כללי הפורום
לוחות אלה מוגשים כשירות לחברי האתר. האתר אינו מרוויח מההודעות או המכירות שבו.
האתר משמש תווך בין גולשים באתר שמוכרים לבין גולשים שקונים ואינו אחראי בכל דרך לתוכן או טיב המודעות וההצעות המפורסמות בו ואינו ערב שהסוחרים או המוצרים ליגיטמיים ותקינים. כל ההצעות נמצאות באחריותם הבלעדית של המפרסמים ואנחנו מעודדים את הגולשים לאמת ולוודא שהמוצרים תקינים, שהמחירים הוגנים ושהמוכרים ליגיטמיים.
עופרפולק כתב: ברור שבלי יותר טוב מאשר כול יום לעשות כיול ולהתחרבש אם זה
...
למה לעשות כל יום כיול??
עושים כיול פעם אחד ועליו ניתן לשנות ידנית מה שרוצים ולעלות גרפי מטרה, המערכת כיול של סוני ברסיבר שלך גם אם היא תעשה שמיניות באוויר מהבוקר עד הערב היא לא תתקרב לקרסוליים של מערכת הכיול דיירק
Perlisten R7T
Accuphace E480
.............
PSA S1813
ElipsonPlanet L
Morel Sp3 Mk2
Lg C1 83
Zidoo
יהלי ב כתב: דנון X3800H מביאו פרללי באילת יעלה דיי קרוב (2900) ןהוא כולל אפילו ART
...
הדנון X3800h מגיע עם MultEQ XT32.
על מנת לקבל Dirac Live Limited (עד 500hz) ו Dirac Live Full Bandwidth (20Hz–20kHz) ו Dirac Live Bass Control (DLBC וגם Dirac ART
המשתמש צריך לשלם כסף
בהצלחה
Perlisten R7T
Accuphace E480
.............
PSA S1813
ElipsonPlanet L
Morel Sp3 Mk2
Lg C1 83
Zidoo
המשפט שלו קצת עקום.
אם אני מפענח נכון -
כוונתו היתה שדגם x3800 עולה קרוב לדגם החדש
X2900 והוא מאפשר Dirac על כל גרסאותיו.
דגם x2900 לא מאפשר שום גרסה של Dirac .
לכן עדיף ללכת על 3800 .
לדגם X2900H יש תמיכה רק ב-DIRAC הבסיסי (בקנית רשיון בנפרד, כמובן).
לדגם X3800H יש תמיכה בכל גרסאות ה-DIRAC (בקנית רשיון בנפרד).
יש מבצעי BLACK FRIDAY ל-DIRAC.
אוקיי.
סדרת 2xxx הקודמת לא אפשרה גם דיראק בסיסי
אז יש פה איזה שינוי לטובה. למרות שאני לא בטוח
שדיראק בסיסי עדיף על אודיסי 32.
הגיים צ'נגר נמצא בגרסאות dlbc/Art
מה יש בכלל להתלהב מהדנון 3800/4800?
נכון, יש להם DLBC ו-ART, ואלה טכנולוגיות מרשימות שיכולות לשפר משמעותית את האינטגרציה עם החדר ואת תחום הבאס.
אבל מערכת כיול, טובה ככל שתהיה, אינה יכולה לפצות לחלוטין על איכות החומרה הבסיסית – תכנון הקדם-מגבר, ספק הכוח, ההפרדה בין הערוצים והארכיטקטורה הכוללת של המכשיר.
בעיניי, להריץ DLBC או ART על רסיבר ברמת ביניים זה קצת כמו לשים מנוע של פרארי בתוך שלדה של מכונית משפחתית – תקבל שיפור, אולי אפילו שיפור גדול, אבל הוא עדיין מוגבל על ידי הפלטפורמה שעליה הוא יושב.
שמעתי דנונים עם DLBC וגם עם ART, ולדעתי האישית, למרות השיפור באקוסטיקה ובבאס, הם עדיין לא מספקים את אותה רמת שקיפות, הפרדת כלים, עומק במה ותחושת מאמץ נמוך שאני שומע ברסיברים ברמה גבוהה יותר.
מבחינתי, קודם כל חומרה מצוינת, ורק אחר כך מערכת כיול מתקדמת. כיול הוא מכפיל כוח – לא תחליף לאלקטרוניקה איכותית.
Perlisten R7T
Accuphace E480
.............
PSA S1813
ElipsonPlanet L
Morel Sp3 Mk2
Lg C1 83
Zidoo
תדע לך שזה ממש לא מחייב, גם ממש לא תחליף, זה גם דיי נוגד את ההגיון והמוח שרוצה לחשוב רסיבר\פרוססור\אלקטרוניקה וציוד כבד, ברור שזה תלוי גם בכל מה שמסביב אבל מה שהיית אז בתחילת שנות ה 90 משיג עם ציוד יקר מאוד היום אתה עוקף קל עם ציוד "פשוט" כי מערכת הכיול (אודיסי ומעלה) זה פלא .
Moshe984 כתב: תדע לך שזה ממש לא מחייב, גם ממש לא תחליף, זה גם דיי נוגד את ההגיון והמוח שרוצה לחשוב רסיבר\פרוססור\אלקטרוניקה וציוד כבד, ברור שזה תלוי גם בכל מה שמסביב אבל מה שהיית אז בתחילת שנות ה 90 משיג עם ציוד יקר מאוד היום אתה עוקף קל עם ציוד "פשוט" כי מערכת הכיול זה פלא .
...
אני מסכים שמערכות כיול מודרניות הן מהפכה, ושהיום אפשר להגיע עם ציוד במחיר סביר לתוצאות שפעם דרשו השקעה הרבה יותר גדולה.
אבל אני לא חושב שזה מבטל את החשיבות של החומרה.
מערכת כיול מטפלת בעיקר באינטראקציה עם החדר – תגובת תדר, פאזה, אינטגרציה בין סאבים לרמקולים, דעיכה וכו'.
היא לא משנה את איכות הקדם-מגבר, את רמת הרעש, את יכולת ההנעה, את ההפרדה בין הערוצים או את התכנון האנלוגי של המכשיר.
לכן מבחינתי, מערכת כיול היא לא תחליף לחומרה טובה אלא שכבה נוספת מעליה.
אם יש גם חומרה מצוינת וגם כיול מתקדם – הרווחת את שני העולמות.
Perlisten R7T
Accuphace E480
.............
PSA S1813
ElipsonPlanet L
Morel Sp3 Mk2
Lg C1 83
Zidoo
מוניטור מאסס הדגם הקודם היפים האלה לא המרובעים הדגם החדש . סט שמור כבר שנתיים יושבים בבית ולא עובדים כי לא חיברתי את המערכת . סט אם ביקורות מעולות בזמנו