לא יאומן - עדכון ב 2025 לשילד

מחשבים, חומרה, KODI, NUC, Raspberry pi
oris74
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון HT
חבר במועדון HT
תגובות: 9455
שם מלא: אורי
נתן תודות: 1140 פעמים
קיבל תודות: 962 פעמים

שליחה #21 

אני באופן אישי מאד מעריך חברות שממשיכות לעדכן מוצרים גם מעבר לתחום הסביר.
זה עוזר להצדיק השקעה כספית במוצר איכותי.

movieman
סמל אישי של משתמש
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר
תגובות: 4996
נתן תודות: 45 פעמים
קיבל תודות: 412 פעמים

שליחה #22 

09/02/2025 17:36  
Huber כתב:
לא. אני לא חושב שזה שוק שכבר מעניין את נווידיה. זה מוצר של כמה מאות דולרים בודדים בשוק שמוצף במוצרים, את הכסף היום הם עושים בשוק ה AI שהרבה, הרבה יותר ריווחי. ע"ע העובדה שכבר הרבה זמן אין להם מאיצים גרפיים לשוק הנמוך והם לרב מתמקדים קודם במאיצים הגרפיים המאוד יקרים ורק אח"כ משחררים לשוק הביניים.

אני די וודאי שהם נטשו את הפיתוח לשוק הזה וחבל, אין שום מוצר שהחזיק כ"כ הרבה שנים יפה ועם כ"כ הרבה עדכונים.
...
אז למה הם הוציאו עדכון השנה ? קרה משהו שחייב אותם לזה ??
בגלל זה השאלה

יהלי ב
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1400
שם מלא: יהלי בר
נתן תודות: 88 פעמים
קיבל תודות: 355 פעמים

שליחה #23 

לא מזמו רק קבלתי את ה dune hd pro vision 4k שמיד לאחר מכן אזל מהמלאי ועכשיו חזר עם גרסת חומרה חדשה יותר לפי הפורומים. אז דיי נדפקתי כי מהרתי לרכוש. אני כנראה אשאיר את השילד על כל מקרה ואגלה עוד באגים עם ה dune hd pro vision 4k.

guyezra
חבר במועדון ה-20K
חבר במועדון ה-20K
תגובות: 35085
נתן תודות: 174 פעמים
קיבל תודות: 650 פעמים

שליחה #24 

גם אני קניתי זידו Z9x Pro כשיצא
חודשיים-שלושה אח"כ הוציאו 8K שלהם עם מעבד של AMLOGIC
וזנחו את הדגם קודם שלא מקבל עדכונים והוא חדש

Huber
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון HT
חבר במועדון HT
תגובות: 73187
שם מלא: ערן
נתן תודות: 644 פעמים
קיבל תודות: 3151 פעמים

שליחה #25 

10/02/2025 21:05  
movieman כתב:
אז למה הם הוציאו עדכון השנה ? קרה משהו שחייב אותם לזה ??
בגלל זה השאלה
...
עדכון פעם ב 2-3 שנים זה לא בדיוק משהו שצריך לשבח לגביו.

בכל מקרה יש בחברות כאלו צוותי פיתוח חומרה וצוותי פיתוח תוכנה. גם אם לא מפתחים מוצרים חדשים בצד החומרה, צוותי התוכנה עדיין "עושים את העבודה שלהם" ומוציאים עדכונים לפי החלטות היצרן. אני בטוח שאין שם צוות כזה יעודי למוצר הזה אלא מפתחים שפשוט קיבלו את זה כאחת המשימות השנתיות שלהם. שים לב שגם במאיצים הגרפיים שלהם יוצאים עדכוני תוכנה (דרייברים חדשים וכו) גם אחרי שיצא דור חדש.

שוב, סטרימר של 200 דולר היום זה "מוצר קטן מידיי" בשביל החברה הזו שכיום מתרכזת בעיקר ב AI ובמאיצים גרפיים שעולים פי 100 ויותר לשוק העסקי.

שי-כ
סמל אישי של משתמש
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר
תגובות: 4806
שם מלא: שי כהן
נתן תודות: 948 פעמים
קיבל תודות: 302 פעמים

שליחה #26 

עדכון מבורך.
מישהו יכול להסביר לי מה זה ה-auro3d? פורמט?

guyezra
חבר במועדון ה-20K
חבר במועדון ה-20K
תגובות: 35085
נתן תודות: 174 פעמים
קיבל תודות: 650 פעמים

שליחה #27 

פורמט אודיו כמו אטמוס

לא נפוץ במיוחד ודורש סידור רמקולים שונה

gildmor
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1379
נתן תודות: 49 פעמים
קיבל תודות: 127 פעמים

שליחה #28 

11/02/2025 9:59  
Huber כתב:
עדכון פעם ב 2-3 שנים זה לא בדיוק משהו שצריך לשבח לגביו.

בכל מקרה יש בחברות כאלו צוותי פיתוח חומרה וצוותי פיתוח תוכנה. גם אם לא מפתחים מוצרים חדשים בצד החומרה, צוותי התוכנה עדיין "עושים את העבודה שלהם" ומוציאים עדכונים לפי החלטות היצרן. אני בטוח שאין שם צוות כזה יעודי למוצר הזה אלא מפתחים שפשוט קיבלו את זה כאחת המשימות השנתיות שלהם. שים לב שגם במאיצים הגרפיים שלהם יוצאים עדכוני תוכנה (דרייברים חדשים וכו) גם אחרי שיצא דור חדש.

שוב, סטרימר של 200 דולר היום זה "מוצר קטן מידיי" בשביל החברה הזו שכיום מתרכזת בעיקר ב AI ובמאיצים גרפיים שעולים פי 100 ויותר לשוק העסקי.
...
השאלה הגיונית כי זה חריג בתחום הזה, רסיבר שלי שעלה פי כמה יותר לא קיבל עידכונים מעבר לשנתיים וכנ"ל טלויזיות ועוד הרבה מוצרים הרבה יותר יקרים שלא טורחים לעדכן.

ברור שזה לא המוצר שמביא להם הכי הרבה כסף אבל יחסית למוצרים היקרים הוא נמכר במאסות הרבה יותר גדולות כך שיש בסיס לקוחות גדול שיכול להשפיע על החברה באספקטים אחרים ואולי מהסיבה הזו הם יותר קשובים להם.

בחברות גדולות תמיד יש מפתחים ותיקים שלא מעונינים\מתאימים לעבור לתחומים אחרים שלא עזבו וגם לא העזיבו אותם כי הם היו בצמיחה מטורפת. אז סביר שנשארו כמה מהצוות המקורי שהמשיכו לתחזק ולפתור תקלות במשך השנים האחרונות עד שהרגישו בטוחים או מסיבה ספציפית של הפורמט החדש שהיה הטריגר לשחרר את העידכון.

Huber
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון HT
חבר במועדון HT
תגובות: 73187
שם מלא: ערן
נתן תודות: 644 פעמים
קיבל תודות: 3151 פעמים

שליחה #29 

11/02/2025 11:45  
gildmor כתב:
ברור שזה לא המוצר שמביא להם הכי הרבה כסף אבל יחסית למוצרים היקרים הוא נמכר במאסות הרבה יותר גדולות כך שיש בסיס לקוחות גדול שיכול להשפיע על החברה באספקטים אחרים ואולי מהסיבה הזו הם יותר קשובים להם.
...
למיטב ידיעתי נווידיה לא משחררת נתוני מכירות, אז הטענה הזו היא ניחוש בלבד. לא אני ולא אתה, ולא אף אחד אחר לא יודע כמה יחידות באמת נמכרו ומה רמת ההצחלה של המוצר. להיפך, אני חושב שאם זה הי מוצר שנמכר כ"כ הרבה, הם כן היו מוציאים גירסאות חדשות יותר תכופות כפיש קורה עם המאיצים הגרפיים שלהם.

gildmor
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1379
נתן תודות: 49 פעמים
קיבל תודות: 127 פעמים

שליחה #30 

11/02/2025 12:52  
Huber כתב:
למיטב ידיעתי נווידיה לא משחררת נתוני מכירות, אז הטענה הזו היא ניחוש בלבד. לא אני ולא אתה, ולא אף אחד אחר לא יודע כמה יחידות באמת נמכרו ומה רמת ההצחלה של המוצר. להיפך, אני חושב שאם זה הי מוצר שנמכר כ"כ הרבה, הם כן היו מוציאים גירסאות חדשות יותר תכופות כפיש קורה עם המאיצים הגרפיים שלהם.
...
מה שאמרתי זה יחסית לא צריך נתוני מכירות בשביל להסיק שנגן של 200$ נמכר הרבה יותר מבחינת כמויות ממוצרים אחרים שיקרים משמעותית ומלכתחילה השוק הפוטנציאלי שלהם קטן וממוקד יותר.

אין ספק שהמוצר היה מאוד מוצלח בזמנו אבל הם השתנו והשוק השתנה, פעם זה אולי היה סוג מוצר יחודי בתחום צומח כיום זה עוד אחד ממוצרים דומים שרוב האנשים לא יבחינו בשום הבדל בינו לבין הנגן של שיומי ואחרים שעולים משמעותית פחות.
בנוסף, הרווח השולי ממנו שקול לדמי כיס במונחי הרווחים שלהם והוא דורש התעסקות עם מסות של לקוחות קצה, אין שום הגיון עסקי בלהמשיך מוצר כזה.

אגב, בניגוד מוחלט למצויינות של הנגן עצמו השלטים גם הנטען וגם של המשחקים ברמת איכות סינית ירודה שלמרות שבקושי נעשה בהם שימוש מתו אחרי שנתיים.

istarmini
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון ה-15K
חבר במועדון ה-15K
תגובות: 17923
נתן תודות: 1146 פעמים
קיבל תודות: 2488 פעמים

שליחה #31 

התקנתי את הקושחה החדשה בשילד 2015 , שמשמש אצלי כגיבוי.
לא ממש הרגשתי בשינוי / שיפור ,כזה או אחר, אבל שיהיה.
3 קידמיים טאנוי D
Sr/Bsr/ATMOS:ARENDAL
Storm Mk2
jvc NP5
סאבים אסקנדו+svs
הגברה בריסטון/רוטל/אדקום

Eliran19
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 148
נתן תודות: 0
קיבל תודות: 19 פעמים