מיוזיקל פיידליטי 550k סופרצ'רג'ר והשרות של טופ אדיו
- MartinHSabag
-
- מנהל

- תגובות: 59344
- שם מלא: מרטין סבג
- Ozen
-
- חבר ותיק

- תגובות: 2011
אמן!truejoker כתב:הוא אחד הבודדים אם לא היחיד שאני מכיר שנותן יחס ללקוח שקנה אצלו לפני המון שנים . כך שאת השירות של אייל לא נראה לי שתשיג משום אדם בארץ....
ושוב, זאת הייתה רק דוגמא, כי ממנו קניתי לאחרונה...
נשמע לי רעיון סביר - אבל בטח לא משתלם כל כך...אם יש להם בעיית מיתוג (אני מטפל רק באלפיון העליון) אז שיפתחו חברת בת או משהו כזה בשביל המוצרים העממים או שיתנו שירות ברמה התואמת את שמם...
העניין הזה מסובך יותר ממה שנדמה...
- ofir-harlev
-
- חבר ותיק

- תגובות: 2716
אוי...ואני חשבתי לקנות NAD בעתיד....
עדיף ככה, זה רק תמריץ בשבילי להשאר בעסקי היד שניה
עדיף ככה, זה רק תמריץ בשבילי להשאר בעסקי היד שניה
- dudib
-
- חבר מכור קשה

- תגובות: 5144
- שם מלא: דודי
נכון, יותר זול לתת בראש למחלקות השירות שלך מאשר לפתוח חברת בת .
נשמע לי רעיון סביר - אבל בטח לא משתלם כל כך...
העניין הזה מסובך יותר ממה שנדמה......
- אורי_ו
-
- חבר מכור קשה

- תגובות: 7199
זה ממש לא מפתיע.
זה פשוט עוד דוגמא לאיך שהמדינה הדפוקה הזו מתנהלת לה.
אחד הדברים שאני חרטתי על דיגלי כשהייתי נציג טכני בפלאפון זה לתת שירות טוב לא חשוב מי כמה ולמה.
לא פעם ולא פעמיים קיבלתי צעקות מכל מיני בעלי ממון שחשבו שמגיע להם יותר.
כמובן שמנהלת המרכז לא אהבה את זה. אבל אין מה לעשות היא הייתה חייבת לגבות אותי . וכך עשיתי . כולם קיבלו אותו שירות טוב.
אגב אני יכול לספר לכם שבזמנו כשקניתי את הרמקולים והמגבר בחנות ACCORD בארץ (היום סיגנל) שעשתה פרוייקטים בארץ וכמו כן גם מכרה מערכות בעשרות אלפי שקלים , קיבלתי שירות מעל ומעבר . לא עשו לי אצבע משולשת כי קניתי רק ב 6500 רמקולים , ורק ב8000 שקל מגבר.
אמנם זה לא יבואן אבל ההבדל עצום. מנסיון עם הרבה יבואנים דברים כאלו שמעתי אך ורק על TOP AUDIO.
זה פשוט עוד דוגמא לאיך שהמדינה הדפוקה הזו מתנהלת לה.
אחד הדברים שאני חרטתי על דיגלי כשהייתי נציג טכני בפלאפון זה לתת שירות טוב לא חשוב מי כמה ולמה.
לא פעם ולא פעמיים קיבלתי צעקות מכל מיני בעלי ממון שחשבו שמגיע להם יותר.
כמובן שמנהלת המרכז לא אהבה את זה. אבל אין מה לעשות היא הייתה חייבת לגבות אותי . וכך עשיתי . כולם קיבלו אותו שירות טוב.
אגב אני יכול לספר לכם שבזמנו כשקניתי את הרמקולים והמגבר בחנות ACCORD בארץ (היום סיגנל) שעשתה פרוייקטים בארץ וכמו כן גם מכרה מערכות בעשרות אלפי שקלים , קיבלתי שירות מעל ומעבר . לא עשו לי אצבע משולשת כי קניתי רק ב 6500 רמקולים , ורק ב8000 שקל מגבר.
אמנם זה לא יבואן אבל ההבדל עצום. מנסיון עם הרבה יבואנים דברים כאלו שמעתי אך ורק על TOP AUDIO.
-
hm68
-
- חבר שרק התחיל

- תגובות: 23
היות וראיתי בעבר כיצד שירשורים מסלימים ומתדרדרים ברמת הדיאלוג אני אתאפק בתשובתי. מעניין אותי מאוד מהם השיקולים אשר הביאו אותך למסקנה כי אני לקוח " זב חוטם" , אם תשים לב המוצר עולה בחו"ל מעל 1000 ליש"ט ליחידה, כלומר,במחירי חו"ל מדובר בכ - 20 K ש"ח לפני מע"מ וכפי שאנו יודעים טופ אדיו מתמחרים הרבה גבוה יותר בארץ את מוצריהם, לקוח פוטנצאלי לקניה מסוג זה לדעתי אינו לקוח "זב חוטם" בשום קנה מידה.yairf כתב:רציני לחלוטין.
אם תחקור ותלמד קצת את טופ-אודיו, תגיע למסקנה שהחלק הארי של ההכנסות שלהם מגיע מפרוייקטים לאלפיון העליון, ולא ממכירת מוצרים אודיופילים לקומץ משוגעים...
אכן, כפי שנכתב טופ אדיו מתפרנסת בעיקר מביצוע פרוייקטים עתירי תקציב, אבל, וזהו אבל גדול תרבות של חברה משתקפת ומחלחלת לכל רובדיה ואם אני (ולא רק אני על פי הנכתב בשירשור) קבלתי יחס כזה גם לקוחות אחרים במוקדם או במאוחר יקבלו תגובה דומה.
לסיום ברצוני לאתגר אותך, חברת ניפאן הינה יבואן של לא פחות מוצרים מטופ אדיו ובודאי שנפח פעילותה הכספי לא פחות קטן (וזאת בלשון המעטה) ובנוסף, החלק של מוצרי הסטריאו בפעילות קטן ביותר. אנה פנה דרך האתר שלהם לשרות הלקוחות בנושא כלשהו הקשור לסטריאו (ואו לכל מוצר אחר שהם מיבאים) ותבין שרות מעולה מהו!
- אורי_ו
-
- חבר מכור קשה

הדוגמא של ניופאן לא נכונה.
ניופאן היא חברה שחיה על בסיס : מכירה רבה אך רווח קטן מכל מוצר . ביחד זה רווח גדול.
לעומתם טופ אודיו לא מוכרים כ"כ הרבה אבל כל מוצר שלהם הוא אביגיזונט רווח.
ניופאן חייבת לתת שירות כזה ע"מ לשמור על לקוחות חוזרים. שיקנו עוד מוצרים של היבואן.
טופ אודיו עושה התקנה ב 100K ש"ח וזהו. עשתה ביום יומיים רווח מטורף. כמה שירות כבר יצטרכו לתת? ובטח על ההתקנות השירות של הטכנאי עולה כסף , ואם לא הוא כלול כבר ב 100K (אם לא הרבה הרבה יותר).
ולכן לקוח שרכש מוצר אחד או שניים שהמחיר שלו הוא 1/5 מהמחיר של התקנה ממוצעת שלהם מבחינתם שילך ויחפש. כנראה.
לדעתי זה טעות ולא צריך להיות ככה. אבל אנחנו בישראל. מה לעשות.
סתם דוגמא לשירות , לפני כמה שנים שביקרתי בלונדון ניגשתי לסניף SEVEN OAKS בקינגס קרוס . נכנסתי הסתכלתי טיפה, ואז ביקשתי לשמוע משהו. אמרתי להם שאני לא מתכוון כנראה לקנות כי אני לא תושב המקום אבל אני רוצה להאזין אולי אני אקנה בסוף , ואם לא , בכל מקרה איפה שאני חיי אין את מה שרציתי.
ישבתי להם בחדר האזנה כשעה וחצי בערך, החליפו לי CD ורמקולים כשביקשתי , הציעו לי לשתות , (כולה הייתי בן 22 לא נראתי כמו רוכש פוטנציאלי של איזה היי אנד מטורף ) והכל עם חיוך ו תחזור שוב, וכו..
ככה נותנים שרות. פה בארץ נתקלתי בכזה יחס רק במספר מועט של מקומות , כמה חנויות בודדות וכמה יבואנים בודדים וזהו.
כל השאר פשוט השתינו עליי בקשת כזו שהילד מבריסל היה מתגאה בה. אמהם לא ביקרתי בכל החנויות ולפי השמועות בפורום יש לנו הרבה מוכרים שיש במה להתגאות בהם , והם לרוב חברי הפורום . אבל בגדול תודעת השירות בארץ (מרטין כנראה שאתה חריג ) , שואפת לאפס, ומרום 27 שנותי (ציניות..) למדתי שלרוב מחפשים איפה לדפוק אותי , איך לעשות עליי קומבינה, ושיחס אני לא אקבל פה אם אני לא נכנס עם חליפה של איומים , או גווארדיה מאיימת. ו/או שאני מפורסם. אבל זה כנראה לא יקרה בקרוב.
בקיצור hm68 היקר, אל תצפה, זה מה שיש, אם לא קנית מהם ישירות תנסה לגשת לחנות ממנה קנית במקור ולבקש מהם לטפל בזה.
ניופאן היא חברה שחיה על בסיס : מכירה רבה אך רווח קטן מכל מוצר . ביחד זה רווח גדול.
לעומתם טופ אודיו לא מוכרים כ"כ הרבה אבל כל מוצר שלהם הוא אביגיזונט רווח.
ניופאן חייבת לתת שירות כזה ע"מ לשמור על לקוחות חוזרים. שיקנו עוד מוצרים של היבואן.
טופ אודיו עושה התקנה ב 100K ש"ח וזהו. עשתה ביום יומיים רווח מטורף. כמה שירות כבר יצטרכו לתת? ובטח על ההתקנות השירות של הטכנאי עולה כסף , ואם לא הוא כלול כבר ב 100K (אם לא הרבה הרבה יותר).
ולכן לקוח שרכש מוצר אחד או שניים שהמחיר שלו הוא 1/5 מהמחיר של התקנה ממוצעת שלהם מבחינתם שילך ויחפש. כנראה.
לדעתי זה טעות ולא צריך להיות ככה. אבל אנחנו בישראל. מה לעשות.
סתם דוגמא לשירות , לפני כמה שנים שביקרתי בלונדון ניגשתי לסניף SEVEN OAKS בקינגס קרוס . נכנסתי הסתכלתי טיפה, ואז ביקשתי לשמוע משהו. אמרתי להם שאני לא מתכוון כנראה לקנות כי אני לא תושב המקום אבל אני רוצה להאזין אולי אני אקנה בסוף , ואם לא , בכל מקרה איפה שאני חיי אין את מה שרציתי.
ישבתי להם בחדר האזנה כשעה וחצי בערך, החליפו לי CD ורמקולים כשביקשתי , הציעו לי לשתות , (כולה הייתי בן 22 לא נראתי כמו רוכש פוטנציאלי של איזה היי אנד מטורף ) והכל עם חיוך ו תחזור שוב, וכו..
ככה נותנים שרות. פה בארץ נתקלתי בכזה יחס רק במספר מועט של מקומות , כמה חנויות בודדות וכמה יבואנים בודדים וזהו.
כל השאר פשוט השתינו עליי בקשת כזו שהילד מבריסל היה מתגאה בה. אמהם לא ביקרתי בכל החנויות ולפי השמועות בפורום יש לנו הרבה מוכרים שיש במה להתגאות בהם , והם לרוב חברי הפורום . אבל בגדול תודעת השירות בארץ (מרטין כנראה שאתה חריג ) , שואפת לאפס, ומרום 27 שנותי (ציניות..) למדתי שלרוב מחפשים איפה לדפוק אותי , איך לעשות עליי קומבינה, ושיחס אני לא אקבל פה אם אני לא נכנס עם חליפה של איומים , או גווארדיה מאיימת. ו/או שאני מפורסם. אבל זה כנראה לא יקרה בקרוב.
בקיצור hm68 היקר, אל תצפה, זה מה שיש, אם לא קנית מהם ישירות תנסה לגשת לחנות ממנה קנית במקור ולבקש מהם לטפל בזה.
- yairf
-
- עוסק בתחום

- תגובות: 9363
- yairf
-
- עוסק בתחום

- תגובות: 9363
אוריאורי_ו כתב:טופ אודיו עושה התקנה ב 100K ש"ח וזהו....
100K ש"ח זה רק עלות ה"אביזרים הנלווים" בהתקנה ממוצעת. מס' אפייני יותר הוא 500K ש"ח וגם 1M ש"ח הוא לא מספר נדיר (אולי בדירה של גידמאק זה 1G ש"ח
-
hm68
-
- חבר שרק התחיל

- תגובות: 23
ויחד עם זאת, השרות שהם נותנים לתחום זה הוא מעולה. אגב, ישנן עוד חברות גדולות שתחום הסטריאו הוא משני עבורן אבל נותנות שרות מצויין לדוגמא יורוקום יבואנית פנסוניק.yairf כתב:HM - גם בשביל ניופאן הגדולה והמפוארת, תחום הסטריאו הוא לא יותר מאשר קוריוז...
- boazj
-
- חבר ותיק

- תגובות: 2374
hm68, אל תיקח את הדברים של יאיר אישית. אתה לא זב חוטם 
זו המדיניןת של top audio לטוב ולרע, ועם הצלחה לא מתווכחים.
זו המדיניןת של top audio לטוב ולרע, ועם הצלחה לא מתווכחים.
אימון אישי/קואצינג, טיפול, הנחיית קבוצות וסדנאות.
פריצות דרך בתחום האישי והכלכלי,חיבור ליעוד.
וגם מוזיקה, אופני הרים, קפה, מערכות סטראו, יוגה, ריצה ועוד כאן: https://asimonim.ravpage.co.il/BOAZJ
פריצות דרך בתחום האישי והכלכלי,חיבור ליעוד.
וגם מוזיקה, אופני הרים, קפה, מערכות סטראו, יוגה, ריצה ועוד כאן: https://asimonim.ravpage.co.il/BOAZJ
- ofir-harlev
-
- חבר ותיק

אני לא מבין את ההתלהמות שלכם...תכלס.
וואלה הייתי במלא חנויות שמתעסקות בתחום וברובן ככולן קיבלתי יחס מעולה!
סאונד ויז'ן, פיוז, לייזר סיטי, יורוטל-טק, זי-מקס, העולם הדיגיטלי, סיריוס, אומגה-אודיו...חנות באלנבי ששכחתי את שמה
, אס ג'י...בקיצור מה שאני בא להגיד זה שבתחום שלנו היחס הוא ממש טוב.
ומתוך כל הרשימה הזאת יש כמה חנויות עם מספר מוצרים שהן הביאוניות הרשמיות שלהם.
אז שרות לקוחות זה לא הצד החזק של טופ-אודיו, סבבה. מה שיותר מעניין זה איך שרות האחריות שלהם מתנהל.
למישהו פה היה נסיון עם איזה מוצר שלהם שהיה זקוק לתיקון מסוים?
וואלה הייתי במלא חנויות שמתעסקות בתחום וברובן ככולן קיבלתי יחס מעולה!
סאונד ויז'ן, פיוז, לייזר סיטי, יורוטל-טק, זי-מקס, העולם הדיגיטלי, סיריוס, אומגה-אודיו...חנות באלנבי ששכחתי את שמה
ומתוך כל הרשימה הזאת יש כמה חנויות עם מספר מוצרים שהן הביאוניות הרשמיות שלהם.
אז שרות לקוחות זה לא הצד החזק של טופ-אודיו, סבבה. מה שיותר מעניין זה איך שרות האחריות שלהם מתנהל.
למישהו פה היה נסיון עם איזה מוצר שלהם שהיה זקוק לתיקון מסוים?
- Phonics
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 404
לייזר סיטי !!! רגע רגע אני חוזר ללייזזרר ססייטטיי, ושוב אם ראיתי נכון-- לייזר סיטי...
פלצנות מי פה ועד השמיים ומחירים הזויים. הבחור כמעט זרק אותי מהחנות רק בגלל
ששאלתי כמה עולה רסיבר
.
אם יתר החנויות שהזכרת (אלה שביקרתי בהן) לא היתה שום בעיה והשירות היה סביר ואפילו
טוב מאד.
לאור הנסיון הרב שיש לחברים פה לא צריכה להיות בעיה לדעת לאן ללכת על מנת לקבל
שירות מעולה (וגם מחירים הוגנים) רק חבל שחלק מהם (כמוני) היו צריכים ללמוד זאת על
בשרם.
פלצנות מי פה ועד השמיים ומחירים הזויים. הבחור כמעט זרק אותי מהחנות רק בגלל
ששאלתי כמה עולה רסיבר
אם יתר החנויות שהזכרת (אלה שביקרתי בהן) לא היתה שום בעיה והשירות היה סביר ואפילו
טוב מאד.
לאור הנסיון הרב שיש לחברים פה לא צריכה להיות בעיה לדעת לאן ללכת על מנת לקבל
שירות מעולה (וגם מחירים הוגנים) רק חבל שחלק מהם (כמוני) היו צריכים ללמוד זאת על
בשרם.
כבר חתמתי.
- ofir-harlev
-
- חבר ותיק

לייזר סיטי זרקו אותך על ששאלת כמה עולה רסיבר?
אתה מוכן בבקשה לפרט יותר על המקרה הספציפי שלך?
אתה מוכן בבקשה לפרט יותר על המקרה הספציפי שלך?
- אורי_ו
-
- חבר מכור קשה

כן האמת זה מעניין באמת.
- Phonics
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 404
טוב אז ככה,
הייתי לפני כמה שנים בחנות לייזר סיטי בהרצליה עם חברה שלי. בזמן שהסתכלנו על המוצרים
שמוצגים שם, המוכר היה עסוק עם כמה לקוחות. אחרי שהלקוחות יצאו מהחנות שאלתי את
המוכר בנימוס - כמה עולה רסיבר (לא זוכר דגם אך לא משהו יקר) שלא היה עליו מדבקה עם
מחיר. המוכר התיישב על הכסא ואפילו לא ניגש אלינו ואמר בצורה שחצנית - יש לך כסף
לקנות את זה ? אני הייתי בשוק, עניתי - כן. אז הוא אמר - לא נראה לי שיש לך כסף
לקנות את זה, אין לי זמן בשבילך. ברגע הזה חברה שלי משכה אותי החוצה מהחנות, אני
הייתי עדיין בהלם מוחלט מהיחס.
רק לצורך ההבהרה הייתי באותו תקופה בן 25-26 כך שלא נראיתי כמו ילד קטן.
הערה: גם אם לייזר סיטי ימכרו משהו במחיר הפסד - אני לא אקנה מהם.
הייתי לפני כמה שנים בחנות לייזר סיטי בהרצליה עם חברה שלי. בזמן שהסתכלנו על המוצרים
שמוצגים שם, המוכר היה עסוק עם כמה לקוחות. אחרי שהלקוחות יצאו מהחנות שאלתי את
המוכר בנימוס - כמה עולה רסיבר (לא זוכר דגם אך לא משהו יקר) שלא היה עליו מדבקה עם
מחיר. המוכר התיישב על הכסא ואפילו לא ניגש אלינו ואמר בצורה שחצנית - יש לך כסף
לקנות את זה ? אני הייתי בשוק, עניתי - כן. אז הוא אמר - לא נראה לי שיש לך כסף
לקנות את זה, אין לי זמן בשבילך. ברגע הזה חברה שלי משכה אותי החוצה מהחנות, אני
הייתי עדיין בהלם מוחלט מהיחס.
רק לצורך ההבהרה הייתי באותו תקופה בן 25-26 כך שלא נראיתי כמו ילד קטן.
הערה: גם אם לייזר סיטי ימכרו משהו במחיר הפסד - אני לא אקנה מהם.
כבר חתמתי.
- אורי_ו
-
- חבר מכור קשה

נשבע לך הייתי מביא לו סטירה.
- ofir-harlev
-
- חבר ותיק

זה ממש מוזר מה שאתה אומר, פוניקס.
הנסיון שלי איתם דוקא מעולה, וקשה לי לתאר את אחד המוכרים שאני מכיר משם מדבר בצורה כזאת.
אבל אין ספק שלא היית צריך לעבור על דבר כזה בשתיקה, היית צריך להעמיד אותו במקומו.
לא אכפת לי מה קרה לו באותו יום, אין תירוץ מספיק טוב בעולם להסביר יחס כזה.
הנסיון שלי איתם דוקא מעולה, וקשה לי לתאר את אחד המוכרים שאני מכיר משם מדבר בצורה כזאת.
אבל אין ספק שלא היית צריך לעבור על דבר כזה בשתיקה, היית צריך להעמיד אותו במקומו.
לא אכפת לי מה קרה לו באותו יום, אין תירוץ מספיק טוב בעולם להסביר יחס כזה.
- Ozen
-
- חבר ותיק

- תגובות: 2011
מה לעשות, החברה שלו משכה אותו החוצה...ofir-harlev כתב:אבל אין ספק שלא היית צריך לעבור על דבר כזה בשתיקה, היית צריך להעמיד אותו במקומו.
לא אכפת לי מה קרה לו באותו יום, אין תירוץ מספיק טוב בעולם להסביר יחס כזה....
מה שכן, אני בן 21, אבל הגיל הממוצע שאנשים נותנים לי זה 16, אבל אף פעם לא נתקלתי בדבר כזה - הזלזול פשוט מדהים!
חוץ מזה, נראה לי שגם אני לא הייתי אומר כלום בגלל ההלם...
- aloni
-
- חבר במועדון 10K

- תגובות: 13341
מעניין מה היית חוטף בתמורה...אורי_ו כתב:נשבע לך הייתי מביא לו סטירה....
HiFiMusic IL