Gomorrah: The Origins - סדרת המופת "גומורה" תמשיך לפריקוול על דון פייטרו סבסטנו‏

המלצה על סרטים ותוכניות טלויזיה, פורמטים, חוויות ועוד.
vivi
סמל אישי של משתמש
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר
תגובות: 3546
נתן תודות: 1108 פעמים
קיבל תודות: 504 פעמים

שליחה #21 

05/03/2026 13:04  
toxin כתב:
איפה ראית אותה?
...
ברשת הגדולה.
Pixel 4 XL | PS4 | NU8000 | Denon X3000 | Chromecast | Spotify | Partner Fiber | Netflix | FC Barcelona | Google Apps |

Kondo10 פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
אחראי תחום סרטים וטלויזיה
תגובות: 11503
נתן תודות: 1193 פעמים
קיבל תודות: 2420 פעמים

שליחה #22 

05/03/2026 0:28  
vivi כתב:
סיימתי לצפות בסדרה ואני ממליץ עליה, במיוחד למעריצי גומורה ולחובבי דרמות פשע איטלקיות.
לדעתי חובה לצפות ב"גומורה" המקורית
...
אתמול התחלנו לצפות בה, ולאחר 10 דקות החלטתי שיותר מתאים לי לראות סרט קליל. זה קורה תמיד לאחר סיום סדרה
שקשה לי להתחבר שוב לסדרה נוספת במיידית. "גומורה" היא לא המלצה לראות בגלל הסדרה הזו, אלא סדרת מופת שכל חובב סדרות
פשוט חייב לצפות בה. אין סדרות ברמה הזו כיום.

הסדרה אגב זמינה ומתורגמת לכל מי ששואל.

Kondo10 פותח השרשור
סמל אישי של משתמש

שליחה #23 

סיימתי שלושה פרקים ברצף (סדרה קצרה). יש ניצוצות של סדרת האם, אך לא באיכות המשחק והדמויות, למרות שגם בסדרה הזו
יש דמויות נהדרות בחלקן, אך לא מספיק מפותחות. ללא ספק סדרה לחובבי "גומורה" שיתחברו אליה ללא בעיה.
בכל פרק סיום יש סצנות מבתי כלא, לא מסבירים מיהו האיש, אך זה נראה דון פייטרו סבסטנו‏ בצעירותו

vivi
סמל אישי של משתמש
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר
תגובות: 3546
נתן תודות: 1108 פעמים
קיבל תודות: 504 פעמים

שליחה #24 

@Kondo10 לגבי הספויילר שכתבת:

הסדרה עצמה מבוססת על פייטרו סבסטנו‏ בצעירותו, הוא השחקן הצעיר הראשי (Luca Lubrano) אך אין שום קשר לשחקן בסצינת הכלא שמסיימת כל פרק. האיש שמופיע בסצנות הכלא הוא דמות שמבוססת באופן הדוק על אחד מראשי הקמורה (המאפיה הנפוליטנית) המפורסמים והמשפיעים ביותר בהיסטוריה רפאלה קוטולו (Raffaele Cutolo).שזכה לכינוי "הפרופסור" בילה כמעט את כל חייו הבוגרים בבתי כלא, הוא אסף סביבו אסירים חלשים, נטושים או כאלו שלא זכו להגנה ממשפחות הפשע הוותיקות של נאפולי. הוא נתן להם חסות, כסף ותחושת שייכות, והפך אותם לצבא אישי של חיילים נאמנים עד מוות, תחת ההבטחה למבנה כוח חדש "ללא עבדים ובוסים".
זו דמות שהייתה ברקע חייו של פייטרו ובסוף העונה מתחבר (לדעתי העונה השניה תתמקד יותר בקשר ביניהם).
Pixel 4 XL | PS4 | NU8000 | Denon X3000 | Chromecast | Spotify | Partner Fiber | Netflix | FC Barcelona | Google Apps |

Kondo10 פותח השרשור
סמל אישי של משתמש

שליחה #25 

ברור לי על מה הסדרה, זה כתוב בכותרת. לא כל כך הבנתי את הקשר של הבית כלא, קראתי אתמול מעט, ואתה מחזק את מה שקראתי. תודה.

ozzz
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1237
נתן תודות: 603 פעמים
קיבל תודות: 167 פעמים

שליחה #26 

אני דווקא מאוכזב מאוד מהסדרה.
התסריט צפוי מאוד וכל הילדודס מרגיש לי כמו סרט נעורים לא רציני (כולל פס הקול שמוסיף נופך של אסקימו לימון).
לצערי לא מתקרב בכלל לרמה של גומורה.

Kondo10 פותח השרשור
סמל אישי של משתמש

שליחה #27 

בהחלט, סדרה חביבה שניסתה להיות "גומורה" אך לדאבוני לא פיתחו מספיק את הדמויות, והכתיבה די רפה.

שלח תגובה

חזור אל “סרטים וטלויזיה”