ביקורת טסלה Y פרפורמנס לאחר שבועיים

רכבי ICE, פלאגינים, היברידים וחשמליים כמו ג'ילי, טסלה, איוניק, MG
kaplaey2
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 2337
נתן תודות: 126 פעמים
קיבל תודות: 204 פעמים

שליחה #21 

07/09/2023 18:04  
totlip כתב:
תספר את זה ל2 גיסים שלי אחד בניו יורק ואחד בטורונטו ..מרבית החורף הרכב יושב בגראז אבל היי העיקר מסך גדול ..
בקיצור רכב לא יעיל לא נוח לנסיעות טיפה מעבר לעבודה בית
אבל עולה 280000..
תגיד אתה באמת עובד קשה על לשכנע את עצמך ואת קוראי הפורום
לגבי השריפות ממש לא old news..
רק בחודשיים האחרונים שתי אוניות תובלה של רכבים עלו באש אחת ליד נורבגיה ואחת ליד סין ..תנחש על מה נפל החשד?
ההתנשאות הזאת שלך בתגובות לא עושות רושם נקודה .
טוב לך אם הרכב תהנה.
וכשאחר לא נהנה התגובה של טסלה לדעתי לא מתאים לכל אחד ..לא מחזיקה מים..בקושי את הטיעונים שלך זה בקושי מחזיק.
אתה אומר שיש ירידה של בין 5 ל10 אחוז אדרבה במיוחד לרכב שגם ככה מחזיק לבן אדם 200 קמ..
אז כן כל קמ שנוסף לנסיעה מבורך..ירידה של הטווח לא.
סוללה ריפרביש ?למה ?
שעוד כמה שנים שוב החלפה תשמע זה הזוי.
...
רק קצת לדייק את העובדות (לא שאני נכנס איתכם פה לוויכוח) לספינה קראו Fremantle היא באמת הובילה גם רכבים חשמליים
רק אף אחד מהם לא היה טסלה :roll: , החקירה עדיין לא קבעה שהאשם הוא התלקחות של רכב-חשמלי.
גררו את הספינה לנמל בהולנד, והצילו מתוכה בין 900-1000 כלי רכב, ביניהם את כל 490 הרכבים-החשמליים על הסיפון.

oferlaor
סמל אישי של משתמש
מנהל
מנהל
תגובות: 78766
שם מלא: עפר לאור
נתן תודות: 785 פעמים
קיבל תודות: 5372 פעמים

שליחה #22 

כמה דברים
1. מי שלא מתלהב מהרכב מהיום הראשון לא יתלהב גם אחרי חודש
2. טסלה זה לא לכולם, אנחנו חוזרים ואומרים את זה.
3. יש לרכב די הרבה חסרונות. הגימור פחות טוב, הפחחות פחות טובה, יש רעש רוח והריפוד חם (וגם אין גג שמש שזה מתסכל, ואין בידוד תרמי בגג).
4. יש לרכב גם די הרבה יתרונות, אותם לא אפרט כי כבר כתבנו עליהם לא מעט.
5. תירוצים ופייק ניוז אפשר להפיץ לא מעט, בואו וננסה להתחבר לאמת באתר הזה, נא לא להפיץ שטויות.
6. אמדן הטווח הוא קשקוש בכל הרכבים. יש תקן וצריך להתייחס לתקן הזה כאמצעי השוואה גס ולא כמספר רלוונטי.
7. כן, גם בקרוז כדאי להוריד עם הגלגלת, חויית הנסיעה משתפרת. זה טריק שלמדתי 2 רכבים אחורה (סופרב, ואחרי זה גם XV) זה משפר את חויית הנהיגה דרמטית. בשביל לחזור למהירות אחרי הפקק נוגעים במסך המגע בתצוגת המהירות. אגב, ממליץ בחום לשמור מהירות לפי מהירות בפועל ולא לפי המדידה של המהירות בשטח כי זה עלול לגרום לבלימה במקרה ויש זיהוי מוטעה.

tomer953
סמל אישי של משתמש
חבר מכור קשה
חבר מכור קשה
תגובות: 5304
שם מלא: tomer953
נתן תודות: 234 פעמים
קיבל תודות: 1442 פעמים

שליחה #23 

חברים תנסו בבקשה להגיב לפותח השרשור באופן אישי ועל החוויה האישית והביקורת שלו. (למשל, פחות להתרכז בלמה ספינות בלב ים התלקחו)
פשוט כל שרשור שמוזכרת בו המילה טסלה בסוף הופך לתת-שרשור של השרשור הראשי פה וזה קצת מתסכל

two-times
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 344
נתן תודות: 49 פעמים
קיבל תודות: 34 פעמים

שליחה #24 

טסלה חייבת דגם חדש וזול/ לחתוך מחירים, או שהסיניות יאכלו אותה בלי מלח.
זו תרומתי לדיון זה.

אישית?
בחנתי. לא הבנתי. בחנתי שוב. עדיין לא הבנתי. -על מה אני משלם יותר?

(לא הבנתי כשלא היה היצע כזה גדול מסביב. -קל וחומר שאינני מבין אף כעת, כשיש.)

nir11
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר
תגובות: 3893
נתן תודות: 232 פעמים
קיבל תודות: 312 פעמים

שליחה #25 

07/09/2023 17:43  
TheCoolest כתב:
@nir11
אתה כרגיל נכנס איתי לדקויות, ומעלה נושאים ורכבים שבכלל לא קשורים לנושא הדיון.
ואתה יודע טוב מאד למה התכוונתי, אבל סתם בא לך להמשיך את הויכוחים בעוד ועוד שרשורים של טסלה.
אז אם לא הייתי ברור קודם, הכוונה שלי הייתה לזה שלא מדובר בדגם רגיל שבו ליעילות ולטווח יש חשיבות עליונה.
בוא נקרא לו "דגם ביצועים" ולא "ספורט", בסדר? עכשיו זה מקובל עליך?
בפרפומנס הדגש הוא יותר על ביצועים ופחות על יעילות.
...
ממש דקויות. זה בערך כמו שהייתי אומר לך שהOLED האחרון של LG הוא פלזמה מצויינת. לומר שמודל Y או מודל 3 הן מכוניות ספורט, זה פשוט חוסר הבנה במונחים בסיסיים בעולם הרכב.
רבים היתרונות, ובעיקר ההישגים, של חברת טסלה. אני לא מצליח לחשוב על שום חברת רכב אחרת ששיבשה את השוק כמו טסלה.
ויחד עם זאת, כמו שמישהו פה ציין בדיון אחר - זו מכונית. חתיכת מתכת. הדיסוננס הקוגניטיבי של חלק מבעלי הרכב שובר שיאים. לא מוכנים לשמוע שום מילה רעה על טסלה. לא שהמושבים לא נוחים בקיץ, לא שהסוללה יורדת בהספק ובמהירות הטעינה בקיץ וגם בחורף (כן, גם בחורף, חד משמעית, כמו כל סוללת EV אחרת), לא טעינה היא עדיין דבר בעייתי בישראל.
אני חושב, ואני אומר את זה ללא סרקזם, שמאסק הצליח ליצור חיבור ריגשי של בעלי הטסלות, למכוניות שלהם, ולמותג עצמו, בצורה פשוט מדהימה. זה משהו שכל מותג אחר יכול לקנא בו. לדעתי רק אפל הצליחו לעשות את אותו דבר - לגרום למשתמשים שלהם להתאהב במוצרים שלהם.
זה הישג ענק, אבל זה גורם לחלק מהמשתמשים פשוט לא להיות מסוגלים להתמודד עם שום סוג של ביקורת, וגם חלק מהזמן לכתוב דברים שמעידים על בורות בעולם הרכב, ולא להודות גם בזה.

ביצועים בעולם הרכב זה מושג נרדף לספורט. גם בעולם "הביצועים" המודל 3 וה YP הן מכוניות בעלות ביצועים חריגים במימד אחד בלבד - תאוצה בקו ישר.

"
טסלה זה לא לכולם, אנחנו חוזרים ואומרים את זה.
"
אמירה מתנשאת. כל אחד (שהפורטה בכיסו) יכול לנהוג בטסלה. זה שהרכב מושך אנשים בעלי נטיה טכנולוגית (אבל לא רק כאלה), לא משנה דבר. גם טויוטה קורולה זה לא לכולם.

TheCoolest
אחראי תחום מסכים
אחראי תחום מסכים
תגובות: 20173
שם מלא: ארתור ליברמן
נתן תודות: 277 פעמים
קיבל תודות: 2607 פעמים
יצירת קשר:

שליחה #26 

@nir11
ניר, כן דקויות, כי הדיון על טסלה. לא על רכבי ספורט "טהורים".

בכל אופן, הבעיה שלי היא בנושא ה-FUD שכל הזמן מפמפמים חלק מהחברים. אף אחד לא מכריח אחרים לאהוב את המותג או את הרכב.
אני לא סובל מהבעיות של חום, וגם אם כן יש פתרונות לזה. לא מושלם, אבל גם לא כזה נורא כמו שמנסים להציג את זה.
בארץ אין טמפ' קרות שמגבילות מהירות טעינה. מנווטים ברכב לעמדת טעינה מהירה והוא מכין את הסוללה מבעוד מועד, כדי שתקבל מהירות טעינה אופטימלית לכשתגיע.
לגבי ה"לא לכל אחד". אני חושב שזה נכון כי הרכב מכוון פחות למי שמחפש פאר, ויותר למי שמחפש רכב עם טכנולוגיה מתקדמת. אז כן, בזמן שכל אחד יכול לנהוג בו, לא כל אחד יאהב או יתחבר אליו.
הסוללה לא יורדת בהספק. אם אתה מתכוון לטווח, אז בכל רכב הטווח יורד כשמפעילים מזגן, גם בנזין.
טעינה לא נושא בעייתי בארץ. אישית הטענתי בחוץ אולי פעמיים במשך שנתיים, ולא נתקלתי בשום בעיה למצוא עמדה בדרך.

@two-times
עובדים על זה. אני מניח שבעוד כשנתיים נראה דגם כזה שיתחרה ישירות במכוניות בסגמנט של הקורולה.
שים לב שה-3 החדשה אמנם קצת יותר יקרה מהדור היוצא, אבל כמות השיפורים שהיא מביאה (למעט הקטע עם כפתורי מגע בהגה) מכסים על ההפרשים בקלות יתרה, והופכים את הרכב להרבה יותר משתלם. זכותו של כל אחד לחשוב שהמחיר גבוה ולא שווה את ה"השקעה", אבל זו דעתי.

מכאן אלה ההשערות שלי:
המודל 3 המחודשת מטפלת בהרבה מהתלונות והבכיות של בעלי הרכב. משפרת את איכות החומרים ורמת ה"פרימיום". מוסיפה פיצ'רים ומעבירה אותו לסגמנט קצת יותר גבוה מה-3 הנוכחית. כל זה כנראה כדי שיהיה לה קל יותר לבדל את הדגם הבא\הזול שהחברה עובדת עליו.

בואו נסגור כאן את הדיון, בבקשה ונחזור לנושא המקורי של השרשור. אם ממש בוער למישהו להמשיך, אפשר להמשיך אותו בדיון הראשי של טסלה.

oferlaor
סמל אישי של משתמש
מנהל
מנהל

שליחה #27 

כמו שנכתב. בבקשה להתמקד בנושא של פותח השרשור ולא בפתיחת הנושאים שכבר דנים עליהם בשרשור הראשי.

אגב, מעניין אותי מה האפיל שמשך דווקא לרכוש מודל y ולא מודל 3 למשל. המרחב לנהג? שטח אחסון?

nir11
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר

שליחה #28 

בשרשור על הטסלה אתה לא מוכן שנדבר עליה סרות. בשרשור הזה, אתה גם לא מוכן. לפתוח שרשור "ביקורת שלילית על טסלה שולא תכתבו בו כלום חוץ מזה"?
שמתי לב עופר, שכשסוטים מהנושא, אבל זה לא אמירוצ שליליות על טסלה, אבל כשזו סטיה שמערבת ביקורת - מיד יש בקשה שלך לחזור לנושא המקורי. מבחינתי, למרות הנסיונות שלך להראות שאתה מאוזן ומכיר בחסרונות (לכל רכב יש חסרונות, גם למרצדס, גם ללמבורגיני, גם לרולס רויס. טסלה לא היחידה שיש לה חסרונות) - אתה לוקה אותה תופעה שתארתי קודם.

totlip
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1006
נתן תודות: 44 פעמים
קיבל תודות: 80 פעמים

שליחה #29 

אחדד את הכתיבה שלי למי שלא הבין .
הביקורת שלי מנותבת לכלל הזאנר של מכוניות חשמליות.
להנות וכמה שיותר :)
OLED77G4 / HTPC RYZEN 9 3900X RTX3070TI MADVR/ PIONEER LX504 /
MOREL MT3

nir11
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר

שליחה #30 

ולכל המתחכמים עם טעינות הסוללות: סוללות ברכב EV
בתנאי קור - ייקח יותר זמן לטעון אותן.
בתנאי חום - ייקח יותר זמן לטעון אותן.
בתנארי קור - הטווח יורד.
בתנאי חום - הטווח יורד גם אם לא מפעילים מזגן.

כל זה נכון לגבי כל סוללת EV, בכל טכנולוגיה, למעט כמובן בטסלה שם הסוללות עשויות מקריפטונייט, חסינות לכל מזג אוויר, ועם הזמן הקיבולת שלהן עולה.

מי שרוצה יותר מידע, שיחפש ברשת. אפילו היוטיוברים המובילים, אלה שבחלק מהמקרים מגלים בורות מלאה - מכירים בזה.

totlip
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק

שליחה #31 

08/09/2023 12:38  
nir11 כתב:
בשרשור על הטסלה אתה לא מוכן שנדבר עליה סרות. בשרשור הזה, אתה גם לא מוכן. לפתוח שרשור "ביקורת שלילית על טסלה שולא תכתבו בו כלום חוץ מזה"?
שמתי לב עופר, שכשסוטים מהנושא, אבל זה לא אמירוצ שליליות על טסלה, אבל כשזו סטיה שמערבת ביקורת - מיד יש בקשה שלך לחזור לנושא המקורי. מבחינתי, למרות הנסיונות שלך להראות שאתה מאוזן ומכיר בחסרונות (לכל רכב יש חסרונות, גם למרצדס, גם ללמבורגיני, גם לרולס רויס. טסלה לא היחידה שיש לה חסרונות) - אתה לוקה אותה תופעה שתארתי קודם.
...
כן שמתי לב למגמה המתפתחת ועולה בפורום הזה .
מתחיל להזכיר את כל FACT CHECKERS של פייסבוק..
איך אמר חכם (ולא מלומד..) בעבר ?
קל לעבוד על האדם אך קשה עד בלתי אפשרי לשכנע אותו שעבדו עליו.
ובזאת סיימתי להגיב בשרשור הנאור הזה..
MOREL MT3

TheCoolest
אחראי תחום מסכים
אחראי תחום מסכים
תגובות: 20173
שם מלא: ארתור ליברמן
נתן תודות: 277 פעמים
קיבל תודות: 2607 פעמים
יצירת קשר:

שליחה #32 

המגמה היא כי ללא קשר לנושא שעליו דן שרשור תמיד מסיטים אותו לכיוון שלא קשור לנושא המקורי. ובחלק מהמקרים מוסיפים FUD מעל.

totlip
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק

שליחה #33 

אולי אני לא מבין הרבה אך כאשר פותח השרשור מספר כי תכונות :
א.ב.ג.ד.ה.ו
וכולי אינן תואמות את המוניטין של "טסלה או כל רכב חשמלי"
מתחילים כל מיני על פי תקן ככה וככה זה תקין או לתאר אותו כרכב ספורט שלא מתאים לכל אחד ..
דרך אגב לראשונה נכנסתי לשרשור על טסלה ..
שמח שאני לא היחיד שחושב את מה שאני חושב ..
ארתור תהנה מהרכב מיליוני ק"מ באהבה אבל מכאן ועד לומר לאנשים פייק וכל מיני תאורים כאלה ואחרים המרחק רב ..
וכפי שכתבו בשרשור הייעודי "סהכ רכב עם המון מגרעות כמו מספר לא מבוטל של רכבים"
אבל כפי שניר 11 כתב ההייפ סביב זה אכן משרת את הרכב הזה.
פרסום רע זה פרסום טוב.
אפרופו בדקתי קצת את הנושא של עלויות הסוללות 50000 שח זה לא אבל 35000 פלוס מע"מ זה מאוד קרוב לזה .
MOREL MT3

oferlaor
סמל אישי של משתמש
מנהל
מנהל

שליחה #34 

@nir11

איפה בדיוק אמרתי שאני לא מוכן שתדבר עליה סרות? מכיוון שמבחינתי זה ממש בדמי, אשמח ללינק מדוייק שכן אתה מאשים אותי בהאשמה מאוד חמורה בעיני. תודה.

אגבה את דברי בציטוט אישי שלי בשרשור הזה:
oferlaor כתב:1. מי שלא מתלהב מהרכב מהיום הראשון לא יתלהב גם אחרי חודש
2. טסלה זה לא לכולם, אנחנו חוזרים ואומרים את זה.
3. יש לרכב די הרבה חסרונות. הגימור פחות טוב, הפחחות פחות טובה, יש רעש רוח והריפוד חם (וגם אין גג שמש שזה מתסכל, ואין בידוד תרמי בגג).
...

nir11
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר

שליחה #35 

אתה לא כתבת את זה מפורשות. דפוס ההתנהגות הוא:
יש שרשור על טסלה
אם סוטים מהנושא אבל זה לא ביקורת שלילית על טסלה - סבבה
אם סוטים מהנושא אבל זו ביקורת שלילית על טסלה - אזהרה מיידית.

ככה זה נראה. אני לא בבית משפט, וגם אתה לא. יכול להיות שאני סתם אומר את זה כי אני אדיוט, ויכול להיות שאני פשוט צודק. לתשומת לבך.

ולקורא ארתור- מספיק כבר עם הדיבור על FUD. אתה מכור טוטאלית ולא מוכן לסבול שום בדל של ביקורת שלילית. מזכיר את החבר שכשאמרו לו שאי אפשר לסבול את המושב באילת - אמר שעכשיו הוא לא באילת. פשוט אפס יכולת לקבל ביקורת מאחרים על הרכב. כל אחד מהטסלאים "מנקה" את עצמו על ידי מעט ביקורת עצמית על הרכב - אבל מאחרים - יוק.
שי השיאים הוא אנשי שקנו רכב ב 240K וכשמוכרים אותו ב 190 (כחדש כמובן), הם יוצאים בהסברים מופלגים למה זה ממש בסדר ולא משפיע עליהם בכלל, שלא לומר שיש לזה 50 אלף השפעות עליהם.

אני חבר בהמון פורמים, בהרבה תחומים. יש רק שלוש קהילות שאני מכיר שלא מסוגלות לסבול ביקורת שלילית - בעלי מאק, בעלי אייפון ובעלי טסלה.
גילוי נאות - יש לי אייפון מ 2015 ובעוד שאני יכול לפרוט את כל המגרעות שלו, אין מצב שמישהו פה אומר משהו שלילי עד הנייד המושלם הזה.

oferlaor
סמל אישי של משתמש
מנהל
מנהל

שליחה #36 

טוב, יש גבול לכל תעלול. זה כבר בלתי נסבל - גם אתה סובל כל כך מהיותך כאן ואנחנו גם סובלים.

אז הייה שלום

ziv_r
סמל אישי של משתמש
עורך ראשי HTmag
עורך ראשי HTmag
תגובות: 46322
נתן תודות: 1965 פעמים
קיבל תודות: 5065 פעמים

שליחה #37 

@ambar
אם יכולת לחזור בזמן, היית קונה או מתחרט על הקנייה?

ambar פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1491
נתן תודות: 36 פעמים
קיבל תודות: 100 פעמים

Re:

שליחה #38 

08/09/2023 17:13  
ziv_r כתב:
@ambar
אם יכולת לחזור בזמן, היית קונה או מתחרט על הקנייה?
...
וואוו, יום אחד לא נכנסתי ורואה את האמוציות בשרשור...
@ziv_r
שאלה מעולה, ומודה שלקח לי קצת זמן לחשוב על התשובה.
כל הדיון פה בסוף זה שאלה של ציפיות. אם הייתי קונה טסלה דגם כניסה ב 220K כנראה שהייתי מרוצה ממה שקיבלתי.
רכב שמגרד כבר את ה 300K עם אותה חוויה כמו בדגם הכניסה למעט הביצועים, כבר יותר קשה לקבל.

לשאלתך, כנראה שלא הייתי רוכש את הרכב.
אבל זה אני, אני צריך/רוצה/מחפש יותר פינוקים ברכב ובחווית הנהיגה.
חשבתי שהביצועים, הטכנולוגיה והחוויה השונה של טסלה יגברו אצלי על החסרונות, אבל בסוף גם בדברים הקטנים שהם לא ברמת הפאר אני לא מרוצה, לדוגמא העור הסינטטי של המושבים מחרפן אותי, פשוט לא נוח לי, אני ממש מזיע בגב המושב ובישבן (ואני 190סמ, 85 קילו, לא איזה אוביס).
זה שאין חיישנים מקדימה בשבילי זה רגרסיה מהרכב הקודם שהיה איתי 7 שנים והיה עם חיישנים.
היום המתנתי לאסוף את הילדה מבית הספר בשיא החום, הרגשתי איך השמש מטגנת לי את הראש עם הגג זכוכית הזה.. לא יכלו לשים ווילון?? בקיה ספורטז' של אשתי שעלה חצי יש ווילון חשמלי
ועוד דברים קטנים שכבר הזכרנו פה שבסוף מצטברים לחוויה לא כזאת מדהימה עבורי...

לסיכום, הרכב הזה לא בשבילי.
מגניב - כן
מהיר - סופר כן
טכנולוגי - כן
חוויה שונה - כן
אפליקציה מעולה והפעלה מרחוק של פונקציות באוטו - כן
שטח אכסון עצום - כן
נראה טוב - כן
סאונד טוב - כן וכנראה עוד יותר טוב בדור הבא עם 17 רמקולים, סאב נוסף.

טעון שיפור:
אוורור במושבים - כנראה בפוייקט ג'וניפר שיגיע שנה הבאה.
קישוריות android auto ו apple car play - מסך 15" ובסוף אני נוסע עם וויז בטלפון, נו באמת
חיישנים!!!!!
מצלמה קדמית.
חיווי שטח מת במראות שלא יקרה.
מצלמה 360 מעלות, או לפחות לראות את הגלגלים וקרבה למדרכה.
עוד פקדי שליטה על ההגה שלא יקרה.
ושאר הדברים שקשורים לאיכות הרכבה, טריקה של דלתות, פלסטיק זול....

ziv_r
סמל אישי של משתמש
עורך ראשי HTmag
עורך ראשי HTmag
תגובות: 46322
נתן תודות: 1965 פעמים
קיבל תודות: 5065 פעמים

שליחה #39 

👍👍👍👍👍

tomer953
סמל אישי של משתמש
חבר מכור קשה
חבר מכור קשה
תגובות: 5304
שם מלא: tomer953
נתן תודות: 234 פעמים
קיבל תודות: 1442 פעמים

שליחה #40 

זה ממש מצער לשמוע ואני לגמרי מבין אותך.
אגב קיה ספורטאז' רכב מדהים באבזור שלו, החדש מרגיש בפנים סופר יוקרתי, הבעיה שעולה 200 אלף ועדיין זו קיה.

לגבי החסרונות,
שים לב ב3 החדשה (ובעתיד בy)
יש לך:
אוורור מושבים קדמיים
טריקת דלתות משופרת (הם חיזקו את הדלת בעוד נקודת עגינה כזו וזה יוצר אפקט טריקה מאסיבי יותר, נשמע טוב לפי הסקירות)
תאורת אווירה
Blindspot indicator לנהג באיזור המראה
מסך אחורי עם מדיה ושליטה על המיזוג

ושלל שיפורים שלא ציינת כמו עיצוב, בידוד רעשים, ואיכות חומרים.
אז יכול להיות ששנה הבאה "תשדרג" וכבר תהיה מרוצה הרבה יותר..

וההערה קטנה לגבי הוויז, אכן זו מכה ותעודת עניות שברכב הכי טכנולוגי בעולם צריך בסוף סטדנט לאייפון ולנווט דרך הוויז, אבל אני צופה לזה שינוי, לאו דווקא מטסלה אלא יותר מגוגל - וויז לא תישאר כמו שהיא לנצח, ויהיה איחוד כלשהו עם המפות של גוגל. ימים יגידו.

בכל מקרה מקווה שתלמד להינות ממה שיש, מאמין שלאט לאט תתרגל

שלח תגובה

חזור אל “רכבי ICE וחשמליים”