תקלות של יס בכל הארץ
- ofiras
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 432
- נתן תודות: 14 פעמים
- קיבל תודות: 23 פעמים
מרטין, אתה מפספס משהו,
פה בדיוק נמדד שירות טוב, ועד כמה החברה ערוכה לבעיות טכנולוגיות בתשתיות שהיא משתמשת ולגיבוי בזמן תקלה.
לבוא ולהטיל את האשמה במצב הבטחוני נשמע די מאולץ.
זה לא ממש מעניין אותי שהבעיה היא לא תלויה באופן ישיר בטנכאים של יס,
השורה התחתונה היא שאני לא מקבל מוצר שאני משלם עבורו.
אני לקוח של יס ולא של החברה שמתחזקת את עמוס 1 או 2 .
קצת מזכיר לי , שבכל פעם שערוץ 1 מעביר שידור ישיר של ממשחק כדורגל , יש תקלות והם מאשימם את הלויין.
יס כבר מבינים שהם צריכים לפצות את כל הלקוחות שלהם (כנראה שזה יהיה תלוי בכמה הלקוח יתעקש).
חלק מלקחות שלהם שאני מכיר כבר קבלו החזר כספי של חצי חודש.
פה בדיוק נמדד שירות טוב, ועד כמה החברה ערוכה לבעיות טכנולוגיות בתשתיות שהיא משתמשת ולגיבוי בזמן תקלה.
לבוא ולהטיל את האשמה במצב הבטחוני נשמע די מאולץ.
זה לא ממש מעניין אותי שהבעיה היא לא תלויה באופן ישיר בטנכאים של יס,
השורה התחתונה היא שאני לא מקבל מוצר שאני משלם עבורו.
אני לקוח של יס ולא של החברה שמתחזקת את עמוס 1 או 2 .
קצת מזכיר לי , שבכל פעם שערוץ 1 מעביר שידור ישיר של ממשחק כדורגל , יש תקלות והם מאשימם את הלויין.
יס כבר מבינים שהם צריכים לפצות את כל הלקוחות שלהם (כנראה שזה יהיה תלוי בכמה הלקוח יתעקש).
חלק מלקחות שלהם שאני מכיר כבר קבלו החזר כספי של חצי חודש.
!If you want something done, do it yourself
http://www.mabel-tech.com
http://www.mabel-tech.com
- MartinHSabag
- מנהל

- תגובות: 59344
- שם מלא: מרטין סבג
- נתן תודות: 826 פעמים
- קיבל תודות: 1567 פעמים
- יצירת קשר:
-
oferlaor
- מנהל

- תגובות: 78775
- שם מלא: עפר לאור
- נתן תודות: 785 פעמים
- קיבל תודות: 5376 פעמים
ofiras,
קיבלתי מידע ממישהו שקשור לח.ל.ל, זה לא יס ולא הם. הלויין מתפקד ב-100%
אם לא ממש היו ברורים אם זה גורם עוין, אבל מקור ההפרעות כנראה לא מישראל...
קיבלתי מידע ממישהו שקשור לח.ל.ל, זה לא יס ולא הם. הלויין מתפקד ב-100%
אם לא ממש היו ברורים אם זה גורם עוין, אבל מקור ההפרעות כנראה לא מישראל...
נערך לאחרונה על ידי oferlaor ב 19/09/2007 17:34, נערך פעם 1 בסך הכל.
- אורי_ו
- חבר מכור קשה

- תגובות: 7199
- נתן תודות: 0
- קיבל תודות: 1 פעם
השאלה היחידה האם ברט"ן שנחתם מול יס יש להם גיבוי של "גורמים לא תלויים" או מה שנקרא יד אלהים או משהו כזה.
אני שכחתי השניה איך קוראים לזה.
אם כן אז אין להם סיבה לפצות איש.
אולי זה צה"ל בכוונה , הם מתכוונים לצאת אולי למלחמה, והם חשבו שאולי זה יתן מוטיבציה :"הסורים האלו הרסו לי את היס?! אני אפוצץ אותם!!"
אני שכחתי השניה איך קוראים לזה.
אם כן אז אין להם סיבה לפצות איש.
אולי זה צה"ל בכוונה , הם מתכוונים לצאת אולי למלחמה, והם חשבו שאולי זה יתן מוטיבציה :"הסורים האלו הרסו לי את היס?! אני אפוצץ אותם!!"
- MartinHSabag
- מנהל

- יצירת קשר:
מרטין
יס מחוייבים כן "מחוייבים" לזכות על כל יום שידורים שאי אפשר לראות וזה לא חשוב מי אשם אין מצב למכור מוצר לא עובד ולקבל עליו תשלום אין טלפון לא מדברים ולא משלמים אין חשמל המונה לא מסתובב והלקוח לא משלם זה שיס מצליחים להעביר שידור אבל אי אפשר לראות זה אומר שאי אפשר להשתמש במוצר ואז גם לא משלמים אני אישית קיבלתי אתמול זיכוי על השבועיים שעברו והודעתי ליס כי עד שהתקלה לא תתוקן אני אדרוש זיכוי מלא ואם לא יזכו גם שהתקלה תתוקן אני מתנתק אם כולם יעשו אןתו דבר אז כולם יקבלו את הזיכוי שמגיע להם ובצדק רב כי יס למרות הנזק הכספי שיספגו לא יהיו מוכנים לעזיבה המונית של הלקוחות שלהם כי גם להתחייבות שיש ללקוח כלפי יס לשנה או יותר אין לה כל ערך או מחויבות חוקית ברגע שהמוצר לא מסופק ובטוח שיש עורך דין אחד או שניים מבין לקוחות יס שישמח לטפל בנושא אם יס יתעקשו
יס מחוייבים כן "מחוייבים" לזכות על כל יום שידורים שאי אפשר לראות וזה לא חשוב מי אשם אין מצב למכור מוצר לא עובד ולקבל עליו תשלום אין טלפון לא מדברים ולא משלמים אין חשמל המונה לא מסתובב והלקוח לא משלם זה שיס מצליחים להעביר שידור אבל אי אפשר לראות זה אומר שאי אפשר להשתמש במוצר ואז גם לא משלמים אני אישית קיבלתי אתמול זיכוי על השבועיים שעברו והודעתי ליס כי עד שהתקלה לא תתוקן אני אדרוש זיכוי מלא ואם לא יזכו גם שהתקלה תתוקן אני מתנתק אם כולם יעשו אןתו דבר אז כולם יקבלו את הזיכוי שמגיע להם ובצדק רב כי יס למרות הנזק הכספי שיספגו לא יהיו מוכנים לעזיבה המונית של הלקוחות שלהם כי גם להתחייבות שיש ללקוח כלפי יס לשנה או יותר אין לה כל ערך או מחויבות חוקית ברגע שהמוצר לא מסופק ובטוח שיש עורך דין אחד או שניים מבין לקוחות יס שישמח לטפל בנושא אם יס יתעקשו
- MartinHSabag
- מנהל

- יצירת קשר:
- offirs
- חבר מכור קשה

- תגובות: 6602
- נתן תודות: 5 פעמים
- קיבל תודות: 12 פעמים
עכשיו התראיין דובר יס,בני כהן.לדבריו עדיין לא ידוע מקור התקלה,ואפילו לא מתי היא תפתר.הם עובדים עם משרד הבטחון.
בנוסף הוא הבטיח כי יימצא פתרון לפצות את הלקוחות.
אל דאגה,עד חנוכה התקלה תפתר.
בנוסף הוא הבטיח כי יימצא פתרון לפצות את הלקוחות.
אל דאגה,עד חנוכה התקלה תפתר.
הגיע הזמן לחתוך רקמות
- Booboo
- חבר ותיק

- תגובות: 1929
- נתן תודות: 23 פעמים
- קיבל תודות: 20 פעמים
אני לגמרי משוכנע שאם חברת יס היו יכולים לספר לנו משהו הם היו מספרים.
יש מגבלות צנזורה, ומה לעשות - לפעמים בצדק.
לכל מי ששכח ישראל היא לא שווייץ, וגם לא ארה"ב.
ותזכרו מה שאני אומר - עוד לא נולד השופט בישראל שיפסוק לאיזה נודניק אפילו חצי ש"ח פיצויים אם הסיבה לתקלה נובעת ממשהו בטחוני, ובאמת לא מעניין מה כתוב בחוזה.
יש מגבלות צנזורה, ומה לעשות - לפעמים בצדק.
לכל מי ששכח ישראל היא לא שווייץ, וגם לא ארה"ב.
ותזכרו מה שאני אומר - עוד לא נולד השופט בישראל שיפסוק לאיזה נודניק אפילו חצי ש"ח פיצויים אם הסיבה לתקלה נובעת ממשהו בטחוני, ובאמת לא מעניין מה כתוב בחוזה.
"When all are one and one is all, To be a rock and not to roll"
אין שום בעיה עם אותיות קטנות או כח עליון או כל כיסוי תחת אחר שיש לספק מול הלקוח
אני בטוח שאין סעיף של חתונה קטולית אני לא מאמין שיס יוותרו בקלות על הלקוחות שלהם ואם הם ידעו כי מי שלא יפוצה באופן מלא יבחר לעזוב הם יפצו ועוד איך ושוב כי זה מגיע
אין מוצר אין תשלום ולא חשוב מה הסיבה
אני בטוח שאין סעיף של חתונה קטולית אני לא מאמין שיס יוותרו בקלות על הלקוחות שלהם ואם הם ידעו כי מי שלא יפוצה באופן מלא יבחר לעזוב הם יפצו ועוד איך ושוב כי זה מגיע
אין מוצר אין תשלום ולא חשוב מה הסיבה
גם בחברת HOT רבו מאוד התקלות מערוצי לווין לאחרונה, והן תקלות מקור ולא עקב בעייה כלשהי ב-HOT. ערוצים "סובלים" הם ערוצי MTV, ערוצים בשפה הרוסית והצרפתית וערוצי הסאונד. ייתר הערוצים (שהינם ממקור עצמי), עובדים מצויין.
The Black Wax
- tiptip
- חבר מביא חבר

- תגובות: 3519
- שם מלא: tiptip
- נתן תודות: 298 פעמים
- קיבל תודות: 49 פעמים
ברור כל התחנות הנ"ל מגיעות דרך לוויינים
וHOT מעבירה אותם לצרכנים דרך כבלים
עם עברת ליד סניף של HOT ולא תראה את השלט שלהם
תחשוב שאתה חולף ליד תחנת חלל מרוב צלחת על הגג שלהם
נ.ב זה גם כך על הגג שלי יש לשכניי ולי איזה 7-8 צלחות פרטיות (מומלץ מאוד!!!)
וHOT מעבירה אותם לצרכנים דרך כבלים
עם עברת ליד סניף של HOT ולא תראה את השלט שלהם
תחשוב שאתה חולף ליד תחנת חלל מרוב צלחת על הגג שלהם
נ.ב זה גם כך על הגג שלי יש לשכניי ולי איזה 7-8 צלחות פרטיות (מומלץ מאוד!!!)
אור שפע ואהבה
- Booboo
- חבר ותיק

- תגובות: 1929
- נתן תודות: 23 פעמים
- קיבל תודות: 20 פעמים
אני מאוד מאוד בספק.oferooo כתב:אין שום בעיה עם אותיות קטנות או כח עליון או כל כיסוי תחת אחר שיש לספק מול הלקוח
אין מוצר אין תשלום ולא חשוב מה הסיבה...
אני מהמר על אין מוצר - יש תשלום.
ומאף שופט בעולם לא תצליח להוציא שקל חזרה.
הגישה שלך זה כמו לתבוע את אגד על זה שאיחרת לעבודה והיפסדת עיסקה מכיוון שהאוטובוס עליו היית אמור לעלות לא הגיע. מהסיבה שהוא התפוצץ.
"When all are one and one is all, To be a rock and not to roll"
נכון להיום כל ערוצי הלווין ב-HOT נקלטים ב-2 חוות של צלחות. כל יתר הצלחות שאתה רואה אינן בשימוש, וחלקן אף עתיד להימכר לארצות ביבשת אפריקה. HOT
רכשה אגב, בלי קשר, לאחרונה, 2 מערכות חדשות:
PBC- מערכת האחראית על שידור 14 הערוצים במרכזיים ב-HOT, מערכת המשדרת תוכן דיגיטלי טהור משרתי תוכן.
CHERRY PICKING - מערכת הקליטת ערוצים דיגיטליים ממקור חיצוני והעברתם ללקוח ללא התערבות ביניים.
זו הסיבה שבשנה האחרונה יש שיפור באיכות התמונה בחלק מהערוצים.
אך כל המערכות הללו לא יעזרו כל עוד המקור הלוויני נקלט באופן משובש.
רכשה אגב, בלי קשר, לאחרונה, 2 מערכות חדשות:
PBC- מערכת האחראית על שידור 14 הערוצים במרכזיים ב-HOT, מערכת המשדרת תוכן דיגיטלי טהור משרתי תוכן.
CHERRY PICKING - מערכת הקליטת ערוצים דיגיטליים ממקור חיצוני והעברתם ללקוח ללא התערבות ביניים.
זו הסיבה שבשנה האחרונה יש שיפור באיכות התמונה בחלק מהערוצים.
אך כל המערכות הללו לא יעזרו כל עוד המקור הלוויני נקלט באופן משובש.
The Black Wax