בזק חוסם ציוד פרטי ומודע על כך בפנים או בזק זה נזק

פורום רשתות, IT ומחשוב כללי - רשתות, ראוטרים, מחשבים ניידים, אביזרים וכו'.
yaronkle
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון HT
חבר במועדון HT
תגובות: 5344
שם מלא: ירון קליין
נתן תודות: 203 פעמים
קיבל תודות: 332 פעמים

שליחה #21 

22/03/2023 22:07  
tzah כתב:
הבנתי את הסידור שלך. אני התקנתי שקע תקשורת חיצוני מסודר, בדומה לסידור של בזק אבל עם כניסה/מחבר מסוג SC APC (ירוקה).
אז אם לדוגמא הכניסה לממיר הסיב היא בצבע כחול, כלומר נדרש מחבר מסוג SC UPC אני פשוט מזמין סיב מגשר (בין השקע לציוד) עם
הקונקטורים המתאימים. אין לי בעיה למצוא סיב מתאים.
...
רוב האנשים לא מסודרים כמוך

מ-ב
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 171
נתן תודות: 2 פעמים
קיבל תודות: 30 פעמים

שליחה #22 

22/03/2023 22:18  
yaronkle כתב:
...
בלא מעט התקנות ככה הטכנאים מתקינים. אצל הדודים שלי (בזק) ואצלי (פרטנר) ההתקנה היתה לשקע שמוברג על הקיר. אצלי היה LC/UPC אם אני זוכר נכון, לא יודע לגבי הדודים. רק אצל ההורים שלי בזק בינלאומי השאירו פשוט סיב שיוצא מהתעלה בפינת התקשורת ונכנס ישירות (SC/APC) לנתב.

tzah
עוסק בתחום
עוסק בתחום
תגובות: 1172
נתן תודות: 95 פעמים
קיבל תודות: 119 פעמים

שליחה #23 

23/03/2023 9:23  
מ-ב כתב:
בלא מעט התקנות ככה הטכנאים מתקינים. אצל הדודים שלי (בזק) ואצלי (פרטנר) ההתקנה היתה לשקע שמוברג על הקיר. אצלי היה LC/UPC אם אני זוכר נכון, לא יודע לגבי הדודים. רק אצל ההורים שלי בזק בינלאומי השאירו פשוט סיב שיוצא מהתעלה בפינת התקשורת ונכנס ישירות (SC/APC) לנתב.
...
23/03/2023 9:23  
מ-ב כתב:
...
22/03/2023 22:18  
yaronkle כתב:
...
אותה מדיניות גם בסלקום/אנלימטד. גם מתקמצנים על התקנת שקעים.
אגב, גם אצלי סלקום השחילו ללא שקע. אז עשיתי משהו פשוט. משכתי את הסיב בחזרה לקיר וקניתי שקע מתאים עם מחבר SC APC
פשוט ביותר. לכן אני לא צריך להוסיף מתאמים מיותרים.

שלח תגובה

חזור אל “רשתות, אינטרנט ו- Fiber”