yes לוקחת את צלחת הלווין

פורום רשתות, IT ומחשוב כללי - רשתות, ראוטרים, מחשבים ניידים, אביזרים וכו'.
aviv13467 פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל
תגובות: 23
שם מלא: אביב

שליחה

09/04/2024 4:01  
רמאש כתב:
לפי מה שכתבו לי בשירות הלקוחות של יס, אסור לטכנאי בלי רשות לקחת את הצלחת לווין של יס מבית הלקוח, גם אם הלקוח ביקש שהטכנאי של יס יבוא בקשר למה שקשור לאינטרנט,
Screenshot_2024-04-09-03-58-46-586_com.whatsapp.jpg

אז אם זה מפריע לך שאין לך ביס את מה שהיה לך דרך הלווין של יס, אז אתה יכול להתלונן בנושא הזה ולבקש שיחזירו לך את הצלחת לווין של יס.
אותי באופן אישי זה מבאס להשאר רק ביס דרך האינטרנט, גם להיות תלוי דרך האינטרנט, גם השידור מגיע יותר מאוחר גם למשל אם יש שידור חי בקשת 12, אין לי גם בתשלום אפשרות לצפות בסרטי 4K מיס, אפילו אין לי את ערוץ 101, וגם מתי שאני לא רוצה אז יש לי הודעה שמחייבת אותי להוכיח שאני ממשיך לצפות בתוכן ובלי הוכחה זו, השידור של היס פלוס נסגר, למה כן זה טוב לי גם היס פלוס?
בגלל תכנים שאין ביס דרך הלווין וכנה ערוצי טלוויזיה ששם הם משדרים באיכות HD, וקאטצאפ שמקליט מהשרת של יס, באם יש לי הפסקת חשמל או בעיה בממיר הלוויני, או תקלה בממיר הלוויני שכדי לתקן אותה אז צריך למחוק את כל מה שהוקלט בממיר הלוויני ולהתקין את הממיר הלוויני מחדש בתוכנה שלו, כלומר , בשבילי כיום, היס דרך האינטרנט זה מוצר משלים, בנוסף לשירות הסטרימינג של פרי טיוי.
למה אני בחרתי את יס פלוס ולא את סטינג פלוס? כי ביס פלוס יש יותר תכנים מהסטינג פלוס.
...
לא עקבתי אחרי הדיונים שהיו כאן בפוסט, אבל אני רואה שיש עניין בדבר אז אעדכן מה קרה בסוף

הטכנאי החליף את הממיר הראשי בבית (yesULTRA) בממיר אנדרואיד.
ההבדל הוא שבממיר החדש אין צורך בכרטיס שיש בממיר הישן והגדול ובכך האינטרנט אינו תלוי בו.

האנטנה נשארה, כנראה שהבנתי את אחי לא נכון ולקיחת האנטנה לא הייתה בפרק בכלל.
ובכל אופן משהו שאני אישית למדתי שמניח שחלק מהחברים בפורום כבר מכירים הוא שאין קשר בין כבלים לאינטרנט, לפחות לא ב2024. האינטרנט שמגיע דרך ה״מוקה״ שזה בעצם המכשיר שמקבל קואקס, חשמל ונותן RJ45 (חיבור רשת) הוא אינטרנט שמגיע מהראוטר על גבי התשתית קואקס שנמצאת בתעלות בקיר, יש מכשיר ״מוקה״ אחד שמחובר ישירות לראוטר והוא בעצם נותן את ״הגישור״.

חזור אל “רשתות, אינטרנט ו- Fiber”