מה יש לראות סידרה מלפני 10/20 שנים, סטייל שושלת, או ספינת אהבה..מה קורה שאתה רוצה לראות סדרה ישנה מ2005 שכל הטורנטים שלה מתים?...
ראיתי הכל כבר.. מתקדמים ל-2023.. יש הכל ברשת..

מה יש לראות סידרה מלפני 10/20 שנים, סטייל שושלת, או ספינת אהבה..מה קורה שאתה רוצה לראות סדרה ישנה מ2005 שכל הטורנטים שלה מתים?...

חח זאת הייתה דוגמה ספציפית, יכול לקרות גם עם סרטים מלפני 3-4 שנים, כל טורנט בפני עצמו03/04/2023 22:29clubnet כתב: מה יש לראות סידרה מלפני 10/20 שנים, סטייל שושלת, או ספינת אהבה..
ראיתי הכל כבר.. מתקדמים ל-2023.. יש הכל ברשת.....

אין צורך לעשות את זה, בשביל זה יש את קודי ואלמנטום.04/04/2023 9:07koktail11 כתב: כל הזמן שאתה מתעסק בלהוריד טורנט, להוריד לו כתוביות, לסדר את שני הקבצים בתיקיה אחת עם שם זהה, להעביר להארד דיסק, וכו... לא שווה את הזמן היקר שלך?...

מבין אותך, לי אישית לא מפריע.. להוריד כנ"ל כותביות.. הכל בלחיצה קטנה..04/04/2023 9:07koktail11 כתב: חח זאת הייתה דוגמה ספציפית, יכול לקרות גם עם סרטים מלפני 3-4 שנים, כל טורנט בפני עצמו
האם אתה משקיע את אותה כמות זמן ומאמץ לפני שאתה קונה פחית קולה בחנות? כי זה המחיר של ריל דבריד ובתמורה למה שמקבלים זה עדיין זול מדי
כל הזמן שאתה מתעסק בלהוריד טורנט, להוריד לו כתוביות, לסדר את שני הקבצים בתיקיה אחת עם שם זהה, להעביר להארד דיסק, וכו... לא שווה את הזמן היקר שלך?
אני מבין אישית את הראש שלך היום, הייתי שנים עם Plex (מחלק לקיר סרטים וסדרות מעולה), מוריד טורנטים לתיקייה מסודרת במחשב,ודרך הטלוויזיה מזרים מהמחשב ברשת של הבית
ואז גיליתי את קודי ואת המנוי במחיר מצחיק הזה שחוסך כל כך הרבה זמן וכאב ראש ולא הורדתי טורנט אחד מאז
מבין שאתה מקובע כרגע על הדרך הזאת כי זה מה ש"נוח לך" ואתה מכיר, מזל שיש ניסיון בחינם כדי לבחון שיטה אחרת וטובה יותר.. לא עולה לך שקל לבדוק את זה...

אין שום בעיה להוריד טורנט, רק כנראה לשימוש שלך עדיף להשתמש בPlex04/04/2023 16:27clubnet כתב: מבין אותך, לי אישית לא מפריע.. להוריד כנ"ל כותביות.. הכל בלחיצה קטנה..
זה לא שאני מתרגם תסרט..
למה כולם מנסים לשכנע אותי..
אני שיש עוד הרבה אנשים, שמורידים בטורנט, רק הם לא אומרים את זה..
...