ספוטיפיי מעלים מחירים, הגיע הזמן לעבור ליוטיוב מיוזיק

נטפליקס, אמאזון פריים, דיסני+, יס+ סלקוםTV, פרטנרTV, סטינג טיוי, הוט נקסט+, HBO-max, peacock, paramount plus
off
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1394
נתן תודות: 45 פעמים
קיבל תודות: 186 פעמים

שליחה #21 

metrolist אפליקציה נהדרת בחינם ובלי פירסומות.

sigamore
סמל אישי של משתמש
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר
תגובות: 4935
נתן תודות: 515 פעמים
קיבל תודות: 688 פעמים

שליחה #22 

17/08/2025 19:14  
boren כתב:
תסתכל על הסרטון הזה:

...
תודה !
... אבל זו לא אופציה מובנית. מדובר באפליקציית צד ג׳. כאלו יש לרוב... 🤓
די טעלעוויזיע קאָסטן מיר וועגן פופצן טויזנט פונט !

ziv_r
סמל אישי של משתמש
עורך ראשי HTmag
עורך ראשי HTmag
תגובות: 46336
נתן תודות: 1966 פעמים
קיבל תודות: 5072 פעמים

שליחה #23 

שים לב לכפתור הכחול למטה.

ואלו האופציות לאחר הלחיצה.
אפליקציה רישמית של YM.

boren פותח השרשור
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר
תגובות: 3834
שם מלא: אורן
נתן תודות: 271 פעמים
קיבל תודות: 496 פעמים

שליחה #24 

זה מובנה באפליקציה הרשמית של יוטיוב מיוזיק לאנדרואיד ונגיש למי שמשלם על חשבון פרמיום. גוגל עושים שת"פ עם חברה חיצונית ונותנים בחינם פתרון שבאופן רגיל צריך לשלם עליו. מבחינתי זה מספיק טוב ולא ממש משנה לי אם המפתחים מקבלים את השכר שלהם ישירות מגוגל או מחברה אחרת.

sigamore
סמל אישי של משתמש
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר

שליחה #25 

אחרי בדיקה נוספת נמצאה האפשרות ב YM (גירסת iOS). תודה רבה 🙏

טלHD
סמל אישי של משתמש
גורו
גורו
תגובות: 14350
נתן תודות: 989 פעמים
קיבל תודות: 1220 פעמים

שליחה #26 

18/08/2025 12:29  
ziv_r כתב:
שים לב לכפתור הכחול למטה.
IMG_7032.png

ואלו האופציות לאחר הלחיצה. IMG_7033.png

אפליקציה רישמית של YM.
...
אין לי בכלל אופציה של השורה הכחולה ללחוץ עליה.
אני ביוטיוב פרימיום (אישי, לא משפחתי).
יש רק + ל "חדש" ושלוחצים עליו יש אופציה לחיפוש פליליסט או "רדיו". :roll:
Screenshot_20250819_002540_YouTube Music.jpg
Screenshot_20250819_002527_YouTube Music.jpg

טלHD
סמל אישי של משתמש
גורו
גורו

שליחה #27 

בדרך הקשה והארוכה ... אבל הצלחתי.
נכנסתי ל"עזרה" באפליקציה YM, חיפשתי "יבוא"...
קיבלתי לינק לשירות "Tune My Music"...
ומשם אימות כניסה ל ספוטיפיי ואחר כך ל YM... ואז יבוא של הכל.
Screenshot_20250819_004100_Google Play services.jpg
Screenshot_20250819_003421_Chrome.jpg
Screenshot_20250819_003503_Chrome.jpg

טלHD
סמל אישי של משתמש
גורו
גורו

שליחה #28 

ואחרי כל זה.... בכל זאת התעצבנתי שאין לי את ה"שורה הכחולה", אז בדקתי שאין איזה עדכון שפיספסתי לאפליקציה דרך ה play... ומסתבר שיש 😡.
אחרי עדכון, ה"שורה הכחולה" הופיעה באפליקציה.
Screenshot_20250819_011356_YouTube Music.jpg

Moshe984
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1503
נתן תודות: 353 פעמים
קיבל תודות: 254 פעמים

שליחה #29 

18/08/2025 9:24  
boren כתב:
נניח שהיה שירות עם קצב דגימה פי 100 מטידאל או מכל שירות אחר שמשתמש בפורמט lossless. האם יש משתמש אחד ממיליון שהיה מצליח לזהות יתרון כלשהו באיכות באופן עקבי במבחן ABX? אני מניח שתסכים שהתשובה היא שלא. ואם כך, תסיק לבד מה המשמעות של המספרים שכתבת כארגומנט לפערים באיכות.

מדד יותר טוב הוא איזה אחוז מהמשתמשים מסוגל להבחין בהבדלים באיכות בהאזנה עם אוזניות הבלוטות' שבהן הם מתכוונים להאזין. אני מהמר שאחוז קטן מאוד, ובטח לא משהו שקרוב ל"פי 10" או "פי 27" מאלה שלא מסוגלים להבחין בהבדלים באיכות.
...
זה לא נניח חבר יקר, היו לי שלושתם עברתי, הייתי סקפטי אבל, יש לך אפשרות להשוות שניהם בו זמנית כמו שאני עשיתי,תנסהטידל נותן לך חודש נסיון, לנסות ועוד חודש חינם מה איכפת לך תנסה, מכסימום תחזור לקודם, תאמר אגב אם יש בכלל מה להשוות, גם עם אוזניות, גם ברכב ואם יש לך סט בבית אז בכלל אתה עף, וכן, ההבדל הוא כמו לשמוע עם טרנזיסטור פח לעומת וואו!! לא מומצא, קצב דגימה אחר לחלוטין, כמו MP3 מכווץ של פעם לעומת סידי. איך אפשר בכלל לומר הבדל לא שמיע אתה אמיתי ! תצליח.

sigamore
סמל אישי של משתמש
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר

שליחה #30 

19/08/2025 5:18  
Moshe984 כתב:
זה לא נניח חבר יקר, היו לי שלושתם עברתי, הייתי סקפטי אבל, יש לך אפשרות להשוות שניהם בו זמנית כמו שאני עשיתי,תנסהטידל נותן לך חודש נסיון, לנסות ועוד חודש חינם מה איכפת לך תנסה, מכסימום תחזור לקודם, תאמר אגב אם יש בכלל מה להשוות, גם עם אוזניות, גם ברכב ואם יש לך סט בבית אז בכלל אתה עף, וכן, ההבדל הוא כמו לשמוע עם טרנזיסטור פח לעומת וואו!! לא מומצא, קצב דגימה אחר לחלוטין, כמו MP3 מכווץ של פעם לעומת סידי. איך אפשר בכלל לומר הבדל לא שמיע אתה אמיתי ! תצליח.
...
בוא לא נגזים .. טרנזיסטור... 🧐
טידל מצויינים (באמת) אבל לרוב האנשים ברוב המצבים אין סיכוי לשמוע הבדל.

ra
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 2433
נתן תודות: 172 פעמים
קיבל תודות: 120 פעמים

שליחה #31 

להשלמת ההשכלה האם הספריות מכילות תוכן זהה?

sigamore
סמל אישי של משתמש
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר

שליחה #32 

כולם (השרותים המובילים) עם ~100 מיליון שירים כך שלמאזין הממוצע יהיה קשה עד בלתי אפשרי למצוא הבדלים.

(חוג מעריצי הזמרת ברכה צפירה צפוי להתנגד לקביעה הגורפת לעיל)

Moshe984
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1503
נתן תודות: 353 פעמים
קיבל תודות: 254 פעמים

שליחה #33 

אתה לא שומע הבדל בין ניגון מיוטיוב לניגון מ CD ?
איך לא, זה מכווץ MP3 במקרה הטוב מול 16\24\32 ביט !
אנחנו שואפים לאיכות הכי גבוהה אנשים פה מחליפים כבל בקיר, יש לך פה מקור שמע מהסרטים לא תשתמש בו ותלך על המוגבל וההכי פחות איכותי כאילו למה ?! זה א'\ב'.
נ.ב. גם לי לקח איזה שנה עד שגילתי את זה ועוד הייתי על החינאמי בהתחלה שהוא בכלל גרוע ווואלה הייתי מבסוט ממנו, עברתי לתשלום עליתי פי 3 באיכות אמרתי וואו, בסוף נתתי צאנס נכנעתי חודש נסיון מה יכול להיות, ואז הבנתי איך אכלתי אותה שנתיים, שנתיים של הפסד וזה פשוט אוצר,
אגב, אתה מכיר מישהו שעבר מטידל לספוטיפיי ? זה בסדר גם לך בסוף זה יגיע, כל אחד בקצב שלו, תצליח ותהנה.

oris74
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון HT
חבר במועדון HT
תגובות: 9455
שם מלא: אורי
נתן תודות: 1140 פעמים
קיבל תודות: 962 פעמים

שליחה #34 

גם אני הפסקתי את המנוי לספוטיפיי משיקולי תקציב כי כבר היה לי מנוי פרימיום ליוטיוב.

הדבר היחיד שהפריע לי במעבר הוא שלא כל הפודקסטים הישראלים זמינים ב YM. חוץ מזה באמת שאין סיבה לשלם על שני שירותים מקבילים.

sigamore
סמל אישי של משתמש
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר

שליחה #35 

20/08/2025 5:07  
Moshe984 כתב:
אתה לא שומע הבדל בין ניגון מיוטיוב לניגון מ CD ?
איך לא, זה מכווץ MP3 במקרה הטוב מול 16\24\32 ביט !
אנחנו שואפים לאיכות הכי גבוהה אנשים פה מחליפים כבל בקיר, יש לך פה מקור שמע מהסרטים לא תשתמש בו ותלך על המוגבל וההכי פחות איכותי כאילו למה ?! זה א'\ב'.
נ.ב. גם לי לקח איזה שנה עד שגילתי את זה ועוד הייתי על החינאמי בהתחלה שהוא בכלל גרוע ווואלה הייתי מבסוט ממנו, עברתי לתשלום עליתי פי 3 באיכות אמרתי וואו, בסוף נתתי צאנס נכנעתי חודש נסיון מה יכול להיות, ואז הבנתי איך אכלתי אותה שנתיים, שנתיים של הפסד וזה פשוט אוצר,
אגב, אתה מכיר מישהו שעבר מטידל לספוטיפיי ? זה בסדר גם לך בסוף זה יגיע, כל אחד בקצב שלו, תצליח ותהנה.
...
בסדר ... שכנעת .... 👁️
עכשיו בוא ספר באיזה ציוד אתה משתמש (דאק? אלקטרוסטטיות? גב פתוח? חוט? בליחוט? )
אני עם אייפון 11 ואיירפודס דור 1. זה יספיק לי ?

mosheva
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד
תגובות: 858
נתן תודות: 99 פעמים
קיבל תודות: 38 פעמים

שליחה #36 

קשה לי מאוד עם מיוזיק שהוא דוחף גם תכנים שרואים ביוטיוב רגיל.. ב YT מיוזיק בטלויזיה יש תכנים של YT רגיל שהילדים רואים כל מיני שירים של סדרות ודברים שהם רואים ברגיל.. יש ערבוב שהוא לא נכון..
לעומת זאת בספוטיפי אני מקבל רק מוזיקה שלא מושפעת ממה רואים או שומעים ב YT, כן עכשיו בגלל הפוסט הזה ראיתי שהאפליקציה בנייד התעדכנה ואני רואה פחות תכני ילדים של היוטיוב הרגיל אבל באפליקצייה של גוגל הום עוד לא מעודכן וזה הממשק הישן, עכשיו עושה עדכון ל YT מיוזיק באפל קאר פליי אם שם יהיה עדכון משמעותי זה בהחלט פריצת דרך.

בלי קשר אפשרי לעשות ספוטיפי הודי למשתמש אחד לשנה עם GIFT CARD חוסך קצת כסף

off
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1394
נתן תודות: 45 פעמים
קיבל תודות: 186 פעמים

שליחה #37 

20/08/2025 13:00  
mosheva כתב:
קשה לי מאוד עם מיוזיק שהוא דוחף גם תכנים שרואים ביוטיוב רגיל.. ב YT מיוזיק בטלויזיה יש תכנים של YT רגיל שהילדים רואים כל מיני שירים של סדרות ודברים שהם רואים ברגיל.. יש ערבוב שהוא לא נכון..
לעומת זאת בספוטיפי אני מקבל רק מוזיקה שלא מושפעת ממה רואים או שומעים ב YT, כן עכשיו בגלל הפוסט הזה ראיתי שהאפליקציה בנייד התעדכנה ואני רואה פחות תכני ילדים של היוטיוב הרגיל אבל באפליקצייה של גוגל הום עוד לא מעודכן וזה הממשק הישן, עכשיו עושה עדכון ל YT מיוזיק באפל קאר פליי אם שם יהיה עדכון משמעותי זה בהחלט פריצת דרך.

בלי קשר אפשרי לעשות ספוטיפי הודי למשתמש אחד לשנה עם GIFT CARD חוסך קצת כסף
...
מאיזה אתר מומלץ לרכוש את הגיפט קארד?

mosheva
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד
תגובות: 858
נתן תודות: 99 פעמים
קיבל תודות: 38 פעמים

שליחה #38 

20/08/2025 20:35  
off כתב:
מאיזה אתר מומלץ לרכוש את הגיפט קארד?
...
קניתי מ G2A.. אבל צריך להתחבר קודם עם VPN להודו, לשנות את המיקום בספוטיפי להודו ואז לממש את הקוד.

boren פותח השרשור
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר

שליחה #39 

אני לא מסוגל להבדיל בין איכות CD (טידאל) לבין Ogg 320 של ספוטיפיי או AAC 256 של יוטיוב מיוזיק. יכול להיות שאם ישמיעו לי קטע ספציפי שבו אמור להיות הבדל ואאזין לו שוב ושוב עם אוזניות איכותיות אצליח לזהות הבדל, אבל זו לא הדרך שבה אני מאזין למוזיקה. בפועל זה חסר משמעות עבורי.

ולמרות הדברים האלה, יכול מאוד להיות שבכסף שחשבתי שאחסוך על ביטול המנוי לספוטיפיי אני הולך להשתמש למנוי של טידאל. אבל לא בגלל הביטרייט הגבוה ופורמט lossless אלא דווקא בגלל תוכן שהם מציעים בפורמט lossy. איך יכול להיות? אז מסתבר שיש להם הרבה תכנים בפורמט דולבי אטמוס, כולל רימסטרים של קלסיקות רוק וג'אז, ולמרות שהם לא באיכות אודיופילית פשוט תענוג להאזין להם במערכת. יש לי חודש להשתמש בשירות שלהם לפני שאני מחליט אם לשלם עליו, אבל התכנים באטמוס נשמעים פשוט נהדר ועשויים לגרום לי להמשיך לשלם. חתיכת טוויסט בעלילה, לא? 😉

boren פותח השרשור
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר

שליחה #40 

עדכון: מסתבר שתכנים באטמוס קיימים גם ב-Apple Music, והמנוי מתומחר זול יותר מטידאל. חבל רק שאין להם אפליקציה לגוגל TV, אלא רק לאנדרואיד רגיל שפחות רלוונטי לי. אני לא מתכוון לחבר טלפון או טבלט למערכת כדי לשמוע מוזיקה. בינתיים התקנתי את האפליקציה של אפל על ה-HTPC אבל אם זו האופציה היחידה אז זה חיסרון משמעותי מול טידאל.

ועם כל המשחקים שאני עושה עכשיו עם שירותי מוזיקה שונים אני חושב שיש רק יתרון מובהק אחד לספוטיפיי שיחסר לי אחרי המעבר - האפשרות לנגן ולשלוט על אותו סשן מכל מכשיר במקביל, בין אם זה טלפון, פיסי, דפדפן, טלוויזיה או משהו אחר. פחות נוח שבשירותים אחרים הכל מנותק.

שלח תגובה

חזור אל “סטרימינג טלויזיה מהרשת”