השלט החדש שלהם עוד יותר מעצבן בגלל שצר יותר. זה של ה C9 היה נוח יותר.14/08/2024 13:12roy007 כתב: לגבי ה-lg זה גי מאכזב שהם עדיין ממשיכים עם השלט המיושן והעכבר אוויר המאוס ואם כבר סמסונג העתיקו oled ל-lg לא יזיק להעתיק את קופסת החיבורים שסמסונג מציעה...
שדרוג מ-B9
- integral
-
- חבר שלא מהעולם הזה

- תגובות: 8253
- נתן תודות: 412 פעמים
- קיבל תודות: 610 פעמים
לא הייתי לוקח את זה יותר מדי ברצינות את העדויות כשיקול לקנייה.14/08/2024 14:20integral כתב: שלא לדבר על העדויות הרבות פה בפורום על השירות הגרוע של סמסונג דרך אלקטרוניקס פרו ועוד עם אולד. בנוסף לא הייתי מוותר על עוד שנות אחריות מעבר ל 3 על אולד....
חלילה לא מזלזל במה שאנשים חוו אבל יש כאלה שאלקטרוניקס פרו נתנו להם שירות טוב (אני למשל) ומכיר כאלה שח.י נתנו לה שירות גרוע.
בשורה התחתונה בארץ כולם אותו דבר לטוב ולרע
- TheCoolest
-
- אחראי תחום מסכים

- תגובות: 20173
- שם מלא: ארתור ליברמן
- נתן תודות: 277 פעמים
- קיבל תודות: 2607 פעמים
- יצירת קשר:
כן, ולא נראה לי.
"השרות הטוב" טיפה בהוריקן התלונות.14/08/2024 17:36roy007 כתב: לא הייתי לוקח את זה יותר מדי ברצינות את העדויות כשיקול לקנייה.
חלילה לא מזלזל במה שאנשים חוו אבל יש כאלה שאלקטרוניקס פרו נתנו להם שירות טוב (אני למשל) ומכיר כאלה שח.י נתנו לה שירות גרוע.
בשורה התחתונה בארץ כולם אותו דבר לטוב ולרע...
ליאור
למה אתה מזלזל כשאני אומר שקיבלתי שירות טוב ושם על זה גרשיים? אין לך בכלל מושג מה היה הבעיה ואיזה פתרון הם נתנו לה.
העיקר לשים גרשיים וללכת כמו כל העדר שסמסונג שירות ***.
ולא שאני בא לסנגר על סמסונג אבל אם אתה מתכוון להוריקן התלונות שעל גבי פורום זה אז תדע שיש חיים מחוץ לכאן ופה זה הטיפה מההוריקן שבחוץ
העיקר לשים גרשיים וללכת כמו כל העדר שסמסונג שירות ***.
ולא שאני בא לסנגר על סמסונג אבל אם אתה מתכוון להוריקן התלונות שעל גבי פורום זה אז תדע שיש חיים מחוץ לכאן ופה זה הטיפה מההוריקן שבחוץ
- oferlaor
- מנהל

- תגובות: 78764
- שם מלא: עפר לאור
- נתן תודות: 785 פעמים
- קיבל תודות: 5372 פעמים
יש כאן קבוצה שכל חברה שלא קופצת אוטומטית מסבירים למה השירות שלהם גרוע.