היתרון ב- mi mover הוא שלהבנתי, לרוב הוא מעביר תמונות ואלבומים לפי תאריך היצירה שלהם, בדיוק כפי שהם מופיעים בגלריה בטלפון הישן, דבר חשוב שכנראה לא יהיה בהעברה דרך מחשב...

אני רוצה להתחיל בתהליך בסוף השבוע, אעדכן אם הפתקים עברו, בתקווה שכולם יעברו ללא בעיות 🤞

Luna. פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל
תגובות: 27
נתן תודות: 12 פעמים
קיבל תודות: 0

שליחה #22 

היי, חזרתי לעדכן :)
מעדכנת באיחור מכיוון שבסוף החלטתי לעשות סדר בטלפון הישן, למחוק ולמיין תמונות לאלבומים טרם ההעברה לטלפון החדש, אחרת תהיה לי קטסטרופה בטלפון החדש ועבודה כפולה של מחיקה ומיון בטלפון החדש והישן בנפרד... זה לקח לי כשבועיים של עבודה קשה, אך פיניתי כ- 25GB או יותר בטלפון.. וזה גמר אותי.

בסוף ביצעתי העברה דרך mi mover והפתקים עברו - אך היו חסרים 361 פתקים.
כנראה שצריך להגיד תודה שלפחות שאר ה- 2000+++ פתקים עברו בהצלחה, למרות שלצערי פתקים עם מידע חשוב לא עברו ועדיין לא עליתי על הכל.

לגבי התמונות, אחרי כל העבודה הסיזיפית שלי לפינוי מקום שלקחה מעל שבוע, מילא שחלק מהתמונות לא עברו (זה היה צפוי) אך תמונות שטרחתי למחוק (כולל מחיקה לצמיתות מפח האשפה) הופיעו בטלפון החדש ולהפתעתי, הופיעו גם תמונות שמחקתי לפני שנה, שנתיים+ בטלפון הישן... לא מבינה מאיזה פח או זיכרון הן נשלפו.. כנראה שיש מידע שנשמר על המכשיר ולא נמחק, למרות שכלל לא מופיע עליו... מטריד.... אין לי מושג מה אמורים לעשות על מנת להימנע ממצבים כאלה, חוץ מאיפוס...
ואפילו תמונות שהיו ב"אלבומים נסתרים" עברו, למרות שכביכול אמורות להישאר מוסתרות ולא לעבור....
אז בעצם לאחר העבודה הקשה של מחיקה ומיון, היא הייתה חצי לחינם מכיוון שגם תמונות שנמחקו לצמיתות, הופיעו שוב בטלפון החדש ושוב, הייתי צריכה להתחיל למחוק הכל.... 😥

יש לי חשד ש mi mover העביר גם בעיות ובאגים...

תודה רבה לכולם ותודה במיוחד ל-@borsood

שלח תגובה

חזור אל “Android - אנדרויד”