The Boys - עונה 5 (תהיה אחרונה)
- Huber
- חבר במועדון HT

- תגובות: 73267
- שם מלא: ערן
- נתן תודות: 646 פעמים
- קיבל תודות: 3156 פעמים
אני לא מבין, 2 עונות של Gen V פמפמו לנו שהמארי המטופשת הזו היא התשובה להומלנדר ובסוף היא נעלמת אחרי דקה וחצי? WTF? 
היא לא סובלת משום מחלה אוטואימונית, היא סובלת מהתוצאות של סדרת ניתוחים פלסטיים שלא ממש הצליחו כנראה, וכל ניתוח תיקון שהיא עשתה רק החמיר את המצב שלה. עצוב מאוד ששחקניות יפות לא מבינות שהן נראות נהדר ומנסות לתקן את מה שלא היה שבור מלכתחילהChinggisKhan כתב: עוד סיבה לסיים את הסדרה בעונה הזו, Erin Moriarty (סטאר לייט) קורסת מול המצלמות (היא סובלת ממחלה אוטואמיונית) ולדעתי אי אפשר היה למשוך איתה עוד עונה. נכון שיכולים להפטר ממנה (וגם ככה חתכו לה את התפקיד באופן די משמעותי) אבל בעייני היא חייבת להגיע לקו הגמר....
- ChinggisKhan
-
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4780
- נתן תודות: 345 פעמים
- קיבל תודות: 767 פעמים
https://time.com/7294843/graves-disease-erin-moriarty/manola כתב: היא לא סובלת משום מחלה אוטואימונית, היא סובלת מהתוצאות של סדרת ניתוחים פלסטיים שלא ממש הצליחו כנראה, וכל ניתוח תיקון שהיא עשתה רק החמיר את המצב שלה. עצוב מאוד ששחקניות יפות לא מבינות שהן נראות נהדר ומנסות לתקן את מה שלא היה שבור מלכתחילה...
https://www.independent.co.uk/arts-ente ... 64044.html
ואם תרצה גם תשובה מג'ימני:
Yes, Erin Moriarty has been open about her struggles with a serious autoimmune condition. In May 2025, she revealed that she was diagnosed with Graves' disease, which causes the thyroid to overproduce hormones (hyperthyroidism).
According to her recent interviews and social media posts as of April and May 2026:
Severe Symptoms: Moriarty shared that her health peaked at a dangerous level while filming the final season of The Boys. She described experiencing extreme numbness in her feet, which led to frequent falling and, at one point, losing the ability to walk.
Impact on Work: She admitted that before her diagnosis, she attributed her symptoms to simple stress and fatigue. The physical toll was so significant that she felt she wasn't as "present" for her character, Annie January, as she wanted to be, and she has stated she may not watch the final season because of the painful memories of that time.
Treatment and Recovery: Since starting treatment about a year ago, she has noted a major improvement, describing it as "the lights coming back on" within 24 hours of beginning medication.
She has been using her platform to urge fans to listen to their bodies and get their levels tested if they feel something is wrong, rather than dismissing symptoms as just being tired.
- Huber
- חבר במועדון HT

ChinggisKhan - אבל מה הקשר בין המחלה הזו לעובדה שהיא עשתה ניתוח אף והזריקה ים של בוטוקס בשפה העליונה?
- ChinggisKhan
-
- חבר מביא חבר

זה בכלל לא מפריע לי (וגם זה כנראה לא נכון אלא תגובה של הגוף למחלה). מה שציינתי זה שהיא מתקשה לעמוד ובכלל לשחק. זה מביא לזה שיש לי פחות זמן מסך ותפקחד פחות משמעותי
מחלה אחרת כמובן, אבל מזכיר את המצב של כריסטינה אפלגייט ב"בשבילי אתם מתים״
מחלה אחרת כמובן, אבל מזכיר את המצב של כריסטינה אפלגייט ב"בשבילי אתם מתים״
-
Kondo10
- אחראי תחום סרטים וטלויזיה

- תגובות: 11502
- נתן תודות: 1193 פעמים
- קיבל תודות: 2420 פעמים
פרק שביעי סביר, הסיום שבר לי את הלב. היה נחמד, היו עליות וירידות - טוב שהיא מסתיימת.
מעריך שלא צריך להיות מהמר גדול לדעת איך הסיום יהיה, לבטח ללא הפתעות גדולות (הטובים שורדים, הרעים כרגיל).
מעריך שלא צריך להיות מהמר גדול לדעת איך הסיום יהיה, לבטח ללא הפתעות גדולות (הטובים שורדים, הרעים כרגיל).
-
Kondo10
- אחראי תחום סרטים וטלויזיה

- תגובות: 11502
- נתן תודות: 1193 פעמים
- קיבל תודות: 2420 פעמים
פרק סיום יוצא מהכלל שהזכיר לנו למה היא כה מוצלחת, למרות שעונה זו פחות טובה היות ואי אפשר לחזור על אותם דברים
אבל היא העמידה רף מאוד גבוה, איך יוצרים סדרה מרתקת ומהנה. שמח שהיא הגיע לקו הסיום. ניפגש בספין אוף הקרוב.
אבל היא העמידה רף מאוד גבוה, איך יוצרים סדרה מרתקת ומהנה. שמח שהיא הגיע לקו הסיום. ניפגש בספין אוף הקרוב.
- ziv_r
- עורך ראשי HTmag

- תגובות: 46349
- נתן תודות: 1966 פעמים
- קיבל תודות: 5072 פעמים
יופי של פרק סיום עונה לסדרה. השניות האחרונות של הומלנדר עם התחנונים על חייו היו בול במקום.
8.6/10
ואני זורם עם ספינאוף לסדרה או שיחליטו להחזיר אותה.
8.6/10
ואני זורם עם ספינאוף לסדרה או שיחליטו להחזיר אותה.
- ChinggisKhan
-
- חבר מביא חבר

טיפל'ה מתקתק לי מידי הסיום אבל סדרה נפלאה שבעייני השפיעה על התרבות והייתה פתח להרבה תוכן חדש
- oferlaor
- מנהל

- תגובות: 78804
- שם מלא: עפר לאור
- נתן תודות: 785 פעמים
- קיבל תודות: 5382 פעמים
ממש לא אהבתי את זה שהם בסוף לא חיסלו את כל ה-sups
לא ברור לי בכלל איך הוא הפיץ את זה בכל מערכות כיבוי האש ואז זה פשוט נשאר שם וזהו.
לא ברור לי בכלל איך הוא הפיץ את זה בכל מערכות כיבוי האש ואז זה פשוט נשאר שם וזהו.
- Huber
- חבר במועדון HT

oferlaor כתב: ממש לא אהבתי את זה שהם בסוף לא חיסלו את כל ה-sups
לא ברור לי בכלל איך הוא הפיץ את זה בכל מערכות כיבוי האש ואז זה פשוט נשאר שם וזהו....
גם אנחנו חשבנו בדיוק על זה, היו צריכים לסגור את הפינה הזו (המוות של Starlight למשל היה מוסיף נופך רגשי לסיום), וכן - השאירו לא מעט קצוות פתוחים כולל הוירוס שעדיין קיים שם.
- oferlaor
- מנהל

- תגובות: 78804
- שם מלא: עפר לאור
- נתן תודות: 785 פעמים
- קיבל תודות: 5382 פעמים
אגב, גם כל הסיבוב הזה של מארי מורו וכל זה בסוף לא היה רלוונטי בכלל. נראה לי שהם תכננו שם משהו וזה פשוט לא עבד, עלילתית.
- Huber
- חבר במועדון HT

מילא לא יצא לפועל, שזה מגוחך בפני עצמו אחרי ש 2 עונות פיפמו לנו את הרעיון, הספינאוף עצמו היה דלוח. הסיבה היחידה שהמשכתי לצפות הייתה כי הנחתי שזה יקושר איכשהו ליקום המרכזי ויתחבר אליו, מה שלא קרה בפועל. מתארגנם לתביעה ייצוגית על בזבוז זמן הפנאי שלנו? 
- ChinggisKhan
-
- חבר מביא חבר

בכלל לא. סדרה נפלאה שסיפקה את הסחורה וגם אם הייתה ציפיה לסוף אחר זה לא נורא ברמה של משחקי הכס.
- Huber
- חבר במועדון HT

על טעם וריח...
זו בדיוק הבעיה עם יוצרים שמאלנים פרוגרסיבים שמחליטים להפוך את התוכנית האהובה שלהם לפלטפורמה כדי לתקוף את מי שהם מתנגדים לו פוליטית. במקרה הזה, את טראמפ ואת הימין האמריקאי באופן כללי. זוכרים את העונה הראשונה הנהדרת? נגד מי הייתה הביקורת אז? נגד ההשפעות והכוח של הסלבס, נגד אמריקה התאגידית ונגד כל תרבות הפופ הריקה מתוכן. זה היה מושלם ודיבר לכולם. ואז עלה לו השתן הפוליטי לראש...
בול. זה מה שהפך את העונה ה-4 לפשוט בלתי נסבלת לצפייה. שום מחשבה או עידון,
רק שלט ניאון ענק ומסנוור בכל פרק שאומר "הנה זה מה שאנחנו חושבים!!", ולעזאזל עם הדמויות והסיפור.
העונה ה-5 עצמה הייתה בלגן של קווי עלילה ומקגאפינים שונים שהוצגו כקריטיים לעלילה ואז נזנחו פתאום בלי שום היגיון.
חבל שסדרה שהתחילה כ"כ טוב גמרה בסוף בפח האשפה.
רק שלט ניאון ענק ומסנוור בכל פרק שאומר "הנה זה מה שאנחנו חושבים!!", ולעזאזל עם הדמויות והסיפור.
העונה ה-5 עצמה הייתה בלגן של קווי עלילה ומקגאפינים שונים שהוצגו כקריטיים לעלילה ואז נזנחו פתאום בלי שום היגיון.
חבל שסדרה שהתחילה כ"כ טוב גמרה בסוף בפח האשפה.
- ChinggisKhan
-
- חבר מביא חבר

אין חולק שהנושא הפוליטי היה בולט ונעדה באופן גס ואיפלו רשלני. גם הפוקוס בעלילה הלך והתפוגג. לכן, חשבתי וגם כתבתי שטוב לסיים את הסדרה (וגם מבחינת דמות מרכזית כמו סטארלייט שהלכה ונעלמה).
ובכל זאת, סך הדברים הטובים גדול לעין שיעור מהרעים. 5 עונות שנמשכו על פני 7 שנים שאהבתי ובגדול.
ובכל זאת, סך הדברים הטובים גדול לעין שיעור מהרעים. 5 עונות שנמשכו על פני 7 שנים שאהבתי ובגדול.
- Adigaforever
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 291
- נתן תודות: 5 פעמים
- קיבל תודות: 32 פעמים
אני חושב שהאמירות הפוליטיות היו במקום והיו התפתחות טבעית לעלילה ולשאיפות של הדמויות. אם היו נתקעים בעונה הראשונה הסדרה הייתה מאבדת עניין מהר.
מה גם שהיוצרים די ניבאו את העתיד בהרבה דברים למרות שהם תמיד ניסו להגזים.
מה גם שהיוצרים די ניבאו את העתיד בהרבה דברים למרות שהם תמיד ניסו להגזים.