רוב האנשים לא מסודרים כמוך22/03/2023 22:07tzah כתב: הבנתי את הסידור שלך. אני התקנתי שקע תקשורת חיצוני מסודר, בדומה לסידור של בזק אבל עם כניסה/מחבר מסוג SC APC (ירוקה).
אז אם לדוגמא הכניסה לממיר הסיב היא בצבע כחול, כלומר נדרש מחבר מסוג SC UPC אני פשוט מזמין סיב מגשר (בין השקע לציוד) עם
הקונקטורים המתאימים. אין לי בעיה למצוא סיב מתאים....
בזק חוסם ציוד פרטי ומודע על כך בפנים או בזק זה נזק
- yaronkle
- חבר במועדון HT

- תגובות: 5344
- שם מלא: ירון קליין
- נתן תודות: 203 פעמים
- קיבל תודות: 332 פעמים
בלא מעט התקנות ככה הטכנאים מתקינים. אצל הדודים שלי (בזק) ואצלי (פרטנר) ההתקנה היתה לשקע שמוברג על הקיר. אצלי היה LC/UPC אם אני זוכר נכון, לא יודע לגבי הדודים. רק אצל ההורים שלי בזק בינלאומי השאירו פשוט סיב שיוצא מהתעלה בפינת התקשורת ונכנס ישירות (SC/APC) לנתב....
23/03/2023 9:23מ-ב כתב: בלא מעט התקנות ככה הטכנאים מתקינים. אצל הדודים שלי (בזק) ואצלי (פרטנר) ההתקנה היתה לשקע שמוברג על הקיר. אצלי היה LC/UPC אם אני זוכר נכון, לא יודע לגבי הדודים. רק אצל ההורים שלי בזק בינלאומי השאירו פשוט סיב שיוצא מהתעלה בפינת התקשורת ונכנס ישירות (SC/APC) לנתב....
23/03/2023 9:23מ-ב כתב: בלא מעט התקנות ככה הטכנאים מתקינים. אצל הדודים שלי (בזק) ואצלי (פרטנר) ההתקנה היתה לשקע שמוברג על הקיר. אצלי היה LC/UPC אם אני זוכר נכון, לא יודע לגבי הדודים. רק אצל ההורים שלי בזק בינלאומי השאירו פשוט סיב שיוצא מהתעלה בפינת התקשורת ונכנס ישירות (SC/APC) לנתב....
אותה מדיניות גם בסלקום/אנלימטד. גם מתקמצנים על התקנת שקעים....
אגב, גם אצלי סלקום השחילו ללא שקע. אז עשיתי משהו פשוט. משכתי את הסיב בחזרה לקיר וקניתי שקע מתאים עם מחבר SC APC
פשוט ביותר. לכן אני לא צריך להוסיף מתאמים מיותרים.