Cape Fear - סרט הפשע המוצלח יעובד לסדרה על ידי מרטין סקורסזה וסטיבן ספילברג
- mulder
- חבר שלא מהעולם הזה

- תגובות: 7639
- נתן תודות: 485 פעמים
- קיבל תודות: 885 פעמים
בדרך כלל אני מנסה להפריד בין שחקנים לצד האישי והדיעות שלהם אבל הברדם הזה עבר את הגבול לאחרונה בקשר אלינו, אז אין לי שום רצון לראות אותו, ואם לומר את האמת לפי הטריילר זה גם ככה לא נראה מבטיח (למרות השחקנים).
לדעתי זה גם לא מתאים בכלל כסדרה, שיעשו סרט רימייק וזהו אם הם חייבים, בטח גם ייצא יותר טוב.
לדעתי זה גם לא מתאים בכלל כסדרה, שיעשו סרט רימייק וזהו אם הם חייבים, בטח גם ייצא יותר טוב.
5 ביוניKondo10 כתב: טיזר. ב - 5 בינואר 2026 שני פרקים ברצף. הלוואי שיפתיעו אותנו עם סדרה איכותית.
https://www.indiewire.com/news/trailers ... 235186577/
...
-
Kondo10
- אחראי תחום סרטים וטלויזיה

- תגובות: 11453
- נתן תודות: 1181 פעמים
- קיבל תודות: 2397 פעמים
- ziv_r
- עורך ראשי HTmag

- תגובות: 46318
- נתן תודות: 1965 פעמים
- קיבל תודות: 5065 פעמים
-
Kondo10

שני פרקים ראשונים מעולים. מזכירים הרבה את הסרט באווירה המתוחה ובפסקול שזהה לסרט.
המשחק מעולה של כל הקאסט, בפרט Javier Bardem המרשים (הצחוק קופי רוברט דה נירו וזה נהדר).
אומנם היא לא מחדשת משהו שלא ראינו, אבל הביצוע עד כה מרשים, למרות שלא כל הדמויות אמינות.
המשחק מעולה של כל הקאסט, בפרט Javier Bardem המרשים (הצחוק קופי רוברט דה נירו וזה נהדר).
אומנם היא לא מחדשת משהו שלא ראינו, אבל הביצוע עד כה מרשים, למרות שלא כל הדמויות אמינות.
-
Kondo10

הסדרה לא זהה למקור ויותר פונה לעידן הנוכחי עם ביקורת על מערכת המשפט שהתערערה, וזה בסדר ועשוי לא רע
במיוחד המשחק של Javier Bardem שמגלם דמות נהדרת של איש "נחמד" לכאורה אבל מסתיר משהו אפל בתוכו.
הסדרה היא מיני סדרה ואין לה לאן להתפתח מעבר לעונה בודדה שגם ככה נמתחת עם הרבה רגעים לא משמעותיים
מקווה שבחלקה השני היא תקבל את התפנית המתבקש למותחן מורט עצבים. אבל לא מוציא מכלל אפשרות שהיא תסתיים במשפט מתוקשר
שיהפוך את הקערה על פיה. הכול פתוח.
במיוחד המשחק של Javier Bardem שמגלם דמות נהדרת של איש "נחמד" לכאורה אבל מסתיר משהו אפל בתוכו.
הסדרה היא מיני סדרה ואין לה לאן להתפתח מעבר לעונה בודדה שגם ככה נמתחת עם הרבה רגעים לא משמעותיים
מקווה שבחלקה השני היא תקבל את התפנית המתבקש למותחן מורט עצבים. אבל לא מוציא מכלל אפשרות שהיא תסתיים במשפט מתוקשר
שיהפוך את הקערה על פיה. הכול פתוח.
-
Kondo10

פרק שישי נחמד אך חבל שלא בונים תפנית חדה כי היא כל הזמן באוויר. ההתעסקות בילדים לא ממש מוסיפה לעלילה.
ללא Javier Bardem בהופעה מושלמת הסדרה הייתה כנראה מדורגת נמוך יותר. סבירה עד כה.
ללא Javier Bardem בהופעה מושלמת הסדרה הייתה כנראה מדורגת נמוך יותר. סבירה עד כה.
- ziv_r
- עורך ראשי HTmag

סיימתי עכשיו את פרק 8, והסדרה מעולה עד כה.
העריכה והפסקול - הכל מעניק תחושה מובהקת כאילו הסדרה צולמה בשנות ה-90 וזה מוסיף המון לאווירה. נראה שקו העלילה הגיע כעת לנקודת השפל העמוקה ביותר ויהיה מרתק לראות כיצד Anna תצליח לחלץ את משפחתה מהבור.
העריכה והפסקול - הכל מעניק תחושה מובהקת כאילו הסדרה צולמה בשנות ה-90 וזה מוסיף המון לאווירה. נראה שקו העלילה הגיע כעת לנקודת השפל העמוקה ביותר ויהיה מרתק לראות כיצד Anna תצליח לחלץ את משפחתה מהבור.
-
Kondo10

פרק 8 לא רע בכלל ומתחיל לתת את האינפורמציה למניעים של כל דמות. אבל חלק מהדמויות מתנהלות בחוסר היגיון, עוצרים את המוכה לא את
המכה. הילדים לא ממש משכנעים. Amy Adams שחקנית טובה, אך גם ההנהלות שלה מוזרה, עם החיוך הלא ברור (מיותר).
משהו בכתיבה לא מספיק מלוטש, ומי שמחזיק את הסדרה להיות טובה ומותחת יותר, הוא ללא ספק Javier Bardem.
שני פרקים לסיום ומקווה שיסגרו את הסיפור בלי להשאיר קצוות לעונה נוספת, כי אין מספיק תוכן לעונה נוספת. נחמדה בסך הכול.
המכה. הילדים לא ממש משכנעים. Amy Adams שחקנית טובה, אך גם ההנהלות שלה מוזרה, עם החיוך הלא ברור (מיותר).
משהו בכתיבה לא מספיק מלוטש, ומי שמחזיק את הסדרה להיות טובה ומותחת יותר, הוא ללא ספק Javier Bardem.
שני פרקים לסיום ומקווה שיסגרו את הסיפור בלי להשאיר קצוות לעונה נוספת, כי אין מספיק תוכן לעונה נוספת. נחמדה בסך הכול.
-
Kondo10

מאז הנבל האייקוני אנטון צ'יגור שהפך למותג, לא נראה נבל דומה לו ברמת העוצמה האכזרית חסרת הפנים (פנים קרות)
בסדרה הוא נבל מעולה שמוכיח שהוא אחד הטובים לגלם נבלים פסיכופתים, אבל כאשר שאר הדמויות לא חופפות לרמתו הגבוהה
קשה ליצור סדרה ברמה ממש גבוה.
פרק אחד לסיום היה נחמד עם כמה גילויים טובים (לא השאירו אותי בהלם) שיובילו לסיום שאני לא יכול לחזות.
פעם ראשונה אני מרגיש שהפרקים קצרים מדי ולא מעבירים מספיק אינפורמציה, למרות חיבתי לפרקים קצרים.
בסדרה הוא נבל מעולה שמוכיח שהוא אחד הטובים לגלם נבלים פסיכופתים, אבל כאשר שאר הדמויות לא חופפות לרמתו הגבוהה
קשה ליצור סדרה ברמה ממש גבוה.
פרק אחד לסיום היה נחמד עם כמה גילויים טובים (לא השאירו אותי בהלם) שיובילו לסיום שאני לא יכול לחזות.
פעם ראשונה אני מרגיש שהפרקים קצרים מדי ולא מעבירים מספיק אינפורמציה, למרות חיבתי לפרקים קצרים.
- oferlaor
- מנהל

- תגובות: 78763
- שם מלא: עפר לאור
- נתן תודות: 785 פעמים
- קיבל תודות: 5371 פעמים
אני עדיין בתחילת הדרך. וואו, כל פרק חוויאר בארדם עושה לי התקפת לב אחת לפחות.
- ziv_r
- עורך ראשי HTmag

העונה מסתיימת עם הפרק ה- 10.
די סגרו הכל בדקות הראשונות, אם זה העימות המדמם על הסירה וחשיפת פרצופו האמיתי של קיידי בפתיחת המסעדה.
משפט השדה היה סיתמי, אבל הגילוי עם הבן ותעודת הלידה היתה באמת הפתעה.
הפרק מסתיים עם הארוחה המשפחתית, בדיוק כפי שהעונה החלה. אם יש לזה משמעות? לא באמת משנה, אבל נראה שכולם בטראומה ועדיין מסתכלים מעבר לכתף.
9/10
די סגרו הכל בדקות הראשונות, אם זה העימות המדמם על הסירה וחשיפת פרצופו האמיתי של קיידי בפתיחת המסעדה.
משפט השדה היה סיתמי, אבל הגילוי עם הבן ותעודת הלידה היתה באמת הפתעה.
הפרק מסתיים עם הארוחה המשפחתית, בדיוק כפי שהעונה החלה. אם יש לזה משמעות? לא באמת משנה, אבל נראה שכולם בטראומה ועדיין מסתכלים מעבר לכתף.
9/10
- oferlaor
- מנהל

סדרה מעולה, היו לא מעט פאלטות, בעיקר החלטות מוזרות או לא עקביות של הדמויות (מקס פתאום לא מפחד מאבא שלו?! הבת יודעת שמקס מסוכן, אז הולכת איתו ברכב בלי לדעת לאן הם נוסעים בכלל, וללא סיבה הגיונית, הבן מתחבר לבחורה, הבת של מקס מתנהלת בצורה לא הגיונית בכלל, שני עורכי הדין תמימים לחלוטין למרות שהם כבר מבינים מה שקורה, האבא של עורכת הדין מתנהל הכי לא הגיוני בעולם כנגד כל האינטרסטים של עצמו).
-
Kondo10

כל כך צפוי, כבר מדברים על עונה שנייה במיוחד Juliette Lewis שפתאום פורחת לאחר ששכחו ממנה (הדור הצעיר לא מכיר).
נכון שאין הרבה סדרות טובות בז'אנר הנ"ל, עדיין נראה מיותר. דעתי כתובה בביקורת, אני לא יכול להתעלם בכשלים בכתיבה וההתנהלות של
רוב הקאסט שמובל "כצאן לטווח" והוא לא בעל חיים.
ואיזה מזל שהשחקן Javier Bardem שעשה את הסדרה עם איכות משחק פנומנלית לעומת שאר הדמויות שמתנהלות בחוסר היגיון
הצליח לשאוף אוויר כדי לחזור... במידה וזה מה שיקרה (אני מהמר על חידוש).
נכון שאין הרבה סדרות טובות בז'אנר הנ"ל, עדיין נראה מיותר. דעתי כתובה בביקורת, אני לא יכול להתעלם בכשלים בכתיבה וההתנהלות של
רוב הקאסט שמובל "כצאן לטווח" והוא לא בעל חיים.
ואיזה מזל שהשחקן Javier Bardem שעשה את הסדרה עם איכות משחק פנומנלית לעומת שאר הדמויות שמתנהלות בחוסר היגיון
הצליח לשאוף אוויר כדי לחזור... במידה וזה מה שיקרה (אני מהמר על חידוש).
-
Kondo10

המראה שלה היה תואם לתפקיד שהיא גילמה בסדרה (מופרעת פסיכופתית).
היא נראית בהרבה יותר טוב לגילה (תראה אותה בסדרה Yellowjackets)
היא נראית בהרבה יותר טוב לגילה (תראה אותה בסדרה Yellowjackets)
- ziv_r
- עורך ראשי HTmag

אולי זה היה ידוע לחלקכם, אבל הביאו את Juliette Lewis רק בגלל שהיא היתה בסרט משנת 1991.
-
Kondo10

אכן, מחוות והוקרה להופעתה בסרט הישן. איזה ילדה חמודה היא הייתה (זוכר את הסצנה הזו כאילו לא עברו 35 שנים).
- oferlaor
- מנהל