LandMan - סדרת דרמת מערבון בהפקת טיילור שרידן עם בילי בוב תורנטון
- oferlaor
- מנהל

- תגובות: 78815
- שם מלא: עפר לאור
- נתן תודות: 785 פעמים
- קיבל תודות: 5382 פעמים
אני עדיין לא ראיתי את כל העונה, אבל זו לדעתי ההפתעה של השנה. מבחינתי זו הסדרה הכי טובה שראיתי מאז ילוסטון והיורשים, ובפער מכל השאר.
שילוב מדהים של משחק יוצא מהכלל של כולם, בימוי נהדר, אפקטים, טאלנטים (הבת והבן פשוט משחקים מדהים) ומעל הכל - כתיבה יוצאת מהכלל!!!
שילוב מדהים של משחק יוצא מהכלל של כולם, בימוי נהדר, אפקטים, טאלנטים (הבת והבן פשוט משחקים מדהים) ומעל הכל - כתיבה יוצאת מהכלל!!!
בעיניי טיילור שרידן הוא היוצר הכי חשוב ומוצלח כרגע על המסך הקטן.
כמעט כל דבר שהוא עושה נע בין בידור טוב (טולסה קינג) לסדרות שהן פשוט עשויות ברמה הגבוהה ביותר כמו lioness
אגב אני כמעט את פספסתי את landman בגלל התאור של החבר קונדו, חשבתי שזה מערבון היסטורי בגלל התמונה בתחילת השרשור וזה לא.
בקיצור, 10 פרקים של טלויזיה משובחת עפו להם בסופש יחד עם האישה.
סדרה שאין לה ממש קצב מהיר ועם זאת משוחקת נהדר, מצולמת עוד יותר, היו לא מעט קטעים שהדיאלוגים של בילי בוב תורנטון פשוט קורעים מצחוק ומצאתי את עצמי צוחק בקול.
הכל מוקפד החל מהאינטרו והפסקול שיושב בול.
9 מתוך 10
כמעט כל דבר שהוא עושה נע בין בידור טוב (טולסה קינג) לסדרות שהן פשוט עשויות ברמה הגבוהה ביותר כמו lioness
אגב אני כמעט את פספסתי את landman בגלל התאור של החבר קונדו, חשבתי שזה מערבון היסטורי בגלל התמונה בתחילת השרשור וזה לא.
בקיצור, 10 פרקים של טלויזיה משובחת עפו להם בסופש יחד עם האישה.
סדרה שאין לה ממש קצב מהיר ועם זאת משוחקת נהדר, מצולמת עוד יותר, היו לא מעט קטעים שהדיאלוגים של בילי בוב תורנטון פשוט קורעים מצחוק ומצאתי את עצמי צוחק בקול.
הכל מוקפד החל מהאינטרו והפסקול שיושב בול.
9 מתוך 10
-
Kondo10
- אחראי תחום סרטים וטלויזיה

- תגובות: 11509
- נתן תודות: 1193 פעמים
- קיבל תודות: 2422 פעמים
פרק ראשון מרשים למרות שאיטי אבל הצילומים מהפנטים עם ליהוק משובח של כל הקאסט בטח של Billy Bob Thornton עם משחק איכותי וסיפור מרתק. כמה פרצופים מוכרים מהסדרות "ילדיי האנרכיה" "בני המאיה" (Emilio Rivera מרשים) רק לא זיהיתי את כולם אם בכלל ימשיכו...
הפתיחה מרתקת ומוכיחה בפעם המי יודע כמה שקרטלים מוסיפים מימד מיוחד שמור רק להם כולל השפה המיוחדת (צריך סדרה איכותית בז'אנר).
ואי אפשר בלי לציין את טיילור שרידן עם מגע הקסם שלו (שרק ימשיך להיות פורה) למרות שהוא די חוזר על אותם דברים.
הפתיחה מרתקת ומוכיחה בפעם המי יודע כמה שקרטלים מוסיפים מימד מיוחד שמור רק להם כולל השפה המיוחדת (צריך סדרה איכותית בז'אנר).
ואי אפשר בלי לציין את טיילור שרידן עם מגע הקסם שלו (שרק ימשיך להיות פורה) למרות שהוא די חוזר על אותם דברים.
-
Kondo10

כתבתי בדיוק את מה שציינת (שווה להיכנס מידי פעם לביקורות סדרות).
1923 (ביקורת) פחות טובה מהסדרה 1883 (ביקורת) שהייתה מדהימה (גם זוגתי התמוגגה מנחת, ודי השתעממה מ -1923 אבל לחצתי להמשיך כי לא רצתי לוותר על היקום הנ"ל).
1923 (ביקורת) פחות טובה מהסדרה 1883 (ביקורת) שהייתה מדהימה (גם זוגתי התמוגגה מנחת, ודי השתעממה מ -1923 אבל לחצתי להמשיך כי לא רצתי לוותר על היקום הנ"ל).
- oferlaor
- מנהל

- תגובות: 78815
- שם מלא: עפר לאור
- נתן תודות: 785 פעמים
- קיבל תודות: 5382 פעמים
-
Kondo10

אחרי פרק שלישי הסדרה באמת טובה, אך משכפלת אחד לאחד את האירועים בסדרה "ילוסטון" (אחוזה מפוארת, איש חזק שהמשטרה בידיים שלו
ילדה מרדנית חצי ערומה, בתוספת אישה מרגיזה שמנהלת שיחות וידאו עם הגרוש שלה) וזה כבר מתחיל לעייף אותי.
לא חלילה סדרה רעה ממש לא, אולם טיילור שרידן נדבק לשבלונה קבועה בכל הסדרות שלו, וזה בשלב מסוים משעמם.
זאת התחושה שלי אבל לאחר הסיום אגבש דיעה נחרצת יותר. בינתיים ניהנה.
ילדה מרדנית חצי ערומה, בתוספת אישה מרגיזה שמנהלת שיחות וידאו עם הגרוש שלה) וזה כבר מתחיל לעייף אותי.
לא חלילה סדרה רעה ממש לא, אולם טיילור שרידן נדבק לשבלונה קבועה בכל הסדרות שלו, וזה בשלב מסוים משעמם.
זאת התחושה שלי אבל לאחר הסיום אגבש דיעה נחרצת יותר. בינתיים ניהנה.
- ChinggisKhan
-
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4782
- נתן תודות: 345 פעמים
- קיבל תודות: 767 פעמים
viewtopic.php?t=369364&hilit=Mayor+of&s ... #p3336702+31/03/2025 11:02Kondo10 כתב: אחרי פרק שלישי הסדרה באמת טובה, אך משכפלת אחד לאחד את האירועים בסדרה "ילוסטון" (אחוזה מפוארת, איש חזק שהמשטרה בידיים שלו
לא חלילה סדרה רעה ממש לא, אולם טיילור שרידן נדבק לשבלונה קבוע בכל הסדרות שלו, וזה בשלב מסוים משעמם.
זאת התחושה שלי אבל לאחר הסיום אגבש דיעה נחרצת יותר. בינתיים ניהנה....
-
Kondo10

שזה אומר?
- ChinggisKhan
-
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4782
- נתן תודות: 345 פעמים
- קיבל תודות: 767 פעמים
מחזק את דברך. לכל במאי/יוצר יש עקרונות שחוזרים על עצמם. אצלו לפעמים זה ממש מרגיש כמו נוסחה או תבנית. ההפקות והליהוק שלו ברמה מאד גבוהה ולכן זה מאד מטשטש את העניין וכמעט ולא פוגם בהנאה.
-
Kondo10

העניין שזה כן מתחיל לפגום בהנאה שלי. כמה אפשר לראות בחורה חצי ערומה מתרוצצת בבית כשיש שם איש מבוגר זר. מילא זאת הייתה סצנה בודדה אך בכל שוט חוזרים לזה, משהו פגום בכתיבה לטעמי. יש כל כך הרבה מה להעביר בסדרה ( הקרטלים מרתקים למשל, או היחסים בין עובדי הנפט) ונתקעים על שטויות.
אגב, ראיתי היום כתבה ( אחרי שכתבתי את הדברים) בדיוק על מה שאני מתלונן, אחפש אותה יותר מאוחר או מחר.
אגב, ראיתי היום כתבה ( אחרי שכתבתי את הדברים) בדיוק על מה שאני מתלונן, אחפש אותה יותר מאוחר או מחר.
- Huber
- חבר במועדון HT

- תגובות: 73272
- שם מלא: ערן
- נתן תודות: 646 פעמים
- קיבל תודות: 3156 פעמים
כשאתה גבר סטרייט והבחורה נראית ככה? ככל הניתן.31/03/2025 17:15Kondo10 כתב: העניין שזה כן מתחיל לפגום בהנאה שלי. כמה אפשר לראות בחורה חצי ערומה מתרוצצת בבית כשיש שם איש מבוגר זר....
-
Kondo10

לא בטוח שזאת הכתבה שראיתי אתמול (חייב למצוא אותה) אבל גם זו נוגעת בכמה נקודות חשובות מדוע טיילור שרידן מסרב לצרף תסריטאים נוספים
לסדרות שלו, ומתעקש לכתוב אותם לבד - לכן היצירתיות (הגבוהה בהחלט) די ממחזרת את אותו סיפור בשינוי קטן.
לכן זה גרם לכמה לפרוש מהפרויקטים שלו. לדעתי לא רחוק היום שהוא יבין שכמה כישרון שיש לו, ויש הוא חייב להיעזר בכותבים נוספים
כי חשיבה קבוצתית תמיד עדיפה בכל תחום. עם זאת 1883 הייתה סדרה גאונית כי היא לקחה מעט יותר חופש יצירתי לפתח דמויות מרתקות.
https://www.usmagazine.com/entertainmen ... -universe/
לא רוצה חלילה להרוס למישהו את הסדרות שלו גם אני אוהב אותם רק מעלה תהיות עד מתי יהיה אפשר לעשות העתק הדבק
בשינוי צבעים (שחקנים לוקיישן).
לסדרות שלו, ומתעקש לכתוב אותם לבד - לכן היצירתיות (הגבוהה בהחלט) די ממחזרת את אותו סיפור בשינוי קטן.
לכן זה גרם לכמה לפרוש מהפרויקטים שלו. לדעתי לא רחוק היום שהוא יבין שכמה כישרון שיש לו, ויש הוא חייב להיעזר בכותבים נוספים
כי חשיבה קבוצתית תמיד עדיפה בכל תחום. עם זאת 1883 הייתה סדרה גאונית כי היא לקחה מעט יותר חופש יצירתי לפתח דמויות מרתקות.
https://www.usmagazine.com/entertainmen ... -universe/
לא רוצה חלילה להרוס למישהו את הסדרות שלו גם אני אוהב אותם רק מעלה תהיות עד מתי יהיה אפשר לעשות העתק הדבק
בשינוי צבעים (שחקנים לוקיישן).
-
Kondo10

חלק אחרון משתפר מאוד בפרט פרק 6 המעולה. כל זה עדיין לא משנה את דעתי שטיילור שרידן מפריז בהצגת נשים.
לדעתי הסדרה יכלה להיות טובה ומותחת פי כמה אם היו יודעים להשתמש יותר בדינמקיה בין העובדים (עובדה שפרק 6 עסק בזה והציון שלו
הכי גבוה) והכנסת הקרטלים לתוך העלילה הראשית ולא רק טפטופים. למי שתוהה, רק מזכיר - "סמוך על סול" הפכה למה שהיא - הרבה בזכות השימוש הנבון בפושעים מהקרטלים. אלמלא זה, אף אחד לא היה זוכר את בוב אודנקירק בטח לא את ריי סיהורן כי היא הייתה הופכת לעוד סדרה נחמדה (לא יותר ולא פחות).
לדעתי הסדרה יכלה להיות טובה ומותחת פי כמה אם היו יודעים להשתמש יותר בדינמקיה בין העובדים (עובדה שפרק 6 עסק בזה והציון שלו
הכי גבוה) והכנסת הקרטלים לתוך העלילה הראשית ולא רק טפטופים. למי שתוהה, רק מזכיר - "סמוך על סול" הפכה למה שהיא - הרבה בזכות השימוש הנבון בפושעים מהקרטלים. אלמלא זה, אף אחד לא היה זוכר את בוב אודנקירק בטח לא את ריי סיהורן כי היא הייתה הופכת לעוד סדרה נחמדה (לא יותר ולא פחות).