נערך: עזרה בבחירת רמקולים ו-CDP למגבר MF A1
- yairf
-
- עוסק בתחום

- תגובות: 9363
אל תשכח לקחת את המגבר איתך, ולעשות את מבחן שלוש השעות - לשמוע הרכב מסויים במשך שלוש שעות ברציפות בווליום טיפה מעל הממוצע, ורק אז להחליט אם זה מוצא חן בעיניך או לא.
-
Mike_Shinoda
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 178
אוקיי הייתי ב- Z-MAX, מסתבר שהייתי צריך לתאם איתם (כשהתקשרתי, אמרו לי שלא, וזה היה מוזר אמנם אבל מי אני שאתווכח?)yairf כתב:אל תשכח לקחת את המגבר איתך, ולעשות את מבחן שלוש השעות - לשמוע הרכב מסויים במשך שלוש שעות ברציפות בווליום טיפה מעל הממוצע, ורק אז להחליט אם זה מוצא חן בעיניך או לא....
בקיצור לקח זמן עד שקיבלתי יחס, ובסוף הביאו לי כוס מים ונתנו לי לחכות די הרבה עד שהתפנה להם הזמן והמקום ואז לקח להם המון זמן להכין אותי, ואז גם האשימו אותי שהמגבר שלי לא תקין, בסוף הם התנצלו, שיבחו את המגבר ואמרו שאלו הם הרמקולים הכי מתאימים, חוץ מהעובדה שהם היו מעל התקציב שלי, לא אהבתי את הצליל שלהם, אמנם נורא מדוייק אבל היה חסר נורא עומק, הם טענו שהבס הינו מדוייק ושאני רגיל לשמוע אובר בס, שזה לא בהכרח טוב, שזה עניין של הרגל ושהבס שאני שומע כרגע מהרמקולים, הינו בס מדוייק ונכון, אמרתי להם שאולי הם צודקים, אבל זה גם עניין של הרגשה, ושצריך לאהוב את הצליל בסופו של דבר.
בכל מקרה הם נתנו לי לשמוע את ה-NAD 525 ביחד עם ה- DALI IKON 2.
בקיצור, לא רוצה לתת שם רע לחנות אבל אני באופן אישי לא נהנתי מהשהייה שם, חנות מעט פלצנית משהו, יחס לפחות כלפיי היה סביר מינוס, מעט מזלזל, ואמנם אני לא מקצועי כמוהם, אבל הם גם לא הביעו מקצועיות יתרה, להפך.
אין לי בעיות עם החנות, הם בעיקר מתמחים בקולנוע ביתי, אך לאודיופילים מתחילים במצב שלי, לא הייתי ממליץ להתחיל משם.
ביום שישי אמשיך את המסע שלי ואדווח לכם על ממצאי
חג שמח לכולכם