QN90B - תופעת מריחה הזויה - האם יש מה לעשות?

טלוויזיות ומסכים LED, QD, UHD, 4K
LockingBird פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל
תגובות: 14
נתן תודות: 3 פעמים
קיבל תודות: 6 פעמים

שליחה #21 

19/01/2023 8:54  
ushai906 כתב:
מדהים איך חברה מובילה מוציאה לשוק מוצר עם בעיה כל כך חמורה. איפה בקרת איכות בתהליך התכנון?

מוזר שכשבחנתי את הדגם הזה בחנויות לא ראיתי את הבעיה.

בפורומים שהפנית אליהם היו שציינו שהחלפת סוג התאורה שיפר משמעותית את התופעה. אם כי לא לגמרי

הפתרון היחיד הוא להחזיר את המסך אם עדיין אפשר( 14 ימים מהרכישה לפי חוק)
...
אכן, רק שבמקרה שלי הם באו להתקין לאחר 14 יום מהרכישה (טענו לעומסים עקב בלאק פרידיי).

אני מקווה באמת שהחלפת גוף תאורה במטבח לפחות תקל במעט על התופעה. לא יכול לכבות לאשתי את האור כשהיא מבשלת חחח

LockingBird פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל
תגובות: 14
נתן תודות: 3 פעמים
קיבל תודות: 6 פעמים

שליחה #22 

19/01/2023 9:37  
Haimbin כתב:
התופעה הזאת לא חדשה וקיימת גם בQ90 שלי משנת 2020 וגם לפני..היה שווה לבדוק יותר לעומק. ספציפית אצלי בבית יש גוף תאורה אחד קטן, מעין פס לד באורך חצי מטר בתוך מסגרת עם פלסטיק חצי שקוף שמשפיע הרבה יותר מכל השאר, אמנם הוא רחוק אבל ביחס לתאורה שיש לי בסלון מעל שחזקה פי כמה מונים ממנו וכמעט לא עושה את התופעה אולי באמת שווה לנסות לבדוק איך גופי תאורה שונים משפיעים מבחינת Glare.
...
מעניין. הפס לד מכיל כמה לדים נקודתיים? אחרת זה מוזר...
אצלי כרגע התאורה מורכבת מנורות, אני אשנה לצמוד תקרה ונראה מה יהיה

Haimbin
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1424
נתן תודות: 140 פעמים
קיבל תודות: 249 פעמים

שליחה #23 

הנה הפס לד המציק (לי אישית לשאר בני המשפחה פחות): לרוב בערב אני פשוט מכבה אותו, אבל אני שם לב להשתקפות הזאת בסרטים דיי חשוכים.

ushai906
סמל אישי של משתמש
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל
תגובות: 43
שם מלא: אורי
נתן תודות: 1 פעם
קיבל תודות: 17 פעמים

שליחה #24 

19/01/2023 9:55  
LockingBird כתב:
אכן, רק שבמקרה שלי הם באו להתקין לאחר 14 יום מהרכישה (טענו לעומסים עקב בלאק פרידיי).

אני מקווה באמת שהחלפת גוף תאורה במטבח לפחות תקל במעט על התופעה. לא יכול לכבות לאשתי את האור כשהיא מבשלת חחח
...
לדעתי ה-14 יום נחשבים מיום ההתקנה, בפרט שהמוכר מחייב אותך להתקין על ידי שירות שלהם. במקרה כזה, ה-14 יום הם ממועד ההתקנה. אם אתה מעוניין בהחזרה וקבלת הכסף בחזרה, לדעתי תוכל להתעקש ולקבל.

היתה לי בעיה עם יבואן אחר, ההתקנה היתה אחרי שבוע בערך מהרכישה וכשהופיעה הבעיה, אחת מהחלופות שעלו היה החזרת הטלוויזיה וקבלת הכסף חזרה תוך 14 יום מההתקנה. בסופו של דבר הבעיה נפתרה על ידי החלפה.

שלח תגובה

חזור אל “טלוויזיות LCD,LED”