פרסומות והקלטת שיחות
- Lishenko
- חבר שרק התחיל

- תגובות: 14
- שם מלא: Li Shenko
- נתן תודות: 0
- קיבל תודות: 0
סמסונג כוללת בטלפונים שלה הקלטת שיחות אוטומטית (שימו לב למילה אוטומטית, בחייגנים של שיאומי, גם כשהקלטה עובדת, גם כשהיא לא כוללת הודעה קולית לצד השני, אין אפשרות להקלטה אוטומטית, זה אומר שאתה צריך לזכור תמיד ללחוץ על כפתור ההקלטה גם אם זו שיחת חירום בשתיים בלילה) רק ב-ROM-ים של המדינות הבאות:
Bangladesh
Egypt
India
Indonesia
Israel
Laos
Libya
Nepal
Sri Lanka
Thailand
Tunisia
Ukraine
Vietnam
היבואנים המקבילים או "מורשים" מנסים להביא מכשירים מהמדינות האלה, כי יש ביקוש להקלטת שיחות אוטומטית, אבל רובם לא מוכנים להתחייב על זה ובהרבה מקרים הם לא מצליחים. יש כמה שכן, צריך לדבר ספציפית עם כל חנות ולראות אם הם מוכנים להתחייב על זה.
בנוסף, למי שמתחכם וחושב שהוא יכול לקנות מכשיר בלי הקלטת שיחות ולהחליף ROM למדינה עם הקלטת שיחות, זה לא יעבוד, כי סמסונג כוללת במכשיר עוד איזושהי הגדרה פנימית של ארץ היעד שלו שלא מתחלפת גם כשמחליפים ROM, ואם ההגדרה הזו לא כוללת את אחת מהמדינות המורשות אז ההקלטה האוטומטית לא תעבוד.
הקלטת שיחות אוטומטית בוודאות יש רק במכשירים שנרכשים מאחד מחמשת היבואנים הרשמיים: סאני, הוט מובייל, פלאפון, פרטנר וסלקום. זה כולל גם מכשירים זולים כמו A04e.
Bangladesh
Egypt
India
Indonesia
Israel
Laos
Libya
Nepal
Sri Lanka
Thailand
Tunisia
Ukraine
Vietnam
היבואנים המקבילים או "מורשים" מנסים להביא מכשירים מהמדינות האלה, כי יש ביקוש להקלטת שיחות אוטומטית, אבל רובם לא מוכנים להתחייב על זה ובהרבה מקרים הם לא מצליחים. יש כמה שכן, צריך לדבר ספציפית עם כל חנות ולראות אם הם מוכנים להתחייב על זה.
בנוסף, למי שמתחכם וחושב שהוא יכול לקנות מכשיר בלי הקלטת שיחות ולהחליף ROM למדינה עם הקלטת שיחות, זה לא יעבוד, כי סמסונג כוללת במכשיר עוד איזושהי הגדרה פנימית של ארץ היעד שלו שלא מתחלפת גם כשמחליפים ROM, ואם ההגדרה הזו לא כוללת את אחת מהמדינות המורשות אז ההקלטה האוטומטית לא תעבוד.
הקלטת שיחות אוטומטית בוודאות יש רק במכשירים שנרכשים מאחד מחמשת היבואנים הרשמיים: סאני, הוט מובייל, פלאפון, פרטנר וסלקום. זה כולל גם מכשירים זולים כמו A04e.
תודה על המידע. אין לי זמן כרגע לחפש דגמים ספציפיים, אז עוד כמה ימים כשיהיה זמן אני אחפש.
בכללי שמתי עין על המכשיר הזה:
https://ksp.co.il/web/item/227878
בביקורת אמרו שהמצלמה היא לא משהו והמליצו על עוד מספר דגמים. אני צריך לבדוק אותם.
יש למישהו במקרה את המכשיר של רילמי? נראה שהוא כן מגיע עם פרסומות. מה בנוגע להקלטת שיחות? (אני לא מחפש הקלטה אוטומטית)
בכללי שמתי עין על המכשיר הזה:
https://ksp.co.il/web/item/227878
בביקורת אמרו שהמצלמה היא לא משהו והמליצו על עוד מספר דגמים. אני צריך לבדוק אותם.
יש למישהו במקרה את המכשיר של רילמי? נראה שהוא כן מגיע עם פרסומות. מה בנוגע להקלטת שיחות? (אני לא מחפש הקלטה אוטומטית)
זיו דבר ראשון יש חוסמי פרסומות אז הכמות היא קטנה הרבה יותר. אבל יותר לעניין - זה ההבדל בין לראות פרסומות בשטח ציבורי לבין לראות פרסומות בתוך הבית של כשאתה פותח את הארון בגדים או המקרר או סתם על הקיר. זה הרבה יותר מעצבן כשזה בקרביים של מכשיר שקנית ושילמת עליו, ולא משהו שקיבלת בחינם או שירות חינמי, זו הפואנטה.
- ziv_r
- עורך ראשי HTmag

- תגובות: 46321
- נתן תודות: 1965 פעמים
- קיבל תודות: 5065 פעמים
@Haimbin
זאת לא בדיוק השוואה נכונה, כי גם רשתות חברתיות אתה פותח בבית שלך - ושם יש פרסומות בקנה מידה הרבה יותר גדול ואף אחד לא מתרגש מזה.
זאת לא בדיוק השוואה נכונה, כי גם רשתות חברתיות אתה פותח בבית שלך - ושם יש פרסומות בקנה מידה הרבה יותר גדול ואף אחד לא מתרגש מזה.
נכון, ושוב - אתה המוצר. אתה מודע לכך - אף אחד לא שילם להם כדי לפתוח משתמש ולהשתמש בשירותים שלהם, אז זה מתקבל על הדעת. בדיוק כמו פרסום בשטח ציבורי - אתה אולי לא אוהב את זה אבל אין מה לעשות עם זה.
עובדה שנגיד יש את יוטיוב פרימיום או ספוטיפיי ששם אתה משלם על מוצר לכן אתה גם מצפה שלא יהיו פרסומות, בדיוק כמו עם כל מוצר פיזי. כשקונים רכב אני לא מצפה שבמולטימדיה יהיו פרסומות של החברה של קניתי כשיוצא דגם חדש של החברה, או רסיבר או כמעט כל דבר אחר.
עובדה שנגיד יש את יוטיוב פרימיום או ספוטיפיי ששם אתה משלם על מוצר לכן אתה גם מצפה שלא יהיו פרסומות, בדיוק כמו עם כל מוצר פיזי. כשקונים רכב אני לא מצפה שבמולטימדיה יהיו פרסומות של החברה של קניתי כשיוצא דגם חדש של החברה, או רסיבר או כמעט כל דבר אחר.
- ziv_r
- עורך ראשי HTmag

- תגובות: 46321
- נתן תודות: 1965 פעמים
- קיבל תודות: 5065 פעמים
אתה יכול לא לצפות, העובדה היא שיש פרסומות.
כשאתה מוצר פיזי כמו TV, יש פרסומות במסך הראשי (ב- LG & SAMSUNG לפחות).
כשאתה מוצר פיזי כמו TV, יש פרסומות במסך הראשי (ב- LG & SAMSUNG לפחות).