Roborock S8 Pro Ultra הוכרז
-
Huber
- חבר במועדון HT

- תגובות: 73237
- שם מלא: ערן
- נתן תודות: 645 פעמים
- קיבל תודות: 3154 פעמים
-
Huber
- חבר במועדון HT

מישהו בדק מה המחיר הכי זול ל Roborock S8 Pro Ultra? שווה לחכות לבלאק פריידי?
-
Huber
- חבר במועדון HT

המכשיר ברשותי בערך חודש - כרגע תענוג של מוצר. חוזר כל יום לבית נקי, כיף של דבר.
אלו חומרי הניקוי המומלצים לשימוש ע"י מודן היבואן - אני אישית לא משתמש בכלום, רק מים ועדיין הכל נקי (מצד שני לי אין ילדים קטנים או לכלוך "כבד" בשגרה):
ההמלצה היא פקק אחד ב 4 ליטר מים:
פנטסטיק של CIF לרצפה.
תמיסות ניקוי של טינקו.
חומרי שטיפה של סנונית.
פוליויקס לפרקט של סנו.
חומר ניקוי של בובוט.
אם משיהו רכש שקיות אשפה/סמרטוטים נוספים מהיכנשהו והגיע מקורי אשמח ללינק.
אלו חומרי הניקוי המומלצים לשימוש ע"י מודן היבואן - אני אישית לא משתמש בכלום, רק מים ועדיין הכל נקי (מצד שני לי אין ילדים קטנים או לכלוך "כבד" בשגרה):
ההמלצה היא פקק אחד ב 4 ליטר מים:
פנטסטיק של CIF לרצפה.
תמיסות ניקוי של טינקו.
חומרי שטיפה של סנונית.
פוליויקס לפרקט של סנו.
חומר ניקוי של בובוט.
אם משיהו רכש שקיות אשפה/סמרטוטים נוספים מהיכנשהו והגיע מקורי אשמח ללינק.
- ride
- אחראי תחום מקרנים

- תגובות: 6602
- שם מלא: יניב דיין
- נתן תודות: 238 פעמים
- קיבל תודות: 500 פעמים
- יצירת קשר:
אני משתמש בתור נוזל ב SAG
https://ksp.co.il/web/item/233963
שמח לראות את הרשימה שצרפת כי המחירים הרבה יותר נמוכים
לגבי סמרטוטים ושקיות, קניתי מאמזון כמה לא מקוריים.
לגבי סמרטוטים ושקיות, קניתי מאמזון כמה לא מקוריים.
כל הפילטרים / סמרטוטים ומה לא שהזמנתי עד היום מ MY ROBOT HUB באליאקספרס , הגיעו מקוריים
https://aliexpress.com/store/group/S8-S ... 88164.html
(זה לא קישור "ממומן" , הפורום מוסיף טראקר אוטומטית לקישור)
(זה לא קישור "ממומן" , הפורום מוסיף טראקר אוטומטית לקישור)
-
Huber
- חבר במועדון HT

ניסית בלי נוזל בכלל/רק מים? אני ככה כבר שבועיים ועדיין לא ראיתי צורך.21/11/2023 17:52ride כתב: אני משתמש בתור נוזל ב SAG
לגבי סמרטוטים ושקיות, קניתי מאמזון כמה לא מקוריים....
-
Huber
- חבר במועדון HT

כל כמה זמן אתם מחליפים שקית אבק? וסמרטוט?
אשמח להבין כל כך זמן אתם מחליפים חלקי חילוף ומאיפה מזמינים אותם.22/11/2023 8:34tomerR כתב: כל הפילטרים / סמרטוטים ומה לא שהזמנתי עד היום מ MY ROBOT HUB באליאקספרס , הגיעו מקוריים
(זה לא קישור "ממומן" , הפורום מוסיף טראקר אוטומטית לקישור)...
מטלית קניתי 2 בבאג, אכן 1 לאחד כמו מה שהגיע עם המכשיר.
לפני חודש, קניתי שקית לS8 PRO ULTRA ומזל שפתחתי את התא שם - אני רואה אחרי יומיים שכבת אבק יפה על הפילטר שלפני המנוע. מדבר על המנוע שבעמדת הטענה וריקון. לא ערימת אבק, אבל בהחלט שכבת אבק.
לא הבנתי מאיפה בדיוק הלכלוך דולף - אני משתמש בעוצמת שאיבה גבוהה. זה עוזר להשאיר את הפילטר הפנימי נקי מאוד לדעתי.
בתא של השקית, שיש לו מכסה עם אטימה אבל הוא לא סגור בכח (מניח שבוואקום זה נצמד ומשפר אטימה) מעולם לא היו לי שם לכלוכים עם הפילטר המקורי ואני לא מוצא את הפילטר הנוסף שהגיע עם המכשיר.
השקית המקורית - רוקנתי אותה ידנית כמה פעמים ואז שאבתי אותה עם הדייסון להוציא את האבק שהתפזר עליה מבחוץ. מרגיש שהיא כמו חדשה מבחינת שימוש.
השקית מאלי אקפפרס - הרגישה לי טיפה דקה, היה נראה שמתחילה להיות בצבע אפור בכלל הלכלכוך מבפנים. הגומי שאוטם את החיבור לשואב, מרגיש דק יותר וקטן יותר. אולי משם דולף הלכלוך.
קניתי גם מברשת צד, מרגישה סבירה. לדעתי לא מקורית.
מציין שקניתי באתר שכותב על כל מוצר שהוא מקורי, הכל הגיע בקופסאות ובהחלט נראה מקורי...
פילטר פנימי מעולם לא החלפתי. שואב אותו מדי פעם עם דייסון בעוצמה גבוהה. נדמה לי שפעם שטפתי אותו, לא הרגשתי שהשטיפה עשתה לו איזה ניקוי משמעותי.
פעם הזמנתי בטעות מאמזון את המברשות של IROBOT 960 ובטעות לא שמתי לב שהמוכר כבר לא אמזון וקיבלתי זיוף שנראה מקורי במבט ראשון אבל לא מתפקד כמו המקורי. הגומי במברשות היה טיפה ארוך מדי, הספוג באמצע היה חלש מדי, בקיצור - מוצר *** שצריך להיות חד כדי לזהות את זה בלי להשתמש בו.
-
Huber
- חבר במועדון HT

למישהו יש את הדגם הזה (roborock s8 pro ultra) ספציפית ומשתמש בנוזל שטיפה כלשהו?
-
Huber
- חבר במועדון HT

ahiel - יש לך את ה roborock s8 pro ultra?
-
Huber
- חבר במועדון HT

מצוין. כמה זמן כבר אתה משתמש בנוזל שטיפה? מניח שאתה שם את זה במיכל מים נקיים - כמה אתה שם?
-
Huber
- חבר במועדון HT

היי, לי יש roborock s8 pro ultra. בהתחלה הייתי שם את החומר של רובורוק שקניתי בבאג.
הוא עשה שכבה מגעילה של שומן על כל המיכל מים נקיים וגם יצר כל מיני חלקיקים.
אחרי זה עברתי לחומר של BONA, לHARD FLOOR ופרקט למינציה. הבעיה שהוא גם יקר וגם למעשה לא אמור לעבור דילול נוסף. הייתי שם שני פקקים של המיכל שלו.
ניסיתי גם פוליויקס פרקט. איכשהוא לא הצלחתי להיפטר מכל מיני דברים מגעילים.
אחרי זה פשוט נמאס לי. אחרי שבועיים עם מים נקיים מהפילטר, המיכל מים של הרובוט הפך לנקי עם בלי שום ריח, שכבת שומן, או חלקיקים מוזרים.
גם ככה זה פרקט למיציה מאט עם טקסטורה, צריך רצפה נקייה בעיקר.
מה שכן, קניתי את המיכל יוני כסף ששמים בתוך המיכל מים. נראה לי שהוא עושה עבודה. תוהה כל כמה זמן צריך להחליף אותו.
כל כמה זמן אתם מחליפים חומרים מתכלים ובעיקר מאיפה אתם מזמינים??
הבעיה הגדולה שלי - אני צריך מברשת צד מסתובבת, ושקית אבק ראשית לתחנת עגינה. לבאג אין במלאי כלום.
כל המוצרים מאלי מזוייפים, עם אריזות באיכות מאוד גבוהה אך המוצר עצמו באיכות נמוכה.
מטליות קניתי מבאג, עלה נדמה לי 60 שח ל2 שבאמת מקוריות בדיוק כמו המקורית.
מעלי אקפרס קניתי שקית אבק שמוציאה אבק. חזרתי למקורית, אחרי שרוקנתי אותה כבר כמה וכמה וכמה פעמים. כבר עושה שנה וכמה חודשים עבודה...
מברשת מסתובבת - המקורית עבדה חצי שנה, כל חלופית עבדה חודשיים. וחזרתי עכשיו למקורית, מרופטת אבל יותר טובה עדיין מהזיופים.
נדמה לי שהגיע עוד מברשת מקורית בקופסא, לא מוצא אותה. גם נדמה לי שהגיע פילטר אבק לרובוט.
פילטר אבק פנימי, סהכ אני שואב אותו מדי פעם עם הדייסון בעוצמה חזקה, גם התחנת עגינה שואבת אותו למעשה. ככה שהוא לדעתי באמת נקי.
הוא עשה שכבה מגעילה של שומן על כל המיכל מים נקיים וגם יצר כל מיני חלקיקים.
אחרי זה עברתי לחומר של BONA, לHARD FLOOR ופרקט למינציה. הבעיה שהוא גם יקר וגם למעשה לא אמור לעבור דילול נוסף. הייתי שם שני פקקים של המיכל שלו.
ניסיתי גם פוליויקס פרקט. איכשהוא לא הצלחתי להיפטר מכל מיני דברים מגעילים.
אחרי זה פשוט נמאס לי. אחרי שבועיים עם מים נקיים מהפילטר, המיכל מים של הרובוט הפך לנקי עם בלי שום ריח, שכבת שומן, או חלקיקים מוזרים.
גם ככה זה פרקט למיציה מאט עם טקסטורה, צריך רצפה נקייה בעיקר.
מה שכן, קניתי את המיכל יוני כסף ששמים בתוך המיכל מים. נראה לי שהוא עושה עבודה. תוהה כל כמה זמן צריך להחליף אותו.
כל כמה זמן אתם מחליפים חומרים מתכלים ובעיקר מאיפה אתם מזמינים??
הבעיה הגדולה שלי - אני צריך מברשת צד מסתובבת, ושקית אבק ראשית לתחנת עגינה. לבאג אין במלאי כלום.
כל המוצרים מאלי מזוייפים, עם אריזות באיכות מאוד גבוהה אך המוצר עצמו באיכות נמוכה.
מטליות קניתי מבאג, עלה נדמה לי 60 שח ל2 שבאמת מקוריות בדיוק כמו המקורית.
מעלי אקפרס קניתי שקית אבק שמוציאה אבק. חזרתי למקורית, אחרי שרוקנתי אותה כבר כמה וכמה וכמה פעמים. כבר עושה שנה וכמה חודשים עבודה...
מברשת מסתובבת - המקורית עבדה חצי שנה, כל חלופית עבדה חודשיים. וחזרתי עכשיו למקורית, מרופטת אבל יותר טובה עדיין מהזיופים.
נדמה לי שהגיע עוד מברשת מקורית בקופסא, לא מוצא אותה. גם נדמה לי שהגיע פילטר אבק לרובוט.
פילטר אבק פנימי, סהכ אני שואב אותו מדי פעם עם הדייסון בעוצמה חזקה, גם התחנת עגינה שואבת אותו למעשה. ככה שהוא לדעתי באמת נקי.