פלאזמה של פיליפס 3520 עם יחס של 1:10000, מה אתם אומרים?
-
pashpash2
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 149
בעולם הדיגיטלי יש רק 4 פלאזמות ורק 2 מהם הם EDTV כמה שבסכום שאני מוכן להוציא אני יכול לראות השוואות בין שני פלאזמות, זה שהMVE1 יותר טובה מהVR5 אני הבנתי השאלה שלי מה טוב בסדר גודל המחיר הזה מMVE1..
בפראדסו למשל יש לפחות איזה 7 סוגי פלאסמות שמשודרים על אכות גבוה שניתן להשוואות אותם..
בקשר לשאלה של עופר על המחיר הפילפס עולה אצלו 15500 כשהMVE1 עולה משהו כמו 16500 אצלו.. :\ אני מרגיש שצריך להיות קאצ' אני רק לא מבין איפה הוא.. דרך אגב הפיליפס בא עם רמקולים מורכבים..
אגב אתם מכירים עוד לפאסמה במחיר של עד 16K חוץ מהפיוניר ששווה להסתכל עליה?
בפראדסו למשל יש לפחות איזה 7 סוגי פלאסמות שמשודרים על אכות גבוה שניתן להשוואות אותם..
בקשר לשאלה של עופר על המחיר הפילפס עולה אצלו 15500 כשהMVE1 עולה משהו כמו 16500 אצלו.. :\ אני מרגיש שצריך להיות קאצ' אני רק לא מבין איפה הוא.. דרך אגב הפיליפס בא עם רמקולים מורכבים..
אגב אתם מכירים עוד לפאסמה במחיר של עד 16K חוץ מהפיוניר ששווה להסתכל עליה?
http://www.lawlife.co.il גירושין
- lironk
-
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4049
אני לא מבין למה צריך להיות קאצ' , באלקטרוניקה לא המחיר קובע ( כמובן כשמדובר בפירמות המוכרות ) לפעמים זה עניין של תמחור של היבואן ובעל החנות .
- sunny_jim
-
- חבר ותיק

- תגובות: 1719
בעולם הדיגיטלי אתה תוכל לקנות את הפיונייר MVE1 במחיר יותר זול מ16500, משהו כמו במחיר של הפיליפס...pashpash2 כתב:בעולם הדיגיטלי יש רק 4 פלאזמות ורק 2 מהם הם EDTV כמה שבסכום שאני מוכן להוציא אני יכול לראות השוואות בין שני פלאזמות, זה שהMVE1 יותר טובה מהVR5 אני הבנתי השאלה שלי מה טוב בסדר גודל המחיר הזה מMVE1..
אגב אתם מכירים עוד לפאסמה במחיר של עד 16K חוץ מהפיוניר ששווה להסתכל עליה?...
למרטין, אני מאד מצטער שלא שמתי לב בזמנו לכך שפרסמתם שאתם מחפשים עזרה... אם הייתי שם לב, אז הייתי מתנדב בכיף, אך לצערי אין לי יותר זמן... עוד שנה אבל יהיה
-
pashpash2
-
- חבר פעיל מאוד

בעולם הדיגיטלי אני יכול לקנות את הMVE1 ב16000 שזה עדיין יקר יותר מהפילפס וכנראה פחות טוב.. מישהו שיודע יכול להגיד לי אם זה באמת פחות טוב??
- sunny_jim
-
- חבר ותיק

- תגובות: 1719
תקן אותי אם אני טועה, אך אתה מתכוון לקנות את הפלאזמה שלך בהגדרות הDEFAULT שלה, ואתה לא ממש מתכוון לשנות אותם... לכן, אתה רוצה לקנות את הפלאזמה הכי טובה לפי הדעה שלך(שהיא הרבה יותר חשובה מדעתו של כל אחד אחר, כי אתה תחיה איתה ולא הוא). אמרת שעשית השוואה בין הפיליפס לMVE1, ולדעתך הפיליפס מציגה תמונה יותר טובה... חוץ מזה, הפיליפס יוצאת גם יותר זולה? אתה גם מעדיף טלוויזית פלאזמה(עם רמקולים, שזה הפיליפס) מאשר מסך פלאזמה(הMVE1)?
אז מה הבעיה? תיקח את הפיליפס ותהנה לך...
אני אישית מעדיף מסך פלאזמה, שנראה הרבה יותר יפה ואסתטי לדעתי, ואין לי שום שימוש גם ברמקולים שבאים עם הפלאזמה...
אגב, בסינמה פרדיסו יש גם פלאזמה של THOMSON, גם עם רמקולים מובנים ובטווח המחירים של הMVE1 והפיליפס(כשאני קניתי פלאזמה, היא עלתה 16500 כמו הMVE1)... היא הציגה תמונה מדהימה, ולדעתי הייתה אף אולי מעט יותר טובה מהMVE1, צבעים יותר חיים... לא לקחתי אותה בגלל שראיתי את הרמקולים המובנים ועיצוב המסגרת כחיסרון, והמסגרת היפיפיה לדעתי של הMVE1(אני לא ראיתי פלאזמה בעלת מסגרת יותר יפה, מסגרת הרבה יותר יפה לדעתי מאשר סדרת הHD של פיונייר) קנתה אותי.
מרטין, כשיהיה לי זמן, בשמחה! שוב פעם, מאד חבל לי שלא ידעתי יותר מוקדם
מקווה שאוכל לתרום בעתיד 
אז מה הבעיה? תיקח את הפיליפס ותהנה לך...
אני אישית מעדיף מסך פלאזמה, שנראה הרבה יותר יפה ואסתטי לדעתי, ואין לי שום שימוש גם ברמקולים שבאים עם הפלאזמה...
אגב, בסינמה פרדיסו יש גם פלאזמה של THOMSON, גם עם רמקולים מובנים ובטווח המחירים של הMVE1 והפיליפס(כשאני קניתי פלאזמה, היא עלתה 16500 כמו הMVE1)... היא הציגה תמונה מדהימה, ולדעתי הייתה אף אולי מעט יותר טובה מהMVE1, צבעים יותר חיים... לא לקחתי אותה בגלל שראיתי את הרמקולים המובנים ועיצוב המסגרת כחיסרון, והמסגרת היפיפיה לדעתי של הMVE1(אני לא ראיתי פלאזמה בעלת מסגרת יותר יפה, מסגרת הרבה יותר יפה לדעתי מאשר סדרת הHD של פיונייר) קנתה אותי.
מרטין, כשיהיה לי זמן, בשמחה! שוב פעם, מאד חבל לי שלא ידעתי יותר מוקדם
-
pashpash2
-
- חבר פעיל מאוד

קודם כל בטח שאני אכייל אותה.. לא אני אבל בעל מקצוע..
גם אני אישית ממש לא אוהב את הרמקולים אבל לדעתי האישית זה טיפשי לקנות מוצר אלקטרוני בגלל מראה..
פשוט רציתי לראות אם יש עוד איזה שהו פידבאק על הפיליפס..
גם אני אישית ממש לא אוהב את הרמקולים אבל לדעתי האישית זה טיפשי לקנות מוצר אלקטרוני בגלל מראה..
פשוט רציתי לראות אם יש עוד איזה שהו פידבאק על הפיליפס..
-
pashpash2
-
- חבר פעיל מאוד

אני לא רוצה לקנות אותה רק על סמך זה אלה גם על סמך ההמלצות שאני מנסה לחלוב מכם.
ברגע שאני יודע שראיתי את שניהם לא מכויילות והפיליפס הייתה טובה יותר ועוד נתנו לי לשחק עם פיוניר אמרתי אולי אני מפספס משהו.. אז באתי לפה בתקווה שמיהו יאשר לי את זה שהפילפס באמת הטובה יותר.. רק חבל שאין לאף אחד דעה..
ברגע שאני יודע שראיתי את שניהם לא מכויילות והפיליפס הייתה טובה יותר ועוד נתנו לי לשחק עם פיוניר אמרתי אולי אני מפספס משהו.. אז באתי לפה בתקווה שמיהו יאשר לי את זה שהפילפס באמת הטובה יותר.. רק חבל שאין לאף אחד דעה..
- emordeko
-
- חבר ותיק

- תגובות: 1219
הייתי מציע לך לבדוק את המבצע החדש על ה lg
ונראה לי שהפנל שלה ושל הפיליפס זהה.
לדעתי היא גם טובה מאוד.
ונראה לי שהפנל שלה ושל הפיליפס זהה.
לדעתי היא גם טובה מאוד.
- lironk
-
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4049
ה LG לטעמי לא משתווה לפיליפס.
pashpash2
בטווחי המחירים שבדקת רוב הפלזמות הם אותו דבר כאשר לכל אחת יתרונות מסוימים עובדה שיש אנשים שאוהבים יותר את הנק כאלה שמעדיפים את הפיוניר וכו. אם תלך לחנות עם 10 חברים בטוח שלא כולם יבחרו את אותה פלזמה, במוצרים האלה אין חד משמעי כי אז לכולנו היו חיים יותר קלים והיינו קונים את אותם פלזמות לכן אם ראית פלזמה שאהבת לך על זה, אמרתי לך שאני ראיתי אותה והיא נותנת תמונה איכותית. מה שחשוב וכבר ציינתי זאת זה פשוט ללכת לעוד חנות שמציגה את הפילפס מול הפיוניר ולראות אם יש שוב את אותם ההבדלים.
pashpash2
בטווחי המחירים שבדקת רוב הפלזמות הם אותו דבר כאשר לכל אחת יתרונות מסוימים עובדה שיש אנשים שאוהבים יותר את הנק כאלה שמעדיפים את הפיוניר וכו. אם תלך לחנות עם 10 חברים בטוח שלא כולם יבחרו את אותה פלזמה, במוצרים האלה אין חד משמעי כי אז לכולנו היו חיים יותר קלים והיינו קונים את אותם פלזמות לכן אם ראית פלזמה שאהבת לך על זה, אמרתי לך שאני ראיתי אותה והיא נותנת תמונה איכותית. מה שחשוב וכבר ציינתי זאת זה פשוט ללכת לעוד חנות שמציגה את הפילפס מול הפיוניר ולראות אם יש שוב את אותם ההבדלים.
- oferlaor
-
- מנהל

- תגובות: 78952
- שם מלא: עפר לאור
emordeko,
הפאנלים של פיליפס אינם בהכרח של LG (למען האמת אני לא חושב שראיתי מסך אחד שלהם עם פאנל של LG...).
הפאנלים של פיליפס אינם בהכרח של LG (למען האמת אני לא חושב שראיתי מסך אחד שלהם עם פאנל של LG...).
- avioren
-
- חבר ותיק

- תגובות: 2556
כיול הטלויזיה
סליחה על הבורות
אבל אפשר להסביר מקצועית את משמעות המושג כיול (למרות שהבנתי את הרעיון)
ובכלל איך ניתן לדעת אם החנות אכן כיילה את הטלויזיה ובצעה את החיבורים כך שההשואה בין שתי פלאזמות תיהיה הוגנת (או שווה)
האם תשובה חיובית של החנות אמורה לספק אותי ??
אבל אפשר להסביר מקצועית את משמעות המושג כיול (למרות שהבנתי את הרעיון)
ובכלל איך ניתן לדעת אם החנות אכן כיילה את הטלויזיה ובצעה את החיבורים כך שההשואה בין שתי פלאזמות תיהיה הוגנת (או שווה)
האם תשובה חיובית של החנות אמורה לספק אותי ??
- avioren
-
- חבר ותיק

- תגובות: 2556
- MartinHSabag
-
- מנהל

- תגובות: 59344
- שם מלא: מרטין סבג
כיול של תצוגה (מקרן/מסך פלאזמה/LCD או טלויזיה) הוא הבאת התמונה הכי קרוב שניתן לסטנדרט.
לדוגמא, אם אתה משחק עם הצבעים על המסך והחולצה של הקריין משנה את ציבעה, מה הצבע שבאמת הוא לבש?
אתה יכול לבוא ולהגיד לי, "לא מעניין אותי, כי גם ככה לא הייתי שם" הבעיה עם זה היא שזה בהכרח יידפוק משהו אחר.
כיוון ה-BRIGHTNESS וה-CONTRAST לא נכון למשל, בהכרח ייפגע ברמות השחור ובפרטים שיוצגו בסצינות חשוכות.
יש מאמר על כיול BRIGHTNESS ו-CONTRAST ובדרך מאמר מצויין על כיול צבע.
תעשה חיפוש גם על GAMMA יש מאמר בנושא גם כן.
לדוגמא, אם אתה משחק עם הצבעים על המסך והחולצה של הקריין משנה את ציבעה, מה הצבע שבאמת הוא לבש?
אתה יכול לבוא ולהגיד לי, "לא מעניין אותי, כי גם ככה לא הייתי שם" הבעיה עם זה היא שזה בהכרח יידפוק משהו אחר.
כיוון ה-BRIGHTNESS וה-CONTRAST לא נכון למשל, בהכרח ייפגע ברמות השחור ובפרטים שיוצגו בסצינות חשוכות.
יש מאמר על כיול BRIGHTNESS ו-CONTRAST ובדרך מאמר מצויין על כיול צבע.
תעשה חיפוש גם על GAMMA יש מאמר בנושא גם כן.