Plex - אתר/אפליקציה לIPTV חינמי (בינלאומי, כולל ערוצי שידור 'חיים')
הבנאדם אמר שספציפית במכשירים מבוססי אנדרואיד - אין אפשרות בחירת שרתים. אני ניסיתי, ואכן כך. מעשית מחברים אותך אוטומטית לשרת אקראי (בהולנד) , והמעבר ממנו לשרת ביפן ואח"כ לארה"ב - לאחר המתנה של כ2 דקות כל פעם. לא משהו שאפשר לחיות איתו...
מציע שתנסה גם אתה...
אולי על פלטפורמות אחרות זה אפשרי בקלות...
מבחינת משתמש הקצה, לאתרים שהוזכרו כאן- מספיק כיסוי באה"ב, אך כללית, כן כדאי שVPN יתמוך/יכסה יותר ארצות בפריסת השרתים שלו, לפחות עבור השימושים שלי...
מציע שתנסה גם אתה...
אולי על פלטפורמות אחרות זה אפשרי בקלות...
מבחינת משתמש הקצה, לאתרים שהוזכרו כאן- מספיק כיסוי באה"ב, אך כללית, כן כדאי שVPN יתמוך/יכסה יותר ארצות בפריסת השרתים שלו, לפחות עבור השימושים שלי...
בסמארטפון שלי, שתומך באנדרואיד,
התקנתי דפדפן אופרה עם VPN, שמופעל רק במה ששייך לדפדן של האופרה,
אני הפעלתי את ה VPN, לא של ה PRO,
בחרתי אזור אמריקה, בלי תשלום ובלי הודעה שאחרי כמה זמן המהירות גלישה דרכו יותר תחלש, ואחר כך שנכנסתי לאתר האינטרנט של tubi tv, אז נכנסתי כמו מי שנכנס לארצות הברית, ובשידורים החיים, השידור של איכות HD של 720 פיקסל, בכלל לא נתקע לי.
אבל בצורה הזו, הפלוטו זה לפי מדינת שבדיה.
זה בינתים יותר טוב לי מדפדפן HOLA ששם השידור החי גם באיכות של HD של 720 פיקסל, השידור רוב הזמן נתקע.
התקנתי דפדפן אופרה עם VPN, שמופעל רק במה ששייך לדפדן של האופרה,
אני הפעלתי את ה VPN, לא של ה PRO,
בחרתי אזור אמריקה, בלי תשלום ובלי הודעה שאחרי כמה זמן המהירות גלישה דרכו יותר תחלש, ואחר כך שנכנסתי לאתר האינטרנט של tubi tv, אז נכנסתי כמו מי שנכנס לארצות הברית, ובשידורים החיים, השידור של איכות HD של 720 פיקסל, בכלל לא נתקע לי.
אבל בצורה הזו, הפלוטו זה לפי מדינת שבדיה.
זה בינתים יותר טוב לי מדפדפן HOLA ששם השידור החי גם באיכות של HD של 720 פיקסל, השידור רוב הזמן נתקע.
נערך לאחרונה על ידי רמאשכ ב 26/08/2024 15:42, נערך 3 פעמים בסך הכל.
, אני מתעלם מהמשתמשים,
בורדרליין1
סיס אדמין
בורדרליין1
סיס אדמין
Re: אתר/אפליקציה לIPTV חינמי (בינלאומי) - Plex
ובצורה כזו בכמה נחלשת המהירות גלישה שלך?...
למשל בצפיה בשידור חי באיכות שידור של HD 1080 או של 4K, השידור שם לא נתקע לך?
ועם איזה דפדפן אתה משתמש בסטרימר כדי להגיע לגוגל כדי להתקין משם את האפליקציה של ה VPN פרוטון ואת האפליקציה של ה Pluto?
נערך לאחרונה על ידי רמאשכ ב 26/08/2024 15:44, נערך פעם 1 בסך הכל.
, אני מתעלם מהמשתמשים,
בורדרליין1
סיס אדמין
בורדרליין1
סיס אדמין
Re: אתר/אפליקציה לIPTV חינמי (בינלאומי) - Plex
עם VPN חינמי של PlanetVPN, אפשר לצפות בפלוטו טיוי של ארצות הברית, אבל כל כמה זמן יש שם פרסומות.08/08/2024 8:53rafi_d כתב: נראה שהשירות חסום ולא נגיש דרך האתר בארץ (בניגוד לFLEX...) :
https://www.pluto.tv/
image.png...
, אני מתעלם מהמשתמשים,
בורדרליין1
סיס אדמין
בורדרליין1
סיס אדמין