שירות אלקטרה - אולי כדאי לחשוב שוב .. - עדכון

פורום לדיון על נושאים הקשורים לפן המסחרי ו/או השירותי של התחום (איפה קונים? כמה עולה? מי הייבואן? המלצות על חנות? ענייני ייבוא/מכס וכו').
Lior_M פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר שלא מהעולם הזה
חבר שלא מהעולם הזה
תגובות: 8127
נתן תודות: 418 פעמים
קיבל תודות: 473 פעמים

שליחה #21 

עדכון אחרון
נתחיל מהסוף.
המזגן עובד , אבל זה לא בגלל שהיו אצלי בבית שלושה טכנאים ( במהלך שבועיים .. )
וזה גם לא בגלל שהיחידה בחוץ הוחלפה בחדשה, לא לא, מסתבר שהמזגן היה תקין מלכתחילה. פשוט אף אחד לא טרח להשתמש ברב-מודד כדיי
לבדוק את המתח שהמזגן מקבל ..
אף אחד ( חוץ ממני ) גם לא טרח לבדוק מה אומר קוד השגיאה שהופיע על הצג, רמז : המזגן ידע שמשהו בחשמל לא בסדר כי הקוד שהופיע משמעותו : "הגנה על מתח גבוה\נמוך".
בקיצור, משהו בחשמל לא היה תקין ( עבדו על לוח החשמל אצלי בבית לפני שהמזגן הפסיק לעבוד ) מידע שהעברתי כבר לטכנאי הראשון שהגיע ובכל זאת רק אחרי שהתעקשתי מול הטכנאי האחרון שהגיע והחליף את היחידה שיבדוק מה קורה בשקע, גילו את הבעיה.
אני נתקעתי שבועיים בלי מזגן. לא נורא. אלקטרה סתם בזבזה כסף וכ"א. שלחו שני טכנאים שלהם, ועוד קבלן חיצוני ( הם לא אוהבים גגות רעפים אז קבלן החליף את היחידה .. ) ושלחו יחידה חיצונית חדשה בקרטון.
אם היה לקוח אחר שפחות מבין או פחות מתעקש כנראה שהיה מגיע גם טכנאי רביעי ואולי גם חמישי..
סתם חבל.
בעבר טכנאי סאונד באולפני טריטון כיום עוסק בתחום ההי-טק.
הקולנוע שלי

Shtirlitz
סמל אישי של משתמש
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר
תגובות: 4966
נתן תודות: 321 פעמים
קיבל תודות: 122 פעמים

שליחה #22 

16/09/2025 8:13  
Lior_M כתב:
עדכון אחרון
נתחיל מהסוף.
המזגן עובד , אבל זה לא בגלל שהיו אצלי בבית שלושה טכנאים ( במהלך שבועיים .. )
וזה גם לא בגלל שהיחידה בחוץ הוחלפה בחדשה, לא לא, מסתבר שהמזגן היה תקין מלכתחילה. פשוט אף אחד לא טרח להשתמש ברב-מודד כדיי
לבדוק את המתח שהמזגן מקבל ..
אף אחד ( חוץ ממני ) גם לא טרח לבדוק מה אומר קוד השגיאה שהופיע על הצג, רמז : המזגן ידע שמשהו בחשמל לא בסדר כי הקוד שהופיע משמעותו : "הגנה על מתח גבוה\נמוך".
בקיצור, משהו בחשמל לא היה תקין ( עבדו על לוח החשמל אצלי בבית לפני שהמזגן הפסיק לעבוד ) מידע שהעברתי כבר לטכנאי הראשון שהגיע ובכל זאת רק אחרי שהתעקשתי מול הטכנאי האחרון שהגיע והחליף את היחידה שיבדוק מה קורה בשקע, גילו את הבעיה.
אני נתקעתי שבועיים בלי מזגן. לא נורא. אלקטרה סתם בזבזה כסף וכ"א. שלחו שני טכנאים שלהם, ועוד קבלן חיצוני ( הם לא אוהבים גגות רעפים אז קבלן החליף את היחידה .. ) ושלחו יחידה חיצונית חדשה בקרטון.
אם היה לקוח אחר שפחות מבין או פחות מתעקש כנראה שהיה מגיע גם טכנאי רביעי ואולי גם חמישי..
סתם חבל.
...
טכנאים לא בודקים דברים בסיסיים בגילוי התקלה, בעיקר כשיש להם חיווי ברור - לא פחות מהזייה.

מהצד שלי - יש לי מזגן של טורנדו תלת פאזי שהכרטיס בורר פאזות שלו נפגע והציג קוד תקלה שאין בספר של המזגן. המזגן היה באחריות ובא הטכנאי. כמובן שלא הכיר את קוד התקלה, החליף כרטיסים ובכרטיס השלישי קפץ קוד תקלה אחר, תחת קטגוריה בעיית מתח. פה חשדתי. הבחור אמר שלא יודע מה לעשות, כנראה התקלה בגלל עובי החוטים (1.5*5 שזה קשקוש מוחלט), אז אינטואטיבית אמרתי -תחליף בין הפאזות ו... תופים - זה הסתדר.
החוסר ידע בסיסי בהבנת מספור שגיאות, שזה תכלס זהה בכל הכרטיסים של החברה, לא אמור להתקיים. אבל כנראה שרק לי זה ברור.
התחלתי את חיי מאפס ולקח לי שנים להגיע לשום דבר

שלח תגובה

חזור אל “ייבוא, תמחור ושירות”