עוד ערוצים יורדים משידור בלווין ב-yes

שידורים דיגיטליים - yes, HOT, yesMax, HDTV, DTT, DVB-T, עידן+, לויין וסלולרי
רמאשכ
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד
תגובות: 798
נתן תודות: 15 פעמים
קיבל תודות: 37 פעמים

שליחה #21 

16/07/2025 19:43  
Mistoffelees כתב:
לא הבנתי, אתה חושב שערוצי הסדרות ויס דוקו לא צריכים להיות משודרים בכלל?

הם עברו להציג אותם ב-SD כדי לחסוך רוחב פס, וכדי להכריח אנשים לעבור לשידור האינטרנטי.
מניח שבקרוב הם יורידו את השידור ב-HD שעדיין משודר זמנית בערוצי 800
...
אני לא בדעה שהשינויים האלה זה כדי להכריח מי שרוצה להישאר ביס אז שהוא יעבור ליס דרך האינטרנט, כי אם זה היה להכריח, אז כל הערוצים ביס דרך הלווין היו מפסיקים לשדר.
ונכון לעכשיו ביס דרך הלווין יש לצפיה לא מעט ערוצי טלוויזיה, , אני אוהב לפעמים לראות משם את סטינגרי מיוזיק, למשל, כי , אני אוהב לפעמים שהשמעת השירים זה לפי מה שבערוץ הטלוויזיה ממליצים, ועוד ערוצי טלוויזיה, שביס דרך הלווין, הם בשידור שבא פחות מאוחר.
, אני מתעלם מהמשתמשים,
בורדרליין1
סיס אדמין

oferlaor
סמל אישי של משתמש
מנהל
מנהל
תגובות: 78772
שם מלא: עפר לאור
נתן תודות: 785 פעמים
קיבל תודות: 5374 פעמים

שליחה #22 

להחזיק אותם פעמיים על הלווין באמת לא הגיוני אבל אם כבר משדרים אותם, מי יצפה בהם ב sd? אז אם לוותר אז תשאירו את הגרסא ה hd לפחות...

Mistoffelees פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר
תגובות: 4851
נתן תודות: 370 פעמים
קיבל תודות: 188 פעמים

שליחה #23 

השידור ב-HD עם start over שנשאר בערוצים 800 ומשהו נעלם,

נשאר רק SD :(

רמאשכ
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד
תגובות: 798
נתן תודות: 15 פעמים
קיבל תודות: 37 פעמים

שליחה #24 

17/07/2025 13:05  
Mistoffelees כתב:
השידור ב-HD עם start over שנשאר בערוצים 800 ומשהו נעלם,

נשאר רק SD :(
...
האם לדעתך ביס דרך הלווין, שירות, start over, לא יכול לפעול בערוץ טלוויזיה שהוא באיכות תמונת שידור של SD?
כאשר גם איכות תמונת שידור של SD, זה גם בצורה דיגיטלית.

לי זה טוב שביס דרך הלווין, ערוצי הטלוויזיה הראשיים בישראל משדרים באיכות 1080p HD, שזה, כאן 11, קשת 12, רשת 13, עכשיו 14.
, זה נכון שאני גם לקוח של פרי טיוי, אבל, , אני מעדיף לראות במיוחד תחרויות כלשהו בערוצים האלה,בשידור שבה כמה שפחות מאוחר, ובפרי טיוי, כל ערוצי הטלוויזיה שם משדרים יותר מאוחר, אם יס תפסיק לשדר את דרך הלווין את הערוצים האלה באיכות HD, אז אני עוד לא החלטתי מה לעשות, בשידור של עידן פלוס דרך האנטנה, חוץ מערוץ כאן 11, אז כל הערוצים ששם לא משדרים באיכות HD,
אבל אם הערוצים האלה ביס דרך הלווין לא ישדרו, אז, , יכול להיות שאני אעדיף להיות לקוח של חברת הוט דרך ממיר כבלים, שאיתו הערוצים האלה באים כמה שפחות מאוחר, בתנאי כמובן שבהוט אני אוכל להמשיך להתחבר דרך ממיר כבלים, ולא רק דרך האינטרנט, כי לפי מה שאמרו לי בהוט כיום יש אזורים שבהם ההתחברות היא רק דרך האינטרנט, ושם בינתים, קווי הנחושת שלהם, זה רק לשירות הטלפון הקווי שלהם, ואולי בהמשך בהוט השירות טלפון הקווי להם יהיה רק דרך האינטרנט.
, אני מתעלם מהמשתמשים,
בורדרליין1
סיס אדמין

Mistoffelees פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר
תגובות: 4851
נתן תודות: 370 פעמים
קיבל תודות: 188 פעמים

שליחה #25 

אני לא יודע אם אין אפשרות להוסיף start over לערוצי SD, אבל אין כאלה ב-yes