בעלי NAS, למעט גיבויים, למה עוד הוא משמש אתכם?
- ziv_r
- עורך ראשי HTmag

- תגובות: 46321
- נתן תודות: 1965 פעמים
- קיבל תודות: 5065 פעמים
Microsoft מגבילים את חבילת M365, חברת Adobe מגבילה את כל אפליקציות הענן שלה, Autodesk, Oracle, VMware, אפילו בתחום הקונסולות זה קיים למשל עם Steam ומה עם Netflix והגבלת המשתמשים פר רשיון? מה עם Spotify? כולם מגבילים וזה מקובל, לכן אין שום דבר חריג בהתנהגות של Synology.
@ziv_r
הופתעתי.
זיו ברשותך הבהרה:
האם המחיר לרישיון הוא לתמיד? או לשנה?
מה אם סינולוגי תפסיק את התמיכה במצלמות?
אם אני צריך לחבר 5 מצלמות (כולן של ריאולינק) האם יש הצדקה לרכישת רישיון או שעדיף כבר nvr?
אשמח לעצה.
הופתעתי.
זיו ברשותך הבהרה:
האם המחיר לרישיון הוא לתמיד? או לשנה?
מה אם סינולוגי תפסיק את התמיכה במצלמות?
אם אני צריך לחבר 5 מצלמות (כולן של ריאולינק) האם יש הצדקה לרכישת רישיון או שעדיף כבר nvr?
אשמח לעצה.
- ziv_r
- עורך ראשי HTmag

הרשיון הוא ללא תוקף וניתן גם להעביר אותו בין מכשירי NAS.
כבר רשמתי מוקדם יותר שעדיף NVR יעודי בתלות מספר המצלמות. ל- Reolink יש יופי של מכשירים כאלו, יש לי אחד ומשם הניסיון.
החסרון של מכשירים כאלו הוא שאין להם שרידות RAID, מצד שני, הסיכוי לכשל בדיוק ברגע בו אתה צריך לשלוף הקלטה כי היה אירוע - נמוך כמובן, לכן זה סיכון מחושב.
https://s.click.aliexpress.com/e/_omDvfSj
כבר רשמתי מוקדם יותר שעדיף NVR יעודי בתלות מספר המצלמות. ל- Reolink יש יופי של מכשירים כאלו, יש לי אחד ומשם הניסיון.
החסרון של מכשירים כאלו הוא שאין להם שרידות RAID, מצד שני, הסיכוי לכשל בדיוק ברגע בו אתה צריך לשלוף הקלטה כי היה אירוע - נמוך כמובן, לכן זה סיכון מחושב.
https://s.click.aliexpress.com/e/_omDvfSj
- ziv_r
- עורך ראשי HTmag

- ziv_r
- עורך ראשי HTmag

מה לא ייאמן בזה?
בכל מקרה, לא אמורה להיות לך בעיה, רצית מותג טוב לא סיני, קיבלת. אתה קונה?
בכל מקרה, לא אמורה להיות לך בעיה, רצית מותג טוב לא סיני, קיבלת. אתה קונה?
- Jabberwock
-
- חבר ותיק

- תגובות: 1303
- נתן תודות: 68 פעמים
- קיבל תודות: 157 פעמים
הלכת רחוק. בוא אני אביא אנלוגיה יותר טובה.27/12/2024 14:51ziv_r כתב: Microsoft מגבילים את חבילת M365, חברת Adobe מגבילה את כל אפליקציות הענן שלה, Autodesk, Oracle, VMware, אפילו בתחום הקונסולות זה קיים למשל עם Steam ומה עם Netflix והגבלת המשתמשים פר רשיון? מה עם Spotify? כולם מגבילים וזה מקובל, לכן אין שום דבר חריג בהתנהגות של Synology....
קנית רכב חשמלי. עכשיו אתה צריך לקנות רישיון כדי לטעון את הרכב שלך לעוד טווח נסיעה של 1,000 ק"מ.
מוצר שלהם, לא?
כל אחד שיעשה את החישובים שלו מה מקובל מבחינתו.
לכו חזו מפעלות יהוה אשר שם שמות בארץ. משבית מלחמות עד קצה הארץ קשת ישבר וקצץ חנית עגלות ישרף באש.
- ziv_r
- עורך ראשי HTmag

מה שהבאתי אלו דוגמאות שקיימות היום בחברות ענק ומוכיחות שכל התעשייה עובדת ככה.
זה כל מה שאני מריץ על ה NAS:
משהו מעניין שמומלץ לבדוק מבין הקונטיינרים שלי אין?...
כמו שהציע zovirax,
prowlarr מעולה.
Komata - להוספת מידע על הפוסטרים הplex,
יצירת אוספים ועוד.
Recyclarr - ליצירת פרופיל איכות ב sonarr & Radarr
Collabora - להוספת אופיס לתוך nextcloud
Notifiarr - לקבל התראות מהשרת - נתק, התחממות, עדכונים ועוד , ומהקונטרים ( לדוגמא הורדות שהחלו, קבצים תקועים ועוד)
Crowdsec - לחסימה של התקפות על השרת.
יש גם פלאגין מועילים, אם זה מעניין אותך.
prowlarr מעולה.
Komata - להוספת מידע על הפוסטרים הplex,
יצירת אוספים ועוד.
Recyclarr - ליצירת פרופיל איכות ב sonarr & Radarr
Collabora - להוספת אופיס לתוך nextcloud
Notifiarr - לקבל התראות מהשרת - נתק, התחממות, עדכונים ועוד , ומהקונטרים ( לדוגמא הורדות שהחלו, קבצים תקועים ועוד)
Crowdsec - לחסימה של התקפות על השרת.
יש גם פלאגין מועילים, אם זה מעניין אותך.
- ufffnick
- גורו

- תגובות: 4866
- נתן תודות: 146 פעמים
- קיבל תודות: 516 פעמים
מאז שירותי הסטרימינג, וגיבוי ענן, מעט מאוד מדיה מצטברת אצלי.
השימוש העיקרי זה למעשה עבודה.
החל מאיחסון למודלים גדולים, מאגרי מידע שמעדיף לקרוא אותם לוקאלית כשמאמן מכונה, בדיקות pipeline של העיבוד מקובץ אל db ועוד...
למעשה רוחב הפס שיש לי בגלל שבניתי מערכת למדיה, נותנת יופי של תשתית לפיתוחים, במסגרת העבודה.
השימוש העיקרי זה למעשה עבודה.
החל מאיחסון למודלים גדולים, מאגרי מידע שמעדיף לקרוא אותם לוקאלית כשמאמן מכונה, בדיקות pipeline של העיבוד מקובץ אל db ועוד...
למעשה רוחב הפס שיש לי בגלל שבניתי מערכת למדיה, נותנת יופי של תשתית לפיתוחים, במסגרת העבודה.
בנוסף ל-DUCKDNS יש גם את https://deSEC.io שכולל אפשרות לעד 15 דומיינים ותמיכה מובנית ב-DNSSEC25/12/2024 15:42stale כתב: * אם רוצים לחסוך אפשר לנהל הכל באמצעות DUCKDNS זה בחינם, אבל שם אתה מוגבל בכתובות.
...