מסכי OLED C3
- TheCoolest
-
- אחראי תחום מסכים

- תגובות: 20173
- שם מלא: ארתור ליברמן
- נתן תודות: 277 פעמים
- קיבל תודות: 2607 פעמים
- יצירת קשר:
באירופה יש מע"מ דומה לזה שבארץ, בחלק מהמדינות הוא אפילו יותר גבוה.
המחירים שמופיעים באתרים בארה"ב לא כוללים מס קניה, כי הוא משתנה בין סטייט לסטייט ומשולם "בנפרד" (בדומה לאיך שהצעות מחיר לטיפול\חלקים לרכב בארץ לא כוללים מע"מ בד"כ)
המחירים שמופיעים באתרים בארה"ב לא כוללים מס קניה, כי הוא משתנה בין סטייט לסטייט ומשולם "בנפרד" (בדומה לאיך שהצעות מחיר לטיפול\חלקים לרכב בארץ לא כוללים מע"מ בד"כ)
אז בוא נלך אירופה. הדגם שרשמת באתר של LG UK עולה 1500:13/06/2023 10:09Crossover-Shop כתב: קודם כל השוק האמריקאי לא רלוונטי לנו מדובר בייצור לוקאלי ולא מיועד להפצה מחוץ לארה"ב
אתה צריך להסתכל על המחיר באירופה משם מגיעים המסכים בפועל 48C36LA - שם המחיר עומד היום על 1500 פאונד \ 1600 יורו בממוצע
לפי השער כולל מעמ זה סביבות 8000 ש"ח
להבדיל משנתון קודם שמחיר המסך התחיל ב1200 יורו בהשקה וירד בהתאמה אחרי איזה חודשיים
זו דוגמא אחת בעיקרון אבל עם קצת המתנה אני בטוח שזה יתאזן למטה...
https://www.lg.com/uk/tvs-soundbars/sma ... ed48c36la/
ה-c2 65 אינץ':
https://www.lg.com/uk/tvs-soundbars/ole ... ed65c24la/
עולה יקר יותר ובכל זאת בארץ המחיר של ה-c3 48 אינץ' משמעותית יקר יוקר.
אז גם אם נסתכל על אירופה, אין שום הסבר מניח את הדעת שעל הדגם הזול מבין השניים לוקחים אקסטרה 2,000 ש"ח.
- Crossover-Shop
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 874
- נתן תודות: 125 פעמים
- קיבל תודות: 293 פעמים
סליחה אבל אתה מסתמך על מחיר צרכן להשקה שקיבלת באחת הרשתות
מספר מגיבים פה המליצו לבדוק קצת יותר לעומק
ממליץ גם כדי לקבל תמונה יותר ברורה של העלות והזמינות למסך ובכלל ללין החדש
מספר מגיבים פה המליצו לבדוק קצת יותר לעומק
ממליץ גם כדי לקבל תמונה יותר ברורה של העלות והזמינות למסך ובכלל ללין החדש
חדשות:
כל מוצר חשמלי שעולה מעל אלף שקל(שם זה משמעותי, גם בדברים הזולים יותר, מה שאני הולך לכתוב רלוונטי), ניתן להתקשר לחנות ולהתמקח.
ככה היה לי עם טלוויזיה, כיריים חשמליים ומקרר שרכשתי בשנה האחרונה. בכולם קיבלתי מחירים של מאות עד אלפי שקלים פחות לאחר משא ומתן טלפוני מול מספר חנויות.
יש חנויות שמוכנות למכור במחיר הפסד(!) כי הם נתקעו עם מלאי והם צריכים כסף למחזור העסקי. בזמנו ביולי 21 רכשתי Q95T 65 אינצ ב 7100 כשהמחיר המפורסם היה 9500. הכל פתוח למשא ומתן. הדבר היחיד שהוא מבאס זה שאתה אף פעם לא יודע אם הגעת למחיר הנמוך ביותר, או שאם היית עוד קצת מתמקח/בודק עם חנות נוספת היית מגיעה למחיר יותר נמוך. אבל בסוף לכל דבר יש את הגבול שלו ולומדים להסתפק במחיר שהצלחתם להשיג.
אני לא חושש, זה רלוונטי לכל החנויות:
אבי סופר, חללית, last price , אול סייל, חשמל נטו, וואלה.
בוואלה היה לי קטע עם ה CS שרכשתי בשנה שעברה, כבר קניתי מהם ואז קיבלתי הצעה יותר נמוכה מחנות אחרת, התקשרתי לבטל באותו יום והנציג שם איים עלי בטלפון שהוא הולך להתקשר ליבואן כדי שאני לא אקבל את הטלוויזיה שרכשתי מחנות אחרת כי הם 'דפקו' אותו. סיטואציה הזויה, אבל בשוק הזה הכל יכול לקרות.
בהצלחה!
כל מוצר חשמלי שעולה מעל אלף שקל(שם זה משמעותי, גם בדברים הזולים יותר, מה שאני הולך לכתוב רלוונטי), ניתן להתקשר לחנות ולהתמקח.
ככה היה לי עם טלוויזיה, כיריים חשמליים ומקרר שרכשתי בשנה האחרונה. בכולם קיבלתי מחירים של מאות עד אלפי שקלים פחות לאחר משא ומתן טלפוני מול מספר חנויות.
יש חנויות שמוכנות למכור במחיר הפסד(!) כי הם נתקעו עם מלאי והם צריכים כסף למחזור העסקי. בזמנו ביולי 21 רכשתי Q95T 65 אינצ ב 7100 כשהמחיר המפורסם היה 9500. הכל פתוח למשא ומתן. הדבר היחיד שהוא מבאס זה שאתה אף פעם לא יודע אם הגעת למחיר הנמוך ביותר, או שאם היית עוד קצת מתמקח/בודק עם חנות נוספת היית מגיעה למחיר יותר נמוך. אבל בסוף לכל דבר יש את הגבול שלו ולומדים להסתפק במחיר שהצלחתם להשיג.
אני לא חושש, זה רלוונטי לכל החנויות:
אבי סופר, חללית, last price , אול סייל, חשמל נטו, וואלה.
בוואלה היה לי קטע עם ה CS שרכשתי בשנה שעברה, כבר קניתי מהם ואז קיבלתי הצעה יותר נמוכה מחנות אחרת, התקשרתי לבטל באותו יום והנציג שם איים עלי בטלפון שהוא הולך להתקשר ליבואן כדי שאני לא אקבל את הטלוויזיה שרכשתי מחנות אחרת כי הם 'דפקו' אותו. סיטואציה הזויה, אבל בשוק הזה הכל יכול לקרות.
בהצלחה!