Valerion VisionMaster סדרת המקרנים החדשה והמפתיעה .
כבעל מקרן לייזר LS12000 בחדר קולנוע ביתי ייעודי, אני מאמין שאנו חוזים בפרפורי הגסיסה של המקרנים.
TCL השיקו השנה בישראל מסכי 98 אינטש בלא פחות מ-6 דגמים!
החל מ-X11L ועד P8L.
וה-115 אינטש שלהם ממשיך להימכר בארץ.
כנ"ל סוני שהשיקו את ה- Bravia 9ii ב- 115 אינטש.
וסמסונג שצפוים גם להכריז כאן בקרוב.
כל אחד מהם יספק תוצאת HDR, חווית ונוחות שימוש טובות לאין ערוך מהמקרן הזה.
החל מ-X11L ועד P8L.
כל אחד מהם יספק תוצאת HDR, חווית ונוחות שימוש טובות לאין ערוך מהמקרן הזה.
- Crossover-Shop
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 874
- נתן תודות: 125 פעמים
- קיבל תודות: 293 פעמים
יש ל JVC גם מחירים שפויים פה בארץ - ושירות פה בארץ למרות שאפשר לומר שעם הניסיון העדכני שלי על הליין החדש NZ500\700\800\900 אחוז הבעיות הוא אפסי ביחס לדורות קודמים
לגבי VALERION - בהחלט מוצר מעולה VFM גבוהה במיוחד - בהחלט מסכים פה עם ההבדלה בין JVC עם רמת שחור מושלמת אל מול הMAX שיש לו תמונה מהירה וזרחנית - כל אחד מעולה ליישומים אחרים - אם זה בתקציב JVC בהחלט מומלץ יותר לחדרי קולנוע וMAX לשימוש סלוני ופחות קולנוע ייעודי אלא אם כן זה עניין של קטגוריית תקציב
לגבי VALERION - בהחלט מוצר מעולה VFM גבוהה במיוחד - בהחלט מסכים פה עם ההבדלה בין JVC עם רמת שחור מושלמת אל מול הMAX שיש לו תמונה מהירה וזרחנית - כל אחד מעולה ליישומים אחרים - אם זה בתקציב JVC בהחלט מומלץ יותר לחדרי קולנוע וMAX לשימוש סלוני ופחות קולנוע ייעודי אלא אם כן זה עניין של קטגוריית תקציב
- niko
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4961
- שם מלא: איתן
- נתן תודות: 911 פעמים
- קיבל תודות: 450 פעמים
הי, שוב ההשוואה ל TV - תמונה של TV טובה בכל פרמטר מתמונה של מקרן ועדיין אני לא מחליף תמונה של מקרן ב TV.lasik כתב: כבעל מקרן לייזר LS12000 בחדר קולנוע ביתי ייעודי, אני מאמין שאנו חוזים בפרפורי הגסיסה של המקרנים.
החל מ-X11L ועד P8L.
כל אחד מהם יספק תוצאת HDR, חווית ונוחות שימוש טובות לאין ערוך מהמקרן הזה....
אני כן יכול להבין מי שאין מקרן וכל ההכנה שנדרשת למה יעדיף TV בטח במחירים של היום אבל מי שיש לו את התשתית ומעריך סוג תמונה של מקרן לא ירוץ להחליף - פרסמתי מודעה שאני מחפש מקרן JVC לפני למעלה מחודש, כמה פניות קיבלתי? 0
איפה כל אלו עם מקרן שרצים לקנות TCL 98/115 ???
- niko
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4961
- שם מלא: איתן
- נתן תודות: 911 פעמים
- קיבל תודות: 450 פעמים
מחיר שפוי זה מחיר חו"ל + מעמ לא 35K למקרן של 6K $Crossover-Shop כתב: יש ל JVC גם מחירים שפויים פה בארץ - ושירות פה בארץ למרות שאפשר לומר שעם הניסיון העדכני שלי על הליין החדש NZ500\700\800\900 אחוז הבעיות הוא אפסי ביחס לדורות קודמים
לגבי VALERION - בהחלט מוצר מעולה VFM גבוהה במיוחד - בהחלט מסכים פה עם ההבדלה בין JVC עם רמת שחור מושלמת אל מול הMAX שיש לו תמונה מהירה וזרחנית - כל אחד מעולה ליישומים אחרים - אם זה בתקציב JVC בהחלט מומלץ יותר לחדרי קולנוע וMAX לשימוש סלוני ופחות קולנוע ייעודי אלא אם כן זה עניין של קטגוריית תקציב...
יש הבדל בין 'לראות טלוויזיה בגדול' לבין 'להביא את הקולנוע הביתה'. גם אם תשימו בסלון טלוויזיה עצומה, היא לעולם לא תשחזר את הקסם, העומק והחוויה הסוחפת של מקרן שממלא מסך סינמסקופי רחב ביחס של 2.35:1.
קולנוע עושים עם מקרן לא עם טלוויזיה!!
קולנוע עושים עם מקרן לא עם טלוויזיה!!
....
- mulder
- חבר שלא מהעולם הזה

- תגובות: 7645
- נתן תודות: 486 פעמים
- קיבל תודות: 885 פעמים
Crossover-Shop כתב: יש ל JVC גם מחירים שפויים פה בארץ - ושירות פה בארץ למרות שאפשר לומר שעם הניסיון העדכני שלי על הליין החדש NZ500\700\800\900 אחוז הבעיות הוא אפסי ביחס לדורות קודמים
לגבי VALERION - בהחלט מוצר מעולה VFM גבוהה במיוחד - בהחלט מסכים פה עם ההבדלה בין JVC עם רמת שחור מושלמת אל מול הMAX שיש לו תמונה מהירה וזרחנית - כל אחד מעולה ליישומים אחרים - אם זה בתקציב JVC בהחלט מומלץ יותר לחדרי קולנוע וMAX לשימוש סלוני ופחות קולנוע ייעודי אלא אם כן זה עניין של קטגוריית תקציב...
יש אצלך להדגמה את הוולריון ?
גם אני אשמח להגיע להתרשםmulder כתב: יש אצלך להדגמה את הוולריון ?...
- idan309
-
- חבר מביא חבר

- תגובות: 3005
- נתן תודות: 293 פעמים
- קיבל תודות: 330 פעמים
אם יציאת ה500 בכ6 אלף דולר רציתי לשדרג את הX5900 שלי. הייתי בטוח שהמחיר שיידרש על ה500 יהיה גג 25 אלף שח ובמחיר הזה בזמנו הייתי משדרג.
הייתי בהלם שנאמר לי שהמחיר הוא 40 אלף.
היום, יותר משנתיים אחרי יציאת ה500 הייתי שוקל לשלם גג 20 אלף ועדיין מבין שרוצים 35 אלף.
כנראה נישאר עם ה5900 עוד לא מעט זמן ולמרות שיש לי חדר קולנוע ייעודי, אני ממש לא בטוח שאם ה5900 יפסיק לעבוד לא אוותר על תענוג המקרן והמסך הרחב ואעבור למסך 98 רגיל
הייתי בהלם שנאמר לי שהמחיר הוא 40 אלף.
היום, יותר משנתיים אחרי יציאת ה500 הייתי שוקל לשלם גג 20 אלף ועדיין מבין שרוצים 35 אלף.
כנראה נישאר עם ה5900 עוד לא מעט זמן ולמרות שיש לי חדר קולנוע ייעודי, אני ממש לא בטוח שאם ה5900 יפסיק לעבוד לא אוותר על תענוג המקרן והמסך הרחב ואעבור למסך 98 רגיל
- istarmini
- חבר במועדון ה-15K

- תגובות: 17924
- נתן תודות: 1146 פעמים
- קיבל תודות: 2490 פעמים
בעיית שרות ואחריות בארץ הקודש.vania_bt כתב: למה אתה לא רוכש מחול ישירות? גם אם לא שולחים ישירות לארץ יש מספר אופציות שנותנות את השירות הזה....
3 קידמיים טאנוי D
Sr/Bsr/ATMOS:ARENDAL
Storm Mk2
jvc NP5
סאבים אסקנדו+svs
הגברה בריסטון/רוטל/אדקום
Sr/Bsr/ATMOS:ARENDAL
Storm Mk2
jvc NP5
סאבים אסקנדו+svs
הגברה בריסטון/רוטל/אדקום
- LiorVikel
- חבר במועדון HT

- תגובות: 1068
- נתן תודות: 253 פעמים
- קיבל תודות: 33 פעמים
- יצירת קשר:
צור קשר בווסטאפ שלי 0545619973Nba כתב: גם אני אשמח להגיע להתרשם...
קבוצת הסאונד מס 1 בפייס
https://www.facebook.com/groups/2269981396557133/
https://www.facebook.com/groups/2269981396557133/
- Crossover-Shop
- חבר פעיל במיוחד

כל מה שהגיע נמכר אני מחכה ליחידה מוספת
הבעיה עם ההתרשמות שאי אפשר להחזיק שלושה פתוחים בתצוגה - מה גם שהחוויה מאוד משתנה מחלל אחד למשנהו זה לא בדיוק תצורה אידיאלית להדגמות
אני פותח פר דרישה להדגמה ואפשר לסדר את זה מראש אם מתאמים
לגבי JVC - המחירים באתרי הסחר הם לרוב גבוהים כן - כי זה לאמוצר מדף שיש לו ביקוש יום יומי או הזמנה אוטומית ברשת
ממליץ בחום להתקשר ולברר נקודתית על דברים שאתם מחפשים - גם אם המחירים און ליין נראים גבוהים - הם בסופו של דבר גמישים בהתאם לזמינות המוצר , השער היציג ולפעמים גם תלוי זמן המתנה משתנה שמשפיע על העלויות
תמיד שווה לבדוק - וזה לא רק לJVC אלא לכל מוצר
הבעיה עם ההתרשמות שאי אפשר להחזיק שלושה פתוחים בתצוגה - מה גם שהחוויה מאוד משתנה מחלל אחד למשנהו זה לא בדיוק תצורה אידיאלית להדגמות
לגבי JVC - המחירים באתרי הסחר הם לרוב גבוהים כן - כי זה לאמוצר מדף שיש לו ביקוש יום יומי או הזמנה אוטומית ברשת
ממליץ בחום להתקשר ולברר נקודתית על דברים שאתם מחפשים - גם אם המחירים און ליין נראים גבוהים - הם בסופו של דבר גמישים בהתאם לזמינות המוצר , השער היציג ולפעמים גם תלוי זמן המתנה משתנה שמשפיע על העלויות
תמיד שווה לבדוק - וזה לא רק לJVC אלא לכל מוצר
- mulder
- חבר שלא מהעולם הזה

- תגובות: 7645
- נתן תודות: 486 פעמים
- קיבל תודות: 885 פעמים
הי רועי ,23/06/2026 9:36Crossover-Shop כתב: כל מה שהגיע נמכר אני מחכה ליחידה מוספת
...
עם תמונה+הגדרות נכונות אפשר להתרשם בכל חדר חשוך. זה מקרן עם די הרבה עניין סביבו ולדעתי ראוי להחזיק אחד להדגמה במיוחד אם אתה עושה יבוא בלעדי. לא מדובר במקרן של עשרות אלפי שח ואין כאן עניין של שעות מנורה כמו ב DLP רגיל.
רק דעתי ..
- Crossover-Shop
- חבר פעיל במיוחד

אנחנו לא עושים ייבוא בלעדי אנחנו משווקים את המוצר
יש יבואן מוסדר וחדש לזה - סוניק - הם מפיצים עוד כמה דברים מעניינים
אבל מחכה לPRO2 הנוסף שיגיע לתצוגה - היו מגבלות מלאי למשלוח הראשון והשני
אבל זה כבר נפתר
יש יבואן מוסדר וחדש לזה - סוניק - הם מפיצים עוד כמה דברים מעניינים
אבל מחכה לPRO2 הנוסף שיגיע לתצוגה - היו מגבלות מלאי למשלוח הראשון והשני
אבל זה כבר נפתר
- Crossover-Shop
- חבר פעיל במיוחד

כן מסכים יש גם - לא נשאר הרבה
אבל יש
אבל יש
SamiSosa כתב: אגב, אם מישהו מחפש מקרן אולטרה שורט הם התחילו עכשיו קמפיין קיקסטרטר שכבר בדרך לשבור שיאי מכירה
https://www.kickstarter.com/projects/aw ... -projector
...
קיבלתי אותו אתמול, עכשיו רק צריך לארגן מסך