למכירה - oppo 203
כללי הפורום
לוחות אלה מוגשים כשירות לחברי האתר. האתר אינו מרוויח מההודעות או המכירות שבו.
האתר משמש תווך בין גולשים באתר שמוכרים לבין גולשים שקונים ואינו אחראי בכל דרך לתוכן או טיב המודעות וההצעות המפורסמות בו ואינו ערב שהסוחרים או המוצרים ליגיטמיים ותקינים. כל ההצעות נמצאות באחריותם הבלעדית של המפרסמים ואנחנו מעודדים את הגולשים לאמת ולוודא שהמוצרים תקינים, שהמחירים הוגנים ושהמוכרים ליגיטמיים.
לוחות אלה מוגשים כשירות לחברי האתר. האתר אינו מרוויח מההודעות או המכירות שבו.
האתר משמש תווך בין גולשים באתר שמוכרים לבין גולשים שקונים ואינו אחראי בכל דרך לתוכן או טיב המודעות וההצעות המפורסמות בו ואינו ערב שהסוחרים או המוצרים ליגיטמיים ותקינים. כל ההצעות נמצאות באחריותם הבלעדית של המפרסמים ואנחנו מעודדים את הגולשים לאמת ולוודא שהמוצרים תקינים, שהמחירים הוגנים ושהמוכרים ליגיטמיים.
- שי-כ
-
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4811
- שם מלא: שי כהן
יש אתרי טורנט רוסים/אוקאינים שאפשר 'לרכוש' שם בלו ריי מלא, כמובן עם דיבוב לרוסית.
בלו-ריי 4K קשה מאוד להריץ עם תפריט. מכשירי ZIDOO עומדים בזה?
- itay123
-
- חבר מכור קשה

- תגובות: 7446
[quote=שי-כ post_id=3300949 time=1692603915 user_id=24446]
יש אתרי טורנט רוסים/אוקאינים שאפשר 'לרכוש' שם בלו ריי מלא, כמובן עם דיבוב לרוסית.
[/quote]
כן בוודאי
לדוגמא מצורפים צילומים (שלי) של קובץ ריפ מלא של THE BATMAN ( מודל: Zidoo Z10 Pro)
The Batman (2022) [Bluray 2160p 4k UHD DV HDR10 HEVC Eng Deu Ita TrueHD Atmos 7.1 MultiLang Ac3 5.1 - Deu Ac3 2.0 - Multisubs]
הקובץ ריפ שוקל כ-91 גיגה.
בתפריט של ה-zidoo ניתן לגשת או ישרות לסרט או לנגן את התפריט כ-BD מלא.
יש ברשותי כאמור Zidoo Z10 Pro משובך מאוד שמחובר למסך OLED 83 - התמונה עוצרת נשימה!
יש לי גם OPPO UHD-203 כמו של bariko, נהדר, מחובר אצלי ישירות למקרן JVC, תמונה פנטסטית.
[/quote]
כן בוודאי
לדוגמא מצורפים צילומים (שלי) של קובץ ריפ מלא של THE BATMAN ( מודל: Zidoo Z10 Pro)
The Batman (2022) [Bluray 2160p 4k UHD DV HDR10 HEVC Eng Deu Ita TrueHD Atmos 7.1 MultiLang Ac3 5.1 - Deu Ac3 2.0 - Multisubs]
יש ברשותי כאמור Zidoo Z10 Pro משובך מאוד שמחובר למסך OLED 83 - התמונה עוצרת נשימה!
יש לי גם OPPO UHD-203 כמו של bariko, נהדר, מחובר אצלי ישירות למקרן JVC, תמונה פנטסטית.
נא להרשם/להכנס לחשבון בפורום על מנת לצפות בקבצים או בתמונות המצורפים לשרשור
-
bariko
-
- חבר שלא מהעולם הזה

- תגובות: 9327
חוץ מהשניים הקבועים, אינני מכיר אחרים.21/08/2023 10:45שי-כ כתב: יש אתרי טורנט רוסים/אוקאינים שאפשר 'לרכוש' שם בלו ריי מלא, כמובן עם דיבוב לרוסית.
בלו-ריי 4K קשה מאוד להריץ עם תפריט. מכשירי ZIDOO עומדים בזה?...
בשל ההגבלות של הפורום, אשמח אם תוכל לשתף אותי בפרטי.
לגבי תפריטי בלו-ריי, איתי ידידי כבר ענה לך.
אמנם נתקלתי בכמה כותרים בודדים, שהמכשיר נכשל בניסיון להריץ.
אבל זה החריג.
הרוב עובדים מצויין.
- claudia5
-
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4218
מכשירי זידו וזאפיטי מריצים כיום הכל21/08/2023 17:57itay123 כתב: כן בוודאי
יש לי גם OPPO UHD-203 כמו של bariko, נהדר, מחובר אצלי ישירות למקרן JVC, תמונה פנטסטית....
- itay123
-
- חבר מכור קשה

- תגובות: 7446
[quote=claudia5 post_id=3302732 time=1693579646 user_id=12728]
מכשירי זידו וזאפיטי מריצים כיום הכל
[/quote]
אכן, והמחשתי זאת.
מכשירי זידו וזאפיטי מריצים כיום הכל
[/quote]
אכן, והמחשתי זאת.
- zaviv
-
- חבר ותיק

- תגובות: 1570
האם ניתן להוסיף תרגום לבלו ריי מלא
ממה שאני מכיר לא ניתן בזאפיטי
ממה שאני מכיר לא ניתן בזאפיטי
-
bariko
-
- חבר שלא מהעולם הזה

לגבי הוספת כתוביות לבלוריי מלא:
זידו- קלי קלות
OPPO- גם אפשרי, אם כי למכשיר יש דרישות יותר "קשוחות".
צריך לשמור את הכתובית בתיקייה שנקראת sub ,ובאותו שם חייבת להיות גם הכתובית עצמה.
זידו- קלי קלות
צריך לשמור את הכתובית בתיקייה שנקראת sub ,ובאותו שם חייבת להיות גם הכתובית עצמה.
- istarmini
-
- חבר במועדון ה-15K

- תגובות: 17941
גם DUNE קלי קלות02/09/2023 22:42bariko כתב: לגבי הוספת כתוביות לבלוריי מלא:
זידו- קלי קלות
צריך לשמור את הכתובית בתיקייה שנקראת sub ,ובאותו שם חייבת להיות גם הכתובית עצמה....
3 קידמיים טאנוי D
Sr/Bsr/ATMOS:ARENDAL
Storm Mk2
jvc NP5
סאבים אסקנדו+svs
הגברה בריסטון/רוטל/אדקום
Sr/Bsr/ATMOS:ARENDAL
Storm Mk2
jvc NP5
סאבים אסקנדו+svs
הגברה בריסטון/רוטל/אדקום
-
bariko
-
- חבר שלא מהעולם הזה

- rick090
-
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 635
מכשיר מעולה ה-OPPO, לא מחליף אותו בשום דבר. ומדיה פיזית לא נכחדת אחי, אני כל חודש מוצא את עצמי מרחיב את האוסף שלי בעוד כמה סרטים מתוך העשרות שיוצאים חדשים ואני עם אוסף של 2500 סרטים.
תשאיר אותו אצלך, אל תמכור! תמיד טוב שיש נגן דיסקים פיזי בבית, ואם יש לך את הטוב ביותר זה עוד יותר טוב
תשאיר אותו אצלך, אל תמכור! תמיד טוב שיש נגן דיסקים פיזי בבית, ואם יש לך את הטוב ביותר זה עוד יותר טוב
-
bariko
-
- חבר שלא מהעולם הזה

תודה ידידי
כן המכשיר בינתיים נשאר אצלי, עקב אותם סיבות שציינתי קודם.
לגבי מדיה פיזית, תמיד אהבתי את זה.
הייתי בין האחרונים שנשארו מנויים נאמנים לסניף בלוקבסטר בכרמל, עד שהוחלט לסגור את הבסטה.
לצערי כל העסק כבר לא רלוונטי עבורי, בגלל היצע דל ועלוב של סרטים הכוללים דיבוב רוסי וכתוביות בעברית.
התעשייה סבורה שרוב הצרכנים צריכים פס קול אנגלי ראשי, עם פה ושם תוספות של גרמנית וצרפתית.
כנראה שזה נכון, אבל מה זה אמור לעניין אותי??
שילכו לחפש את החברים שלהם....
כן המכשיר בינתיים נשאר אצלי, עקב אותם סיבות שציינתי קודם.
לגבי מדיה פיזית, תמיד אהבתי את זה.
הייתי בין האחרונים שנשארו מנויים נאמנים לסניף בלוקבסטר בכרמל, עד שהוחלט לסגור את הבסטה.
לצערי כל העסק כבר לא רלוונטי עבורי, בגלל היצע דל ועלוב של סרטים הכוללים דיבוב רוסי וכתוביות בעברית.
התעשייה סבורה שרוב הצרכנים צריכים פס קול אנגלי ראשי, עם פה ושם תוספות של גרמנית וצרפתית.
כנראה שזה נכון, אבל מה זה אמור לעניין אותי??
שילכו לחפש את החברים שלהם....
- ahersko
-
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4581
בשנת 1997, במקביל להשקת נגן ה MP3 הראשון של חברת דאימונד (ריו) כתבתי סמינריון במסגרת קורס של טכנולוגיה , תרבות וחברה על מותה של המדיה... היא מתה באותו היום...
אל תתבלבל, מכירת התקליטים שפורחת עכשיו היא לא יותר מאופנה חולפת ופרץ של נוסטלגיה
המדיה מתה!
כל מי שנהנה לראות סרט בוידאו דיסק ב 480P או לדחוף דיסק לנגן משוכלל ככל שיהיה אלו קומץ של משוגעים
ושלא תבין אותי לא נכון, יש לי בבית טיפ, נגני CD (אפילו ציינגר של 110 דיסקים), עשרות מצלמות וידאו עם כל סוגי הקלטות שאי פעם המציאו, נגן VHS... אבל ת'כלס... המדיה מתה
אין הרבה אנשים שבאמת רוצים לקום מהספה ולדחוף דיסק לאיזה חור בקופסת פלסטיק מיותרת.
- rick090
-
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 635
מבחינתי אין תחליף למדיה פיזית, מבחינת איכות. לגבי דיבוב רוסי, אם תמצא את הסרט בריפ מלא, או REMUX ותמצא בנפרד את הדיבוב שלו, אוכל להראות לך איך תוך דקות ספורות יש לך את הסרט בדיבוב רוסי. וגם אם תרצה, הרוסית תהיה שפה ראשית. אולי תמצא שוב הקסם והכיף של להתעסק בזה
- zaviv
-
- חבר ותיק

- תגובות: 1570
היי,27/09/2023 0:06rick090 כתב: מבחינתי אין תחליף למדיה פיזית, מבחינת איכות. לגבי דיבוב רוסי, אם תמצא את הסרט בריפ מלא, או REMUX ותמצא בנפרד את הדיבוב שלו, אוכל להראות לך איך תוך דקות ספורות יש לך את הסרט בדיבוב רוסי. וגם אם תרצה, הרוסית תהיה שפה ראשית. אולי תמצא שוב הקסם והכיף של להתעסק בזה...
יש ברשותי את הנגן תוכל להסביר בקצרה את התהליך לאחר שיש ברשותי קובץ SRT מ- REMUX
תודה
-
bariko
-
- חבר שלא מהעולם הזה

תודה רבה על הנכונות27/09/2023 0:06rick090 כתב: מבחינתי אין תחליף למדיה פיזית, מבחינת איכות. לגבי דיבוב רוסי, אם תמצא את הסרט בריפ מלא, או REMUX ותמצא בנפרד את הדיבוב שלו, אוכל להראות לך איך תוך דקות ספורות יש לך את הסרט בדיבוב רוסי. וגם אם תרצה, הרוסית תהיה שפה ראשית. אולי תמצא שוב הקסם והכיף של להתעסק בזה...
אבל לשלם סכום לא מובטל על דיסק עם פס קול מקורי, ואחר כך עוד להשקיע זמן על כל מיני עיבודים והמרות???
מוגזם ומיותר לגמרי עבורי.
אין לי את הזמן, סבלנות ועצבים לכך.
מניסיונות עבר של המרות מפורמט אחד לאחר, העסק גם לא תמיד עובד.
חוץ מזה, יש גם את הקטע של הכתוביות.
מרבית הדיסקים לא כוללים תרגום בעברית.
אז שוב צריך לחפש את הכתובית הנכונה, ולהדביק אותה לסרט.
וואלה כבר יותר קל לצלם ולהפיק סרט בעצמי...