אמור להיות שם איפשהו מידע על גרסת הקושחה הנוכחית ומספר הדגם. לא המסך הזה כנראה....
מה אתה מקבל כשאתה מכניס את המספר הסידורי באתר התמיכה של TCL?
אמור להיות שם איפשהו מידע על גרסת הקושחה הנוכחית ומספר הדגם. לא המסך הזה כנראה....
אני לא בדיוק מוצא איפה להכניס את זה.. באתר הרשמי הדגם שלי לא ברשימה (גם לא ה C755) ולכן אני לא יכול להתקדם שם. ובארץ זה רק דרך SG09/03/2025 15:00sabres כתב: אמור להיות שם איפשהו מידע על גרסת הקושחה הנוכחית ומספר הדגם. לא המסך הזה כנראה.
מה אתה מקבל כשאתה מכניס את המספר הסידורי באתר התמיכה של TCL?...
יצא לך לראות סצנות מהירות בסרט/סדרה או משהו כזה? זה יענה על השאלה של מנגנון החלקת התנועה שלהם באותה מידה לגבי ספורט.09/03/2025 14:47AxlMomo כתב: אין לי ערוצי ספורט. ממליץ לך ללכת לחנות היבואן של SG ולהסתכל על הטלוויזיות, אני כנראה לא אשים לב למה שאתה מבקש ולכן עדיף לך לראות בעצמך ולהבין אם אתה מרוצה או לא....
כן זה כנראה ה-software version. אמור להסתיים במשהו כמו Vxxx. זה מידע כללי ולא כולל פרטים מזהים.09/03/2025 15:20AxlMomo כתב: אני לא בדיוק מוצא איפה להכניס את זה.. באתר הרשמי הדגם שלי לא ברשימה (גם לא ה C755) ולכן אני לא יכול להתקדם שם. ובארץ זה רק דרך SG
גרסת קושחה אתה מתכוון ל Software version? הרגיש לי קצת מידע רגיש יותר אז לא שלחתי. אולי תגיד לי מה אנחנו מחפשים?...