אם החנות שהיא משווק מורשה של היבואן התחייבה לספק תוך 7 ימי עסקים ובפועל סיפקה אחרי חודש וחצי זה באחריות היבואן מבחינתי לתת לי את האחריות27/11/2024 7:53dudis כתב: אני רכשתי מיבש כביסה של סימנס , היה מבצע של 5 שנים תמורת 199 ש"ח , ידעתי שהאספקה אחרי תום המבצע , דאגתי מול הספקים לקבל אישור שהמבצע גם יחול עליי גם אחרי תום המבצע , כך שלא כל האשמה על היבואן...
לצערי קניתי מסך סמסונג ולא הקשבתי למה שכתבו פה על היבואן
קונים מסך של סוני ואז לא מעניין האחריות. מעולם לא התקלקל לי מסך שלהם ואני מדבר לאורך 35 שנה בהם קניתי לפחות 8 מסכי שלהם.
לעומת זאת האחרים...
בכלל אין מה לצפות לשרות לקוחות בישראל - שלשום קניתי מדיח בוש (בעקרון דרך יבואן י שלום אבל תכלס על המדיח מדבקה של היבואן הראשי, לך תבין את הקומבינות שלהם) , הגיע טכנאי להתקין, כל שעשה זה להסביר לי כמה המדיח *** ושאני חייב להתקין איזה פילטר שהוא מוכר ולהגדיל אחריות בעלות של כ 110 שח כפול 12....(מדיע שעלה 2200שח). הוא כל כך היה מרוכז בלהשמיץ ולנסות לדחוף שהיום כשהפעלנו את המדיח הופיעה תקלה שהמשאבה לא מרוקנת. למה ? כי המטומטם לא הוציא את גומי האטימה בחיבור הצינור לסיפון (גומי נגד ריח כשאין מדיח). שרות עלק
עוד זרק אלי משפט " אם תתקין מגן ברקים משלך" הלכה האחריות....מה
??
לעומת זאת האחרים...
בכלל אין מה לצפות לשרות לקוחות בישראל - שלשום קניתי מדיח בוש (בעקרון דרך יבואן י שלום אבל תכלס על המדיח מדבקה של היבואן הראשי, לך תבין את הקומבינות שלהם) , הגיע טכנאי להתקין, כל שעשה זה להסביר לי כמה המדיח *** ושאני חייב להתקין איזה פילטר שהוא מוכר ולהגדיל אחריות בעלות של כ 110 שח כפול 12....(מדיע שעלה 2200שח). הוא כל כך היה מרוכז בלהשמיץ ולנסות לדחוף שהיום כשהפעלנו את המדיח הופיעה תקלה שהמשאבה לא מרוקנת. למה ? כי המטומטם לא הוציא את גומי האטימה בחיבור הצינור לסיפון (גומי נגד ריח כשאין מדיח). שרות עלק
עוד זרק אלי משפט " אם תתקין מגן ברקים משלך" הלכה האחריות....מה
חחח איזה שטויות. אם אתה חושב שמוצרי סוני לא מתקלקלים - יש לי נדל"ן על הירח למכור לך. בקרת האיכות של סוני כמו בכל העולם - ירדה ברמתה לאורך השנים. פעם היו מייצרים מוצרים שנועדו להחזיק עשורים, היום כל מוצר חדש נועד להחזיק כמה שנים בודדות. היצרנים הבינו שאין כסף באמינות
יאללה גם אני הימרתי וקניתי QE65S90D . מסך אולד של סמסונג ועל הז...ן האחריות 
מסך מדהים ובמחירים של היום 6150 שח זה שווה את הסיכון. לא מאריך אחריות ולא בטיח.
כמה שיעבוד יעבוד
מרוצה מאד מאד מהתמונה ואפילו מהסאונד
מהשלט הקטנטן פחות
מסך מדהים ובמחירים של היום 6150 שח זה שווה את הסיכון. לא מאריך אחריות ולא בטיח.
כמה שיעבוד יעבוד
מרוצה מאד מאד מהתמונה ואפילו מהסאונד
מהשלט הקטנטן פחות
- טלHD
- גורו

- תגובות: 14346
- נתן תודות: 989 פעמים
- קיבל תודות: 1218 פעמים
אם עדיין לא שמעתם את החדשות המרעישות....
אז... ס ו ף ס ו ף, זכיון סמסונג עובר מהידיים של סמליין/מיניליין ליבואן אחר. ניופאן + אלקטרה ביבוא מקביל.
https://www.calcalist.co.il/shopping/article/hjagviieyl
נקווה שהם יתאימו את המותג לשירות שמגיע לו.
שלא בטעות יעשו טעות ויחברו לחב' חיצונית
כמו "אלק' פרו" לתת שירות זוועתי כפי שקיבל המותג סמסונג עד היום.
אז... ס ו ף ס ו ף, זכיון סמסונג עובר מהידיים של סמליין/מיניליין ליבואן אחר. ניופאן + אלקטרה ביבוא מקביל.
https://www.calcalist.co.il/shopping/article/hjagviieyl
נקווה שהם יתאימו את המותג לשירות שמגיע לו.
שלא בטעות יעשו טעות ויחברו לחב' חיצונית
כמו "אלק' פרו" לתת שירות זוועתי כפי שקיבל המותג סמסונג עד היום.
- ChinggisKhan
-
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4767
- נתן תודות: 345 פעמים
- קיבל תודות: 760 פעמים
- kuku1000
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 768
- שם מלא: ארי בן משה
- נתן תודות: 8 פעמים
- קיבל תודות: 34 פעמים
תביעות קטנות...לדעתי איך שתגיע התביעה יטלפנו כדי לעשות אותה רק כדי להמנע מפרסום שלילי26/11/2024 22:58alexkor87 כתב: לא היה לי את המסך פיזית בכלל בבית.
אני יודע שעושים אחריות דרך המתקין.
מה גם שלא ידעתי שהמבצע הוא עד 1.11
אני יודע שאחרי ההתקנה מאריכים אחריות כמו שעשיתי לתנור ולמדיח.
מה גם שהזמנתי בכלל בהתחלה s90c ואז אחרי שמשכו אותי כמעט חודש אמרו שאין אותו ושידרגתי ל 95c ואחרי שבאו להתקין אותו ראו שהוא לא עובד ואז שדרגתי שוב ל s90d
ורק בראשון הותקן לי.
קניתי את המסך הרבה לפני ה 1.11 אז אין שום סיבה שלא יעשו לי אחריות...
פיהוק זה הדרך של הגוף להגיד שיש לך פחות מ20% סוללה