אינטרקום לבניין מבית UniFi
ניסית לדבר עם לנטק או דיפול? שניהם ייבואנים רשמיים של Unifi
ולגבי התראות באפליקציה, אתה רוצה שדיירים יקבל התראה רק אם מישהו מצלצל לדירה שלהם?
לדעתי אפשר ליצור קשר עם ubiqutui בתמיכה שלהם. הם עונים מהר מאוד.
ואם זה עובד כמו protect(שאני מניח שכן) זה עובד טוב מאוד.
ולגבי התראות באפליקציה, אתה רוצה שדיירים יקבל התראה רק אם מישהו מצלצל לדירה שלהם?
לדעתי אפשר ליצור קשר עם ubiqutui בתמיכה שלהם. הם עונים מהר מאוד.
ואם זה עובד כמו protect(שאני מניח שכן) זה עובד טוב מאוד.
-
ziv_r
- עורך ראשי HTmag

- תגובות: 46318
- נתן תודות: 1965 פעמים
- קיבל תודות: 5065 פעמים
עד עכשיו דיברתי רק עם טלראן. אדבר גם עם מי שהצעת, לא הייתי מודע שגם הם היבואנים.
-
ziv_r
- עורך ראשי HTmag

https://www.dipole.co.il
לא מתעסקים עם פתרונות האינטרקום של UniFi.
https://www.lan-tech.co.il
כן מבצעים התקנות בארץ, אפילו ברמה יומיומית, אבל רק של בתים פרטיים ובנייני בוטיק של עד 8 דירות.
הם לא בטוחים אם הם רוצים להכנס לפרויקט של בניין בן 47 דירות. אני ממתין לתשובה מהם.
אגב, יש התראות באפליקציה ויש תמיכה בעברית בשמות הדיירים, אבל לא בממשק (פחות חשוב).
כן מבצעים התקנות בארץ, אפילו ברמה יומיומית, אבל רק של בתים פרטיים ובנייני בוטיק של עד 8 דירות.
הם לא בטוחים אם הם רוצים להכנס לפרויקט של בניין בן 47 דירות. אני ממתין לתשובה מהם.
אגב, יש התראות באפליקציה ויש תמיכה בעברית בשמות הדיירים, אבל לא בממשק (פחות חשוב).
- dr0r
-
- חבר ותיק

- תגובות: 2182
- שם מלא: דרור
- נתן תודות: 86 פעמים
- קיבל תודות: 361 פעמים
הם לא כל כך רוצים להיכנס לזה בגלל ההשחלות לכל הבניין, שזה כאב ראש רציני. אבל אם אתם שמים רק אפליקציה, זה יותר קל מאשר בניין קטן.12/11/2025 9:05ziv_r כתב: https://www.dipole.co.il
אגב, יש התראות באפליקציה ויש תמיכה בעברית בשמות הדיירים, אבל לא בממשק (פחות חשוב)....
-
ziv_r
- עורך ראשי HTmag

-
ziv_r
- עורך ראשי HTmag

זה מזכיר לי את מערכת הבית החכם שאצלי שעל wifi - אם יש תקלה באינטרנט - יש פה ושם נקודות. שאין בהן אפשרות לתפעול התאורה מהמפסק.
אז אם יש תקלת אינטרנט לדייר , הוא לא יוכל לפתוח את הדלת ?
אגב, יש לך הערכה כמה תהיה ההשהיה עד ההתראה באפליקציה?
האמינות שאלתית משהו...
אז אם יש תקלת אינטרנט לדייר , הוא לא יוכל לפתוח את הדלת ?
אגב, יש לך הערכה כמה תהיה ההשהיה עד ההתראה באפליקציה?
האמינות שאלתית משהו...
-
ziv_r
- עורך ראשי HTmag

זה לא כניסה לבניין בטחוני שצריך מערכות גיבוי, תגובתיות בזמן אמת, תשתית פייבר וציוד רשת תואם שיודע להעביר קבצים במהירות של 50Gbps כמו שאוהבים להפריז פה 
בסך הכל אינטרקום לבניין.
במקרה הכי גרוע אם נפל האינטרנט (וכמה זה כבר קורה?), אותו אדם מתקשר לדייר והדייר פותח לו מרחוק.
לא בטוח שזה בכלל יתקדם, יש לי הרגשה שה- lan-tech ידפקו מחיר לא הגיוני.

בסך הכל אינטרקום לבניין.
במקרה הכי גרוע אם נפל האינטרנט (וכמה זה כבר קורה?), אותו אדם מתקשר לדייר והדייר פותח לו מרחוק.
לא בטוח שזה בכלל יתקדם, יש לי הרגשה שה- lan-tech ידפקו מחיר לא הגיוני.
הייתה לי איתם חווית רכישה מאוד לא נעימה אז אני נוטה להסכים איתך, אבל הם עדיין יבואן רשמי אז לחלק מהציוד שיתפתי איתם פעולה.13/11/2025 8:12ziv_r כתב: זה לא כניסה לבניין בטחוני שצריך מערכות גיבוי, תגובתיות בזמן אמת, תשתית פייבר וציוד רשת תואם שיודע להעביר קבצים במהירות של 50Gbps כמו שאוהבים להפריז פה
בסך הכל אינטרקום לבניין.
לא בטוח שזה בכלל יתקדם, יש לי הרגשה שה- lan-tech ידפקו מחיר לא הגיוני....
וודאי שידפקו. מאותן סיבות שהזכרת , אם תבחרו ב wifi העלות בטח תרד לזו של הציוד עצמו.. 
לדעתי, יש יתרון לבהשתמש גם ב 2-Wire הקיים, אפילו אם זה רק להספקת החשמל והייתר WIFI...
לדעתי, יש יתרון לבהשתמש גם ב 2-Wire הקיים, אפילו אם זה רק להספקת החשמל והייתר WIFI...
-
ziv_r
- עורך ראשי HTmag

לצערי lan-tech לא חוזרים אלי ואני מרגיש שאני ממש רודף אחריהם בשביל לקבל תשובה. היחס הזה גרם לי למחוק אותם מהרשימה וכתוצאה מכך גם לוותר על הפתרון של UniFi. חבל שככה נראית התמיכה של החברות בארץ.
אני עובר כנראה לפתרון האינטרקום של Pal. יש לי כבר בקר לשער שעובד טוב והפלוס הוא שהאינטרקום יפעל באותה אפליקציה.
אני עובר כנראה לפתרון האינטרקום של Pal. יש לי כבר בקר לשער שעובד טוב והפלוס הוא שהאינטרקום יפעל באותה אפליקציה.
גם לנו יש בקר לשער שלהם, כמו לחצי מדינה. עדיין נושא האינטרקום שלהם פחות נפוץ משום מה, חבל.
לדעתי, זה שוב, בגלל הקושי בהחלפת הכבילה, למי שלא בוחרים ב ,wifi.
לדעתי, זה שוב, בגלל הקושי בהחלפת הכבילה, למי שלא בוחרים ב ,wifi.
-
ziv_r
- עורך ראשי HTmag

הבהרתי להם שאני מעוניין רק בפתרון של ההתראה לאפליקציה. הם נעלמו ולא חוזרים להודעות או לטלפונים.
חברים, זה רק בניין עם חניה, לא הכור בדימונה. אני לא מצפה לשום אבטחה רצינית, בטח לא מאפליקציה. אגב, הכל מאומת ע"פ מס טלפון, והשלטים מוצפנים, ולא ניתנים להעתקה. לי זה מספיק. (אצלנו , בבניין חדש, יש את כל 3 האפשרויות - פאל עם שלט ומהאפליקציה, וזיהוי מספרי רכבים , של עופר שערים).17/11/2025 9:07dr0r כתב: מה חסר ליבואנים האחרים של UniFi?
אני לא יודע איך האינטרקום של PAL, אבל האבטחה של מערכת ניהול השערים והמצלמות שלהם לא ברמה גבוהה....
אז החוליה החלשה היא דווקא זיהוי הרכב. לדעתי כל מי שיבוא עם שלט דמוי לוחית רישוי שהעתיק מאחד הרכבים, יוכל להכנס...
אני מניח שבאינטרקום גם יש אימות מול המספר הסלולארי, בטח אצל פאל.
- dr0r
-
- חבר ותיק

- תגובות: 2182
- שם מלא: דרור
- נתן תודות: 86 פעמים
- קיבל תודות: 361 פעמים
השער בהחלט לא ממש חשוב, אבל הגישה למצלמות כן. ובאופן כללי, זה סימפטום לא מעודד.17/11/2025 9:15rafi_d כתב: חברים, זה רק בניין עם חניה, לא הכור בדימונה. אני לא מצפה לשום אבטחה רצינית, בטח לא מאפליקציה. אגב, הכל מאומת ע"פ מס טלפון, והשלטים מוצפנים, ולא ניתנים להעתקה. לי זה מספיק. (אצלנו , בבניין חדש, יש את כל 3 האפשרויות - פאל עם שלט ומהאפליקציה, וזיהוי מספרי רכבים , של עופר שערים).
אז החוליה החלשה היא דווקא זיהוי הרכב. לדעתי כל מי שיבוא עם שלט דמוי לוחית רישוי שהעתיק מאחד הרכבים, יוכל להכנס...
אני מניח שבאינטרקום גם יש אימות מול המספר הסלולארי, בטח אצל פאל....
אז הכל ממילא פריץ, אני לא מבין את ההסתייגויות מלרכוש ציוד סיני זול. נדמה לי שלמשל ציוד Tuya, עולה בין 60-100$ ליחידה (או זוג?), שתומכת בכל הממשקים, קווי , poe ו wifi.