והמסקנה?03/09/2024 13:02Jabberwock כתב: בעבר הרחוק קניתי כמה סוללות מאלי-אקספרס ומחנות פה בארץ למכשיר LG G4.
הסוללה המקורית נטענת עד למתח של 4.4V. זה דבר חריג.
הסוללות החלופיות לא יכלו להיטען למתח הזה.
היו גם נפילות מתח פתאומיות והמכשיר היה נכבה עם מסך שחור ורטט כאילו מופעל מטען חבלה....
שאלה לגבי השארת מטען בחיבור מחשב נייד..48 שעות ברצף.
- DanielGR
- גורו רשתות

- תגובות: 1448
- שם מלא: DanielG
- נתן תודות: 217 פעמים
- קיבל תודות: 280 פעמים
@DanielGR חייב לציין שסוללות חיצוניות הרבה יותר קל למצוא, אבל אלו לרוב ענתיקות ולא קיימות כמעט בכלל בלפטופים ממחיר של 2000 ש"ח וצפונה מלפני 6 שנים או יותר, בעידן הנוכחי רוב מוחלט של הסוללות הן פנימיות (ויצא לי לי להחליף כאלו).
מניסיון - המשתמש הממוצע יכול ללמוד איך לעשות את זה אבל אפילו ללנובו שזו חברה סינית עדיין היה קשה למצוא סוללות לחלק מן הדגמים. יצא לי לקנות גם סוללות לדייסונים ועוד כל מיני מכשירים
תודה על ההצעה, אני דיי טוב בחיפוש, ולצערי המחיר לא מחפה על האיכות אלא כפתרון פלסטר למשוך עוד קצת זמן. אלו גם לא סוללות שהייתי סומך להשאיר אותן בטעינה תמידית.
מניסיון - המשתמש הממוצע יכול ללמוד איך לעשות את זה אבל אפילו ללנובו שזו חברה סינית עדיין היה קשה למצוא סוללות לחלק מן הדגמים. יצא לי לקנות גם סוללות לדייסונים ועוד כל מיני מכשירים
תודה על ההצעה, אני דיי טוב בחיפוש, ולצערי המחיר לא מחפה על האיכות אלא כפתרון פלסטר למשוך עוד קצת זמן. אלו גם לא סוללות שהייתי סומך להשאיר אותן בטעינה תמידית.