בניתי מפרט הייתי רוצה לשמוע מה דעתכם

מחשבים, חומרה, KODI, NUC, Raspberry pi
Love_quality פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל
חבר פעיל
תגובות: 72
נתן תודות: 27 פעמים
קיבל תודות: 0

שליחה #21 

אני תוהה האם המאווררים הרבים שקיימים במארז עצמו לא משפיעים גם על המעבד? מה טווח המחירים למאוורר שיהיה מספיק איכותי? אני חושש לקחת אחד שיהיה דומה לזה של ה box ואז לא עשיתי כלום.. למרות שכתבת שהרוב יהיו טובים ממנו בהרבה .

benny123
סמל אישי של משתמש
חבר מכור קשה
חבר מכור קשה
תגובות: 6110
נתן תודות: 572 פעמים
קיבל תודות: 993 פעמים

שליחה #22 

Love_quality כל עוד יש סרקולוציה נכונה של אוויר - כניסת אוויר מקדימה והוצאת אוויר חם מאחורה אין סיבה שיהיו בעיות רציניות (מאווררים איכותיים PWM ולא MULX זולים), נתתי לך בתגובה הראשונה מפרט עם מאוורר איכותי שאמור להחזיק יפה מאוד את המעבד, כמובן יש טובים ממנו, יקרים ממנו, אפילו קירור מים... האם אתה צריך את זה באמת? לא חושב.
החשיבות במחשב הוא קירור נכון, זרימת אוויר תקינה, רכיבים איכותיים ובנייה מקצועית. תעמיס מיליון מאווררים זה לא יהיה בהכרח טוב במשהו מלבד לעשות לך רעש ואני אנפץ פה את האשלייה בקרב ילדים שעוקבים אחרי הפורום שלנו כי RGB של מאווררי המארז אינו מוסיף FPS למשחקים.
אני באמת ממליץ לפנות לחנות פרטית ומקצועית לא לרשתות שהכל שמה על פס נע ואתה תבין איזו תמורה תקבל לכספך בפנייה לחנות מקצועית פרטית והשירות שאם תצטרך תקבל.
המלצות בגדול - TMS/וולקם, פלונטר למשל, אחרים יכולים גם לכוון כאשר ההחלטה בסוף היא שלך.

שלח תגובה

חזור אל “חומרה PC + סטרימרים”