Avengers: Doomsday ב 18/12/26
-
Huber
- חבר במועדון HT

- תגובות: 73201
- שם מלא: ערן
- נתן תודות: 645 פעמים
- קיבל תודות: 3152 פעמים
כמות כזו של טיזרים מריח כמו נואשות.
-
Huber
- חבר במועדון HT

-
Huber
- חבר במועדון HT

הפיקו לקחים. העיפו את כל הדמויות הממש זוועתית כמו שי-האלק, כל הזבל מ the marvels, החיקוי של Hawkeye, ה iron heart זוועתית ההיא ועוד. ותור נראה שוב נורמלי ולא הבדיחה שעשו ממנו בסרט האחרון. והכניסו את ה x-men וארבעת המופלאים שהיה די מוצלח. אז אולי יש תקווה סופסוף נקבל משהו מוצלח מבית מאאוול אחרי כמה שנים של סרטים וסדרות די מזעזעים.
אז אני מבין שת׳אנוס, ביחד עם הכוח המשולב של כל אבני האינסוף בכפפה שלו, לא הצליח לעצור את ת׳ור מלנעוץ את storm breaker עמוק בתוך בחזה שלו, אבל דר דום עוצר את הפטיש שלו עם שתי אצבעות בלבד? WTF?!
ויש לי עומס מנטלי וסחרחורת מכל הדמויות השונות שהם הולכים לשלב בסרט הזה, אני מתגעגע לנוקמים הראשון שהיו בו ״רק״ 6 גיבורים להתמקד בהם...
ויש לי עומס מנטלי וסחרחורת מכל הדמויות השונות שהם הולכים לשלב בסרט הזה, אני מתגעגע לנוקמים הראשון שהיו בו ״רק״ 6 גיבורים להתמקד בהם...
תלוי בגירסה של DR DOOM
גם בקומיקס יש גירסאות סופר חזקות (GOD EMPEROR DOOM)
https://i.redd.it/dszvznkwcz841.jpg
גם בקומיקס יש גירסאות סופר חזקות (GOD EMPEROR DOOM)
https://i.redd.it/dszvznkwcz841.jpg
- l33cher
-
- חבר ותיק

- תגובות: 1893
- נתן תודות: 25 פעמים
- קיבל תודות: 67 פעמים
כל כך צודק,כל מילה בסלע,*** טהורHuber כתב: הפיקו לקחים. העיפו את כל הדמויות הממש זוועתית כמו שי-האלק, כל הזבל מ the marvels, החיקוי של Hawkeye, ה iron heart זוועתית ההיא ועוד. ותור נראה שוב נורמלי ולא הבדיחה שעשו ממנו בסרט האחרון. והכניסו את ה x-men וארבעת המופלאים שהיה די מוצלח. אז אולי יש תקווה סופסוף נקבל משהו מוצלח מבית מאאוול אחרי כמה שנים של סרטים וסדרות די מזעזעים....
מאז הנוקמים האחרון לא טרחתי לראות שום סרט,מקווה ללכת לקולנוע בשביל זה.
th1s 1s my d1st0rt3d r34l1ty
-
Huber
- חבר במועדון HT

גם לי היה מוזר, אבל אני לא עוקב אחרי הקומיקס אז שאלתי את גמיני מי נגד מי ומסתבר שכן - זה אחד הנבלים הכי חזקים ביקום שלהם, במקרים מסויימים יותר מתאנוס.manola כתב: אז אני מבין שת׳אנוס, ביחד עם הכוח המשולב של כל אבני האינסוף בכפפה שלו, לא הצליח לעצור את ת׳ור מלנעוץ את storm breaker עמוק בתוך בחזה שלו, אבל דר דום עוצר את הפטיש שלו עם שתי אצבעות בלבד? WTF?!
ויש לי עומס מנטלי וסחרחורת מכל הדמויות השונות שהם הולכים לשלב בסרט הזה, אני מתגעגע לנוקמים הראשון שהיו בו ״רק״ 6 גיבורים להתמקד בהם......