המלצה לסמאטפון חדש, בתקציב של 1,500 ש"ח
פיקסל 8 עולה 2000 ש"ח (ולא 1800) שזה מעל 30% מהתקציב שנדון כאן !
לא ניתן להשוות אותו לשום דבר אחר, מכיון שכל הנתונים שלו פשוט נחותים יותר: סוג וגודל המסך, כמות הזכרון, ESIM, הספק טעינה ועוד ועוד !
אין בו שום "כל הטוב". זה מכשיר שביום שיצא היה מיושן.
הוא לא מסוגל להתחרות בשום דבר אחר ברמת המחיר שלו.
חוץ ממערכת הפעלה נקיה אין שם כלום ושום דבר.
לא ניתן להשוות אותו לשום דבר אחר, מכיון שכל הנתונים שלו פשוט נחותים יותר: סוג וגודל המסך, כמות הזכרון, ESIM, הספק טעינה ועוד ועוד !
אין בו שום "כל הטוב". זה מכשיר שביום שיצא היה מיושן.
הוא לא מסוגל להתחרות בשום דבר אחר ברמת המחיר שלו.
חוץ ממערכת הפעלה נקיה אין שם כלום ושום דבר.
הבטחתי לא לענות לך אבל אתה טועה ומטעה אז
אני מחויב לחברים כאן.
לפיקסל 7 שלי יש Esim כמו גם לפיקסל 8 .
לפיקסלים 8+9 יש מסך oled 120hz נהדר .אצלי 90hz.
לפיקסל יש מצלמה מהטובות בשוק ביחס למכשיר
ברמת מחיר הזו
לפיקסל יש מעבד במהירות עבודה שאתה לא מכיר
ולכן הדיון איתך לא שווה המשך.
בהצלחה לכולם. אל תהיה ככ קשה עם זה ותדע
לקבל אנשים שמכירים קצת מעבר לנתוני זיכרון.
אני מחויב לחברים כאן.
לפיקסל 7 שלי יש Esim כמו גם לפיקסל 8 .
לפיקסלים 8+9 יש מסך oled 120hz נהדר .אצלי 90hz.
לפיקסל יש מצלמה מהטובות בשוק ביחס למכשיר
ברמת מחיר הזו
לפיקסל יש מעבד במהירות עבודה שאתה לא מכיר
ולכן הדיון איתך לא שווה המשך.
בהצלחה לכולם. אל תהיה ככ קשה עם זה ותדע
לקבל אנשים שמכירים קצת מעבר לנתוני זיכרון.
- UriM
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 743
- שם מלא: אורי
- נתן תודות: 43 פעמים
- קיבל תודות: 101 פעמים
למה סיפורי סבתא? מדווחים מנסיון אישי.04/02/2025 9:23Arie10 כתב: מה אתם מספרים לי סיפורי סבתא ?!
גם אמא שלי עם סמסונג S9 ואין מרוצה ממנה. אז מה אפשר ללמוד מזה ? כלום !
אבל מכאן לקחת את זה ולספר מעשיות שהטלפון שלכם בן 100 והוא לא פחות טוב מאייפון 16 פרו מקס והוא מספיק לכם מעל ומעבר...
מה אתם רוצים ? שהבן אדם ילך לחנות ויחפש טלפון מהנפטלין ?
הטלפונים שאתם מציעים בעלי מסך קטן מהממוצע, בעלי זכרון מצומצם מאוד (נכון לימינו), חלקם הגדול אינו תומך ESIM (תכונה די חשובה בימינו במיוחד למי שמטייל בחו"ל)...ועוד ועוד !
אף אחד לא אמר שפיקסל הוא מכשיר רע. ממש לא. אלא שאין להם מכשירים סבירים ברמת מחיר של 1500 ש"ח. זה הכל !...
במשפחה היו לנו פיקסל 3A, 4A, 5A ו-8A. שנים מהם אצלי ושנים אצל אחד הבנים. לכולם יש eSIM (אגב, לסמסונג A35 של אחד הבנים, מכשיר מהשנה האחרונה אין eSIM)
גודל זה עניין של העדפה וכמות זכרון זה עניין של צורך. זה שמכשיר הוא גדול ועם הרבה זכרון לא הופך אותו לטוב יותר, רק למתאים יותר למי שבוחר בו.
פיקסל 8A זה מכשיר הרבה יותר מסביר והוא עולה כ-1600 ש"ח, שזאת לא חריגה משמעותית מהתקציב של פות"ש.
האם המכשיר מתאים לו, זה רק הוא יוכל לענות.
כל אחד בא ומקטין את התכונות שנח לו.
גודל מסך ? למי איכפת ?!
גודל זכרון ? את מי זה מעניין ?
יקר יותר ? נו אז מה ?
הספק טעינה של שנות השמונים ? אני לא ממהר לשום מקום.
אם מחברים את הכל יחד ועוד כמה תכונות מרכזיות, מגיעים למסקנה שמדובר במכשיר נחות בהשוואה למכשירים עכשוויים...ובמיוחד במחיר שלא מצליח להתחרות.
גם לי בזמנו היו נקסוסים של גוגל. אז הם בהחלט התחרו בתכונות/מחיר. מאז שיצאו הפיקסלים ההיסטריה נעלמה ומדובר על מכשירי נישה בעיקר.
גודל מסך ? למי איכפת ?!
גודל זכרון ? את מי זה מעניין ?
יקר יותר ? נו אז מה ?
הספק טעינה של שנות השמונים ? אני לא ממהר לשום מקום.
אם מחברים את הכל יחד ועוד כמה תכונות מרכזיות, מגיעים למסקנה שמדובר במכשיר נחות בהשוואה למכשירים עכשוויים...ובמיוחד במחיר שלא מצליח להתחרות.
גם לי בזמנו היו נקסוסים של גוגל. אז הם בהחלט התחרו בתכונות/מחיר. מאז שיצאו הפיקסלים ההיסטריה נעלמה ומדובר על מכשירי נישה בעיקר.
סדרת מוטו G תמיד נמצאת גבוה בקטגוריית best budget phone under XYZ. למשל https://www.cnet.com/tech/mobile/best-phones-under-300/
אני בחרתי ב G85 בגלל 12GB זכרון ומצלמה משופרת, מסך אולד, סוללה גדולה, תמיכה ב esim ו NFC.
אין לי שום דבר נגד פיקסל, פשוט הוא לא כל כך באדג'ט.
היה לי שיומי כלשהו מזמן, ושנאתי אותו. גם מערכת ההפעלה נראיתה שונה ומעצבנת, וגם *** סיני מותקן מראש שהיה מעצבן ממש.
לדעתי במחיר מוגבל כמו לפותח השרשור עדיף ללכת על הסדרה הזאת על פני פיקסל.
לפחות שווה לעשות בדיקה ראש בראש וגם לקרוא כמה סקירות.
אני בחרתי ב G85 בגלל 12GB זכרון ומצלמה משופרת, מסך אולד, סוללה גדולה, תמיכה ב esim ו NFC.
אין לי שום דבר נגד פיקסל, פשוט הוא לא כל כך באדג'ט.
היה לי שיומי כלשהו מזמן, ושנאתי אותו. גם מערכת ההפעלה נראיתה שונה ומעצבנת, וגם *** סיני מותקן מראש שהיה מעצבן ממש.
לדעתי במחיר מוגבל כמו לפותח השרשור עדיף ללכת על הסדרה הזאת על פני פיקסל.
לפחות שווה לעשות בדיקה ראש בראש וגם לקרוא כמה סקירות.
נערך לאחרונה על ידי dmitrys ב 07/02/2025 18:25, נערך פעם 1 בסך הכל.