מחפש ראוטר חדש (Archer BE230) TPLINK BE3600 - האם הוא איכותי
- sys_admin
-
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4301
- נתן תודות: 10 פעמים
- קיבל תודות: 898 פעמים
על איזו "גישה לפרוטוקול IPV6" אנו מדברים כאן?01/12/2025 16:07achlad כתב: לגביי נתב FLINT 2 השאלה האם יש לו גישה לפרוטוקול IPV6 .
בראוטר TP-Link AX3000 Dual Band Gigabit Wi-Fi 6 Archer AX53 ,כן יש גישה - בדקתי ....
אם תסביר למה אתה מתכוון או צריך, אז אפשר בכלל יהיה לענות לך.
בכל מקרה, על FLINT 2 מתקינים כברירת מחדל את OpenWRT, אם מה שאתה רוצה קיים ב OpenWRT, אז יש את זה גם ב FLINT 2, בדיוק כמו בכל נתב אחר, שמקיץ את OpenWRT.
באיזה "חנות" (אמינה) בעלי א. הזמנתם אותו ועם איזה שירות משלוח הגיע? דואר ישראל? שולם עליו כאן מע"מ/מכס?
ייצא להערכתי לא "קצת יותר מ300" אלא כ 400 כולל משלוח ומעמ (לאחר הקופון). אני טועה?
-
Driftix
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 128
- שם מלא: Nakash
- נתן תודות: 31 פעמים
- קיבל תודות: 2 פעמים
החנות הרשמית כאן GL.iNet Official Store01/12/2025 17:09rafi_d כתב: באיזה "חנות" (אמינה) בעלי א. הזמנתם אותו ועם איזה שירות משלוח הגיע? דואר ישראל? שולם עליו כאן מע"מ/מכס?...
https://a.aliexpress.com/_c3R8DpJR
ורק הזמנתי לא הגיע לא ידוע, נשלח עם aliexress selection standard
יצא לי עם קופונים ומשלוח 330 בערך, עד שלא מגיעים לקופה לא מראה שהמשלוח לא חינם
מקווה שלא יהיה שום מכס - מישהו יודע?
-
Driftix
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 128
- שם מלא: Nakash
- נתן תודות: 31 פעמים
- קיבל תודות: 2 פעמים
מעמ... אמממ תוכל לפרט? שנדע למה לצפות01/12/2025 17:36sabres כתב: מהחנות הרשמית של GL.iNet שקישרתי אליה בעמוד הקודם.
כשהזמנתי בזמנו זה הגיע דרך צ'יטה משלוחים וגם שילמתי עליו מע"מ. אי אפשר לדעת מראש דרך איזו חברה זה יישלח....
לצפות ל ++18% ...
מי? מכס מדינת ישראל, בשלב שאתה מקווה שהמכס יפספס את החבילה שלך, אבל עלי א. כנראה מיידע אותו בפרטים אפילו לפני שהציוד נחת...
זה רק טעות בניסוח שלו. זה מכס , שנקבע לגובה המע"מ במדינה.
- sys_admin
-
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4301
- נתן תודות: 10 פעמים
- קיבל תודות: 898 פעמים
למשל, להיכנס לממשק ניהול שלו ולראות, אם כבר בדף הראשון שם כתוב: OpenWRT, אז, כנראה, שכן.01/12/2025 17:53achlad כתב: ערב טוב sys_admin יש לי שאלה אליך :
אייפו אפשר לראות האם נתב מריץ OpenWRT ?...