רק לבהות או גם להאזין חח? האמת שבשביל לבהות זה דווקא לא הדוגמא הכי מוצלחת שיש, בלי קשר לאיכות המוזיקלית; הפאנלים המבריקים ופסי העץ בצדדים אמנם מרשימים, אבל המדים (ה- VU Meters) של הפיוניר לא מתוכננים כראוי, הם מכווצים מדי ולא מספיק אפקטיביים במובן החזותי. חלק גדול מהפאנל הקדמי מבוזבז. ימאהה - ואפילו קנווד הצנועים יותר - עשו את זה הרבה יותר טוב במגברי ההספק שלהם מאותה תקופה. אבל אונקיו עם המדים האנלוגיים - היו הפסגה. אין עליהם. כשסטריאו גם היה צריך להראות טוב ולא רק להישמע טוב.05/06/2025 20:29Moshe984 כתב: השלב הבא זה להשיג C90 שזה הפרה שלו.
https://www.ebay.com/itm/356898480871?_ ... R4a4-5LoZQ
https://audiocostruzioni.com/en/prodott ... r-c90-m90/
לשים אותם מול הפרצוף לשבת ולבהות בהם כל היום.
סווווווווווווווווווווווווווף !!!!!!!!image.png...
התחדשתי PIONEER M90 POWER RARE
- dragon
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 153
- נתן תודות: 172 פעמים
- קיבל תודות: 32 פעמים
.Anything can be done, but it's only done if it's done
אח נכון יש להם look מטריף06/06/2025 1:59dragon כתב: רק לבהות או גם להאזין חח? האמת שבשביל לבהות זה דווקא לא הדוגמא הכי מוצלחת שיש, בלי קשר לאיכות המוזיקלית; הפאנלים המבריקים ופסי העץ בצדדים אמנם מרשימים, אבל המדים (ה- VU Meters) של הפיוניר לא מתוכננים כראוי, הם מכווצים מדי ולא מספיק אפקטיביים במובן החזותי. חלק גדול מהפאנל הקדמי מבוזבז. ימאהה - ואפילו קנווד הצנועים יותר - עשו את זה הרבה יותר טוב במגברי ההספק שלהם מאותה תקופה. אבל אונקיו עם המדים האנלוגיים - היו הפסגה. אין עליהם. כשסטריאו גם היה צריך להראות טוב ולא רק להישמע טוב....
אחי יש מטורפים שם שומרים על הציוד הזה זה ממש נישה לא סתם ציוד ממש cult גם שלי לא פחות יפיוף רק צריך עץ בצדדים URUSHI FINISH ואני והוא מסודר06/06/2025 11:56Moshe984 כתב: בסרטון אין עליהם נגיעה כאילו הוציא אותם עכשיו מהקרטון מעניין ..... כנראה NOS....
- dragon
- חבר פעיל מאוד

לא בדיוק - היה גם 308 ו-508... נראים מאד דומים אבל יותר חזקים. והיה גם 510 Grand Integra כלומר עוד יותר מאינטגרה. והיו גם הווריאנטים לשוק הגרמני עם מספרי מודל אחרים אבל בגדול אותם מוצרים....
- dragon
- חבר פעיל מאוד

הלוק של הציוד הזה מצוין, מה שכתבתי זה שהמדים של ה-M90 מעוצבים בצורה נמוכה - רחבים אבל נמוכים, ולכן לא מתקבל האפקט הויזואלי המרהיב שמתקבל ממדים יותר גבוהים, כאלה שתופסים כמעט את כל גובה המכשיר ואז יש להם יותר בארים לתצוגה. פיוניר עשו אותם סמליים משהו....
לא חושב לדעתי זה תלוי גיין עוצמה של האות כלומר ככל שהוא חזק יותר מד המטר גבוה יותר ככל שהווליום גבוה06/06/2025 21:35dragon כתב: הלוק של הציוד הזה מצוין, מה שכתבתי זה שהמדים של ה-M90 מעוצבים בצורה נמוכה - רחבים אבל נמוכים, ולכן לא מתקבל האפקט הויזואלי המרהיב שמתקבל ממדים יותר גבוהים, כאלה שתופסים כמעט את כל גובה המכשיר ואז יש להם יותר בארים לתצוגה. פיוניר עשו אותם סמליים משהו....
- avihuli
- חבר שלא מהעולם הזה

- תגובות: 9005
- נתן תודות: 1566 פעמים
- קיבל תודות: 1347 פעמים
שלומי, תתחדש.
לגבי העץ בצדדים, אם יש לך טיפה ידיים "טובות", אפשר להגיע פה לרמה מאוד גבוהה עם סוג העץ והטקסטורה הרצויה. סה"כ 2 חתיכות פלטה קטנות.
לגבי העץ בצדדים, אם יש לך טיפה ידיים "טובות", אפשר להגיע פה לרמה מאוד גבוהה עם סוג העץ והטקסטורה הרצויה. סה"כ 2 חתיכות פלטה קטנות.
7.1.2 | SVS Ultra Evolution: Bookshelf / Center / Elevation, Focal Bird, M&K M40T, SB-3000 R.
.
.
- dragon
- חבר פעיל מאוד

ברור שזה תלוי בווליום, מה חשבת שהם קבועים?06/06/2025 21:52ADICT כתב: לא חושב לדעתי זה תלוי גיין עוצמה של האות כלומר ככל שהוא חזק יותר מד המטר גבוה יותר ככל שהווליום גבוה...
תודה רבה אח07/06/2025 16:05avihuli כתב: שלומי, תתחדש.
לגבי העץ בצדדים, אם יש לך טיפה ידיים "טובות", אפשר להגיע פה לרמה מאוד גבוהה עם סוג העץ והטקסטורה הרצויה. סה"כ 2 חתיכות פלטה קטנות....
האמת הוא הגיע עם עץ מאולתר שנראה לי לקחו מאתר בניה של עובדים תאילנדים לא של חברת פיוניר העפתי אותו משם ללג בעומר מחכה מידי פעם אם יפול באיביי למרות שבורג שם עולה הון למכשיר הזה
וואלה חידשת לי כל הכבוד.....
אין ידיים יותר נכונות משלי תאמין לי...
מסקרן אותי האם למישהו היה אותו שנות ה 90 80 ייבוא מחול או בכלל תקופת הזהב של החברה ובכלל של כל החברות דאז

- dragon
- חבר פעיל מאוד

99.99% שלא. יבואני הסטריאו בארץ באותן שנים - וגם היום - נמנעו מלייבא את מוצרי הקצה העליון (High End) של היצרנים שיצגו פה. לכן קשה להאמין שמישהו קנה למשל מגבר כזה בזמן אמת מהיבואן פה. אלא אם כן היתה לו פרוטקציה. ויבוא אישי מחו"ל גם היה מועט בהרבה ממה שהיום.08/06/2025 7:42ADICT כתב: מסקרן אותי האם למישהו היה אותו שנות ה 90 80 ייבוא מחול או בכלל תקופת הזהב של החברה ובכלל של כל החברות דאז
...
13/06/2025 13:38dragon כתב: 99.99% שלא. יבואני הסטריאו בארץ באותן שנים - וגם היום - נמנעו מלייבא את מוצרי הקצה העליון (High End) של היצרנים שיצגו פה. לכן קשה להאמין שמישהו קנה למשל מגבר כזה בזמן אמת מהיבואן פה. אלא אם כן היתה לו פרוטקציה. ויבוא אישי מחו"ל גם היה מועט בהרבה ממה שהיום....
מסכים איתך אח לגמרי לזמנו זה היה מכשיר קצה שלא כל אחד יכול להרשות לעצמו...
רק מראה עוד יותר על האיכות והההשקעה ברכיב זה אכן נדיר ביותר