סטרימרים מומלצים עם תמיכה ב Dolby Vision ו Atmos Lossless pass through
- TheCoolest
-
- אחראי תחום מסכים

- תגובות: 20173
- שם מלא: ארתור ליברמן
- נתן תודות: 277 פעמים
- קיבל תודות: 2607 פעמים
- יצירת קשר:
לא תומך ב-DV FEL, וגם סתם יקר.
בטוח? כתוב שם בכותרת ISO 4K DV P7 FEL...
- TheCoolest
-
- אחראי תחום מסכים

- יצירת קשר:
המעבדים היחידים, למיטב ידיעתי, שתומכים באמת ב-FEL DV הם ה-S922X ו-S905X4 (עם CE NG) עם סיומת J- או K-.
כל שאר המכשירים, במקרה הטוב עושים המרה ל-P8.1 או MEL (שהם שקולים) ושכבת ה-FEL לא מנוצלת.
כל שאר המכשירים, במקרה הטוב עושים המרה ל-P8.1 או MEL (שהם שקולים) ושכבת ה-FEL לא מנוצלת.
ממש לא מבין מדוע 300 דולר זה מחיר יקר למערכות שעולות עשרות אלפי שקלים....
יש לי את Dune HD Pro One 8K Plus אני מאוד מרוצה
הייתי יכול להסתפק גם ב Dune HD Pro 8K Plus שעולה 100$ פחות.
גם 2 הסטרימרים הקודמים שלי (Dune HD Pro 8K Plus ו Dune HD Pro 4K)
שכרגע הם מאופסנים ללא שימוש הם מעולים אני לא רואה הבדל גדול ביניהם.
כל מספר חודשים יש עדכון גרסה
נערך לאחרונה על ידי hofir ב 15/11/2024 10:17, נערך פעם 1 בסך הכל.
- TheCoolest
-
- אחראי תחום מסכים

- יצירת קשר:
אני מניח שזה תלוי בדרישות וציפיות שלך מהמכשיר. אבל יש מכשירים שמבוססים על S928X שעולים קצת מעל $100.
אז להוציא $400 על סטרימר? לא יודע.
אם אתה משתמש בפיצ'רים הנוספים כמו המקום לכונני HDD, סבבה, אבל כסטרימר, לא רואה סיבה להוציא סכומים כאלה.
אז להוציא $400 על סטרימר? לא יודע.
אם אתה משתמש בפיצ'רים הנוספים כמו המקום לכונני HDD, סבבה, אבל כסטרימר, לא רואה סיבה להוציא סכומים כאלה.
- Akila
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 279
- שם מלא: Joel Strikovsky
- נתן תודות: 90 פעמים
- קיבל תודות: 67 פעמים
ממליץ לך להיכנס לערוץ של הבחור הזה ביוטוב, הוא עושה מחקר מעמיק על כל סטאימר כמעט ומציג את היתרונות יהחסרונות של כל אחד בדגש על Passtrhough , HDR, DV וכו.
חפש את המכשיר שאתה מעוניין לקנות ותראה איזה חסרונות יש לו ואם זה משפיע עליך.
https://www.youtube.com/@tvboxstop/videos
ממה שאני ראיתי מכל הסטרימרים, ה Nvidia Shield Pro 2019 הוא נכון להיום המכשיר היחיד שקיים בקטגוריה של All in one Box.
חפש את המכשיר שאתה מעוניין לקנות ותראה איזה חסרונות יש לו ואם זה משפיע עליך.
https://www.youtube.com/@tvboxstop/videos
ממה שאני ראיתי מכל הסטרימרים, ה Nvidia Shield Pro 2019 הוא נכון להיום המכשיר היחיד שקיים בקטגוריה של All in one Box.
אני לא סובל מאי שפיות, אני נהנה ממנה.
פעם סבלתי מפיצול אישיות, היום אנחנו מרגישים הרבה יותר טוב.
פעם סבלתי מפיצול אישיות, היום אנחנו מרגישים הרבה יותר טוב.
- DudeShemesh
-
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 916
- נתן תודות: 154 פעמים
- קיבל תודות: 88 פעמים
טריק ידוע - כותבים באיזה פורמטים הם תומכים, אבל לא כותבים שהפלט לא תואם. כמו מקרני 720P שמפרסמים תמיכה ב 4K....
-
yaronkle
- חבר במועדון HT

- תגובות: 5344
- שם מלא: ירון קליין
- נתן תודות: 203 פעמים
- קיבל תודות: 332 פעמים
עדכון:
רכשתי את ה Homatics 4K R Plus מאלי ב $109
המכשיר מגיע עם Android TV 12 רשמי. קיימת תמיכה טובה ל CoreELEC אשר מאפשרת ניגון גם ל Dolby Vision profile 7 FEL. משימה שמעט מאד מכשירים מסוגלים לבצע. ה Shield לא אחד מהם.
השלט קטן ונוח. מזכיר את השלט של ה MiBox רק בלבן עם קצת יותר כפתורים.
CoreELEC לא מתאים לכל אחד!
דורש הרבה התעסקות ויש בעיות מעצבנות, לדוגמא שלט שלא מתחבר לאחר sleep (משתמש בשלט של LG עם CEC במקום). בסופו של דבר מי שרוצה נגן המאפשר כמעט כל פורמט ונראה מדהים זה כנראה הפתרון היחידי במחיר סביר.
החדשות הלא משמחות: Homatics מעדכנים בכוח את המכשירים ל Android 14. מי שקיבל עדכון לא יכול לנגן Dolby Vision profile 7 FEL יותר כשמריצים CoreELEC.
מהרגע שהתחילו התלונות הפסקתי להפעיל את המכשיר עם Android על מנת שלא אקבל את העדכון.
הצוות המפתח את CoreELEC הודיע שלא יתמוך יותר בגרסה הנוכחית וכי גרסאות עתידיות לא יאפשרו תמיכה ב DV 7 FEL בגלל מגבלות המערכת.
רכשתי את ה Homatics 4K R Plus מאלי ב $109
המכשיר מגיע עם Android TV 12 רשמי. קיימת תמיכה טובה ל CoreELEC אשר מאפשרת ניגון גם ל Dolby Vision profile 7 FEL. משימה שמעט מאד מכשירים מסוגלים לבצע. ה Shield לא אחד מהם.
השלט קטן ונוח. מזכיר את השלט של ה MiBox רק בלבן עם קצת יותר כפתורים.
CoreELEC לא מתאים לכל אחד!
דורש הרבה התעסקות ויש בעיות מעצבנות, לדוגמא שלט שלא מתחבר לאחר sleep (משתמש בשלט של LG עם CEC במקום). בסופו של דבר מי שרוצה נגן המאפשר כמעט כל פורמט ונראה מדהים זה כנראה הפתרון היחידי במחיר סביר.
החדשות הלא משמחות: Homatics מעדכנים בכוח את המכשירים ל Android 14. מי שקיבל עדכון לא יכול לנגן Dolby Vision profile 7 FEL יותר כשמריצים CoreELEC.
מהרגע שהתחילו התלונות הפסקתי להפעיל את המכשיר עם Android על מנת שלא אקבל את העדכון.
הצוות המפתח את CoreELEC הודיע שלא יתמוך יותר בגרסה הנוכחית וכי גרסאות עתידיות לא יאפשרו תמיכה ב DV 7 FEL בגלל מגבלות המערכת.
- TheCoolest
-
- אחראי תחום מסכים

- יצירת קשר:
גרסאת ה-NG האחרונה תהיה מבוססת קודי21. אבל לא חושב שאמורה להיות בעיה אם המכשיר התעדכן לאנדרויד 14, צריך רק לזרוק dovi.ko תואם FEL לאחת התיקיות הרלוונטיות, למשל על כרטיס ה-SD.
לא הבנתי, CE עוקפת את מערכת ההפעלה שמגיעה עם המכשיר, אז למה יש בעיה?01/01/2025 21:31yaronkle כתב: עדכון:
הצוות המפתח את CoreELEC הודיע שלא יתמוך יותר בגרסה הנוכחית וכי גרסאות עתידיות לא יאפשרו תמיכה ב DV 7 FEL בגלל מגבלות המערכת....
-
yaronkle
- חבר במועדון HT

ישנם דיווחים שגרסת CE-21-NG הפסיקה לעבוד כאשר התבצע עדכון ל Android 14:
https://discourse.coreelec.org/t/homati ... 19596/5517
https://discourse.coreelec.org/t/homati ... 19596/5455
אני עובר על הקוד ומנסה להבין את מקור הבעיה.
על פניו CE-21-NG עוקפת את מערכת ההפעלה.
להבדיל מגרסאות מתקדמות יותר של CE שמשתמשות בקבצים של מערכת ההפעלה מה Android partition.
הצוות המפתח של CoreELEC מתעלם במפגין משאלות טכניות שהעלתי בנושא. יכול להיות שהם קיבלו מכתבי אזהרה מ Dolby או שהם סתם לא נחמדים או מעוניינים לפתור את זה.
Dolby Vision profile 7 FEL נועד רק למכשירי Blu-ray ולא לסטרימרים. לכן הכי הגיוני ש Dolby ינסו לחסום את זה.
למראת שעל פניו CE-21-NG לא ניגשת ל Android Partition היא משתמשת בחומרה. קיים סיכוי שאחד מרכיבי החומרה נצרב עם גרסה חדשה בזמן העדכון ל ATV14.
אחת האופציות היא ש Homatics עדכנו את ה secure storage שחלק מה trust zone. לדוגמא החליפו מפתחות וכך מונעים שימוש ב trusted applications שמגיעים עם CE-21-NG. לפחות זה מה שהייתי עושה...
https://discourse.coreelec.org/t/homati ... 19596/5517
https://discourse.coreelec.org/t/homati ... 19596/5455
אני עובר על הקוד ומנסה להבין את מקור הבעיה.
על פניו CE-21-NG עוקפת את מערכת ההפעלה.
להבדיל מגרסאות מתקדמות יותר של CE שמשתמשות בקבצים של מערכת ההפעלה מה Android partition.
הצוות המפתח של CoreELEC מתעלם במפגין משאלות טכניות שהעלתי בנושא. יכול להיות שהם קיבלו מכתבי אזהרה מ Dolby או שהם סתם לא נחמדים או מעוניינים לפתור את זה.
Dolby Vision profile 7 FEL נועד רק למכשירי Blu-ray ולא לסטרימרים. לכן הכי הגיוני ש Dolby ינסו לחסום את זה.
למראת שעל פניו CE-21-NG לא ניגשת ל Android Partition היא משתמשת בחומרה. קיים סיכוי שאחד מרכיבי החומרה נצרב עם גרסה חדשה בזמן העדכון ל ATV14.
אחת האופציות היא ש Homatics עדכנו את ה secure storage שחלק מה trust zone. לדוגמא החליפו מפתחות וכך מונעים שימוש ב trusted applications שמגיעים עם CE-21-NG. לפחות זה מה שהייתי עושה...
- TheCoolest
-
- אחראי תחום מסכים

- יצירת קשר:
לא יודע, אני לא מבין מה הם רוצים.
הומטיקס הושק עם אנדרויד עם קרנל 5.4, והגרסה החדשה יש לה קרנל 5.15. משמע שבכל מקרה צריך לשים קובץ dovi.ko מתאים ל-SC2 (השבב) ולקרנל 4.9 (NG) כדי ש-DV יעבוד מלכתחילה.
כך שלפי הבנתי NG אמור להמשיך לעבוד, ואני לא יודע מה הבעיה עם DV כשמשדרגים לאנדרויד 14, אישית לא ניסיתי, אין לי כרגע כל כך אפשרות.
הומטיקס הושק עם אנדרויד עם קרנל 5.4, והגרסה החדשה יש לה קרנל 5.15. משמע שבכל מקרה צריך לשים קובץ dovi.ko מתאים ל-SC2 (השבב) ולקרנל 4.9 (NG) כדי ש-DV יעבוד מלכתחילה.
כך שלפי הבנתי NG אמור להמשיך לעבוד, ואני לא יודע מה הבעיה עם DV כשמשדרגים לאנדרויד 14, אישית לא ניסיתי, אין לי כרגע כל כך אפשרות.
אז לסיכום - מי שרוצה לצפות ב-DV עם FEL וגם רוצה תמיכה מלאה בסאונד, יש לו אפשרות לרכוש את ה-UGOOS אבל לוקח בחשבון שלא יהיה עדכון רשמי לקודי 22 עם CE, או לרכוש את ההומטיקס ולקוות שלא יהיה עדכון לאנדרואיד 14.
אגב, ב-UGOOS גם יש אפשרות להשתמש באנדרואיד וב-CE במקביל? כי נדמה לי שקראתי בפורום של CE שזה לא מומלץ.
אגב, ב-UGOOS גם יש אפשרות להשתמש באנדרואיד וב-CE במקביל? כי נדמה לי שקראתי בפורום של CE שזה לא מומלץ.
-
yaronkle
- חבר במועדון HT

@hgny
כנראה שאתה צודק אם כי שום דבר לא מונע מ Ugoos לדחוף גרסה חדשה בעתיד.
לא ניתן להשתמש ב Android ו CE במבקביל. צריך לבצע boot לזה או לזה. קראתי שהמעברים האלה משגעים את השלט. אולי ישנם תופעות נוספות. לא יודע.
בינתיים אני נשאר עם CE ולא מפעיל Android.
כנראה שאתה צודק אם כי שום דבר לא מונע מ Ugoos לדחוף גרסה חדשה בעתיד.
לא ניתן להשתמש ב Android ו CE במבקביל. צריך לבצע boot לזה או לזה. קראתי שהמעברים האלה משגעים את השלט. אולי ישנם תופעות נוספות. לא יודע.
בינתיים אני נשאר עם CE ולא מפעיל Android.
- ChinggisKhan
-
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4767
- נתן תודות: 345 פעמים
- קיבל תודות: 760 פעמים
אסכם את כל הדיון:
המצב הוא מתסכל למדי מבחינת יכולת מיצוי מוגבלת של המסך שלנו. מצד שני, לא כל ההבדלים ניכרים בעין לא מקצועית.
אני באופן אישי, כן שם לב להבדלים (מה גם שזניחים לרוב) באיכות התמונה בין HDR ל-DV (מסך E9, פלקס שרץ על כרומקאסט, קבצי MKV עם ביטרייט ממש דומה, בערך 9 ג'יגה לפרק, 70 ג'יגה ל-Remux), אבל לא חותם על זה שהייתי רואה הבדל מהותי בישום של DV. יכול מאד להיות שעם מסך ברמת בהירות גבוהה יותר (G4 שמדגדג לי) ההבדל ניכר יותר.
המצב הוא מתסכל למדי מבחינת יכולת מיצוי מוגבלת של המסך שלנו. מצד שני, לא כל ההבדלים ניכרים בעין לא מקצועית.
אני באופן אישי, כן שם לב להבדלים (מה גם שזניחים לרוב) באיכות התמונה בין HDR ל-DV (מסך E9, פלקס שרץ על כרומקאסט, קבצי MKV עם ביטרייט ממש דומה, בערך 9 ג'יגה לפרק, 70 ג'יגה ל-Remux), אבל לא חותם על זה שהייתי רואה הבדל מהותי בישום של DV. יכול מאד להיות שעם מסך ברמת בהירות גבוהה יותר (G4 שמדגדג לי) ההבדל ניכר יותר.
@yaronkle
לא שאלתי ממש על הפעלה מקבילה שאלתי האם אפשר לעשות boot פעם ל-CE ופעם לאנדרואיד, במכשיר ה-Ugoos.
כי כתבת שזה אפשרי בהומטיק, ונדמה לי שכתבו בפורום של CE שאם מתקינים CE על ה-Ugoos ואז עושים boot למערכת האנדרואיד, זה מאפס משום מה את ה-CE.
לא שאלתי ממש על הפעלה מקבילה שאלתי האם אפשר לעשות boot פעם ל-CE ופעם לאנדרואיד, במכשיר ה-Ugoos.
כי כתבת שזה אפשרי בהומטיק, ונדמה לי שכתבו בפורום של CE שאם מתקינים CE על ה-Ugoos ואז עושים boot למערכת האנדרואיד, זה מאפס משום מה את ה-CE.
- TheCoolest
-
- אחראי תחום מסכים

- יצירת קשר:
כל עוד אתה מתקין את CE על כרטיס SD או USB, אז כן, יש DUAL BOOT.
לגבי השלט, למי שרוצה משהו יותר מ-CEC בסיסי, אני ממליץ על שלט\מקלדת. השתמשתי בעבר ב-Rii i25 או משהו כזה, וזה היה ממש נוח.
יש גם את Yatse לטלפון.
שוב אני חוזר, שני פוסטים רנדומליים שטוענים שיש בעיה כלשהי עם השילוב של אנדרויד 14 ו-CE-NG על ההומטיקס, לא באמת אומרים שיש בעיה אמיתית. הרבה פעמים זה בגלל משתמשים שאין להם מושג מה הם עושים. ויש כלים שמאפשרים לצרוב כל קושחה (מתאימה) בצורה ידנית על המכשיר, אז זה לא שאי אפשר לשחזר את המכשיר במידת הצורך.
לגבי השלט, למי שרוצה משהו יותר מ-CEC בסיסי, אני ממליץ על שלט\מקלדת. השתמשתי בעבר ב-Rii i25 או משהו כזה, וזה היה ממש נוח.
יש גם את Yatse לטלפון.
שוב אני חוזר, שני פוסטים רנדומליים שטוענים שיש בעיה כלשהי עם השילוב של אנדרויד 14 ו-CE-NG על ההומטיקס, לא באמת אומרים שיש בעיה אמיתית. הרבה פעמים זה בגלל משתמשים שאין להם מושג מה הם עושים. ויש כלים שמאפשרים לצרוב כל קושחה (מתאימה) בצורה ידנית על המכשיר, אז זה לא שאי אפשר לשחזר את המכשיר במידת הצורך.
אז אם ההומטיקס מאפשר ניגון של DV FEL, ובהנחה שהוא מריץ Dual boot של אנדרואיד טיוי ו-CE, נשמע שזה פתרון מושלם: גם Certificated android tv לסטרימינג כללי וגם CE שדרכו אפשר לצפות בסרטים וסדרות באיכות הכי גבוהה שיש.
אני מפספס משהו?
אני מפספס משהו?