אני לא בגילת, אני בסלקום בחבילת 1000/250. גילת זה הפתרון אינטרנט הכי זול היום ולכן המלצתי לך עליהם.
אם אתה אוהב את הטלוויזיה של הוט (לא ברור לי מה יש בהוט שאין במתחרים) אז מעריך שיצא לך יותר יקר לפצל אינטרנט וטלוויזיה
חוויה של העלה איטית אצלי : ספק+תשתית הוט
- ChinggisKhan
-
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4816
-
clubnet
-
- חבר מכור קשה

- תגובות: 5263
- שם מלא: clubnet
אה אוקיי, חשבתי שאתה בגלית..19/05/2024 21:46ChinggisKhan כתב: אני לא בגילת, אני בסלקום בחבילת 1000/250. גילת זה הפתרון אינטרנט הכי זול היום ולכן המלצתי לך עליהם.
אם אתה אוהב את הטלוויזיה של הוט (לא ברור לי מה יש בהוט שאין במתחרים) אז מעריך שיצא לך יותר יקר לפצל אינטרנט וטלוויזיה...
אז כמה אתה משלם היום? לחבילה שציינת לי כעת?
זה כולל טלוויזיה גם..? האם אתה משלם לנתב כל חודש?
- MrYair
-
- חבר מביא חבר

- תגובות: 3846
היתי בסלקום בשנה אחת היו אצלי 5 טכנאים החליפו לי את הממיר נוקיה שלהם17/05/2024 11:59clubnet כתב: שלום חבר, חשבתי על סלקום TV אני יודע שהם חזקים.. איך הם לדעתך?
איפה אתה מנוי, האם אתה בסיבים?
השכן שלי מנוי אצלהם, אני יקח את הנייד ואתחבר וככה אנסה לבדוק..
רשמת לי dhcp - זהו חיבור רגיל? תסביר מה זה בדיוק..
ממתין לתשובתך.
תודה לך, שמח שאתה הצטרפת לערוץ שלי בטלגרם..
תעביר לחבריך
...
שהיה נשרף פשוט או נדפק בקצב מפגר,עברתי לפרטנר ביחד אם הטלויזיה שלהם ברוך השם שקט במקרה הכי גרוע
במידה ונופל הסיב בגלל תקלה כזו או אחרת אני אשאר מחובר על גיבוי סלולרי עד שתקלה תתוקן.
חיבור dhcp זה אומר שזה חיבור ללא חייגן אתה מקבל כתובת מהספק שמתחלפת כל הפעלה מחדש של הראוטר
רק אם אתה רוצה חיבור אם איפי קבוע אז אתה מקבל שם משתמש וסיסמה,איפי קבוע עולה סביב 20 שח בחודש.
- ChinggisKhan
-
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4816
תכנס לכמה זה ותראה את כל האופציות הקיימות19/05/2024 22:18clubnet כתב: אה אוקיי, חשבתי שאתה בגלית..
אז כמה אתה משלם היום? לחבילה שציינת לי כעת?
זה כולל טלוויזיה גם..? האם אתה משלם לנתב כל חודש?...
-
clubnet
-
- חבר מכור קשה

- תגובות: 5263
- שם מלא: clubnet
מה עד כדאי כך נדפקת עם סלקום, אולי נפלת על נתב תקול ***.?19/05/2024 23:18MrYair כתב: היתי בסלקום בשנה אחת היו אצלי 5 טכנאים החליפו לי את הממיר נוקיה שלהם
שהיה נשרף פשוט או נדפק בקצב מפגר,עברתי לפרטנר ביחד אם הטלויזיה שלהם ברוך השם שקט במקרה הכי גרוע
במידה ונופל הסיב בגלל תקלה כזו או אחרת אני אשאר מחובר על גיבוי סלולרי עד שתקלה תתוקן.
חיבור dhcp זה אומר שזה חיבור ללא חייגן אתה מקבל כתובת מהספק שמתחלפת כל הפעלה מחדש של הראוטר
רק אם אתה רוצה חיבור אם איפי קבוע אז אתה מקבל שם משתמש וסיסמה,איפי קבוע עולה סביב 20 שח בחודש....
עד כמה שאני יודע, להוט אין חייגן זה IP קבוע..
חייגן היה בעבר.. מה יתן לך IP קבוע?
ואתה עשית את זה, ואתה משלם על זה 20 ש"ח.
- MrYair
-
- חבר מביא חבר

- תגובות: 3846
ממש ככה,חמישה מודמים של נוקיה שלהם נדפקו בשנה פשוט אין סנכרון והכל דולק ירוק22/05/2024 19:58clubnet כתב: מה עד כדאי כך נדפקת עם סלקום, אולי נפלת על נתב תקול ***.?
עד כמה שאני יודע, להוט אין חייגן זה IP קבוע..
חייגן היה בעבר.. מה יתן לך IP קבוע?
ואתה עשית את זה, ואתה משלם על זה 20 ש"ח....
פעם שלישית שהגיע טכנאי של סלקום העביר והלחים סיב חדש וגם זה לא עזר,
בהוט אכן זה חיבור dhcp אין חייגן במקומות שאין סיבים של הוט ויש רק דוקסיס ולקוח רוצה
איפי קבוע זה חייגן אבל מהירות פח.
אכן על איפי קבוע ברוב הספקיות זה 20-22 שח לחודש שפעם זה היה 5.90 בימים של dsl
מה כוונה מה יתן איפי קבוע?
איפי קבוע זה אם אתה צריך להיתחבר למשהו בבית אם יש לך שרת vpn כלשהו ואז להגיע לרשת פנימית שלך
למרות שהיום ברוב הראוטרים יש תמיכה כמעט בכל סוגי ddns ככה שכל עוד אתה לא על cg-nat אין בעיה להגדיר
ddns ושרת vpn כמו wireguard.
אחד ה ddns זה duckdns חינמית ויש לו תמיכה בכל בכל סוגי קליינטים,
במקרה הכי גרוע אפשר להרים docker אם קליינט duckdns שכל כמה דקות מעדכן את האיפי.
- vivia
-
- חבר פעיל

- תגובות: 50
פרטנר החלו להציע אינטרנט 5 ג'יגה.19/05/2024 18:55omd כתב: ייתכן מאוד שהינך צודק למרות שעדיין החיבור לסיבים מהיר . עדיף חיבור P2P באמצעות פרטנר . מאחר ואין להם מהירות גבוהה מעל 1 גיגה . עברתי לפני חודש לסלקום 5 גיגה נתונים טובים אבל ממתין לפרטנר....
בנוגע למחירים, מה שדובר כאן באשכול, המחירים המקובלים ל-300/600/900 זה 79/89/99.