מדוע נוצרים אדים בחורף על השמשה?
- Kondo10
- אחראי תחום סרטים וטלויזיה

- תגובות: 11467
- נתן תודות: 1181 פעמים
- קיבל תודות: 2400 פעמים
גם חימום עובד וגם מזגן מפשיר אדים כי הוא עוזר לייבש את האוויר בחלל הרכב וכך להפשיר את האדים שצטברים מעל השמשה.
היתרון במזגן (אני תמיד פעיל מזגן עשרות שנים) זה שלא צריך לחכות כמה דקות על שהמונע מתחמם (כידוע חום יוצא כאשר המונע חם)
אלא ישר להתניע ולהדליק מזגן. החיסרון שכל פעם שמכבים את המזגן, האדים חוזרים. מעבר לזה, אישית לא יכול לנהוג עם חימום ברכב מסיבות רבות
תמיד מזגן להפשרת אדים.
היתרון במזגן (אני תמיד פעיל מזגן עשרות שנים) זה שלא צריך לחכות כמה דקות על שהמונע מתחמם (כידוע חום יוצא כאשר המונע חם)
אלא ישר להתניע ולהדליק מזגן. החיסרון שכל פעם שמכבים את המזגן, האדים חוזרים. מעבר לזה, אישית לא יכול לנהוג עם חימום ברכב מסיבות רבות
תמיד מזגן להפשרת אדים.
- ziv_r
- עורך ראשי HTmag

- תגובות: 46323
- נתן תודות: 1965 פעמים
- קיבל תודות: 5066 פעמים
מחקתי את ההודעה שלך בה אתה מצטט אותי ומוסיף דברים שלא אמרתי. אם אתה לא יודע להשתמש בציטוט, אל תשתמש.
ההודעה שלך אומנם נמחקה מהפורום, אבל זמינה לצפייה על ידי שאר המנהלים שראו את זה.
יכולת לפנות בפרטי ולשאול מה עשית לא נכון והיינו מסבירים, במקום זה יצאת עם גידופים כלפי כל קבינט האתר, אפילו מול חברים שבכלל לא היו חלק פעיל בשרשור הזה.
כבר הושעת מהאתר כי תקפת את המנהלים. חזרת בשם אחר, נתנו לך את הלחי השנייה ואתה ממשיך באותה דרך.
אנחנו נפרד שוב עד הפעם הבאה שתירשם.
יכולת לפנות בפרטי ולשאול מה עשית לא נכון והיינו מסבירים, במקום זה יצאת עם גידופים כלפי כל קבינט האתר, אפילו מול חברים שבכלל לא היו חלק פעיל בשרשור הזה.
כבר הושעת מהאתר כי תקפת את המנהלים. חזרת בשם אחר, נתנו לך את הלחי השנייה ואתה ממשיך באותה דרך.
אנחנו נפרד שוב עד הפעם הבאה שתירשם.
צוות האתר