ויסטה מדיה סנטר נופל בכניסה לתיקייה
- dudib
- חבר מכור קשה

- תגובות: 5144
- שם מלא: דודי
- נתן תודות: 8 פעמים
- קיבל תודות: 38 פעמים
חיפשתי באתר של מיקרוסופט
http://search.microsoft.com/results.asp ... &FORM=PEME
ויש לקובץ הזה נגיעה בהרבה דברים , אני לא יודע מה בדיוק התופעה אצלך , עבור על הרשומות (כ-52) אולי אחד עונה על הבעיה שלך .
ראיתי שיש לקובץ נגיעה גם בהגדרות firewall .
http://search.microsoft.com/results.asp ... &FORM=PEME
ויש לקובץ הזה נגיעה בהרבה דברים , אני לא יודע מה בדיוק התופעה אצלך , עבור על הרשומות (כ-52) אולי אחד עונה על הבעיה שלך .
ראיתי שיש לקובץ נגיעה גם בהגדרות firewall .
- kobyb
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 763
- נתן תודות: 55 פעמים
- קיבל תודות: 10 פעמים
ntdll.dll זה קובץ מהkernel של מערכת ההפעלה
הודעת השגיאה כללית מידי ולא נותנת כלום.
אני מניח שהתקנת תוכנה שגורמת לתקלה, תנסה לחזור ל Restore point לפני התוכנה האחרונה שהתקנת (VISTA יוצר נקודת שחזור לפני כל תוכנה שמותקנת).
בהצלחה
הודעת השגיאה כללית מידי ולא נותנת כלום.
אני מניח שהתקנת תוכנה שגורמת לתקלה, תנסה לחזור ל Restore point לפני התוכנה האחרונה שהתקנת (VISTA יוצר נקודת שחזור לפני כל תוכנה שמותקנת).
בהצלחה
There is no spoon
- Catskinner
- חבר במועדון HT

- תגובות: 16019
- נתן תודות: 123 פעמים
- קיבל תודות: 940 פעמים
מתאור התקלה מה שמתרחש הוא כדלקמן
בפתיחת הספריה ה Explorer פונה לאפליקציה המסוגלת לפתוח את הקבצים כדי שהיא תוכל לשלוף את הפריים הראשון שישמש להצגה בספריה. הפניה מבוצעת על ידי ה Explorer Shell Extension שכנראה מחובר באותו רגע ל ffdshow (אם התקנת CCCP) דרך ה Haali Media Splitter ושניהם צריכים לבצע rendering מהיר של הפריים ומכאן גם בא ההתערבות של דרייבר כרטיס המסך.
מהתאור של הקריסה אפשר להבין שזה מתרחש ללא תלות בכמות הסרטים בספריה וגם אין מסגרת זמן ברורה עד שהתקלה מתרחשת. הניחוש שלי הוא שה Explorer מנסה לבצע rendering של כמה תמונות בו זמנית ונכנס לבעיה של mutex הנגרמת על ידי מפצל המדיה או ה renderer עצמו.
העצה שלי היא כזו:
א. לבדוק מה קורה כשנכנסים לספריה שיש בה רק קובץ אחד בודד.
ב. לשדרג את גרסת ffdshow לגרסת ה SVN האחרונה של ffdshow tryouts מ CLSID
בפתיחת הספריה ה Explorer פונה לאפליקציה המסוגלת לפתוח את הקבצים כדי שהיא תוכל לשלוף את הפריים הראשון שישמש להצגה בספריה. הפניה מבוצעת על ידי ה Explorer Shell Extension שכנראה מחובר באותו רגע ל ffdshow (אם התקנת CCCP) דרך ה Haali Media Splitter ושניהם צריכים לבצע rendering מהיר של הפריים ומכאן גם בא ההתערבות של דרייבר כרטיס המסך.
מהתאור של הקריסה אפשר להבין שזה מתרחש ללא תלות בכמות הסרטים בספריה וגם אין מסגרת זמן ברורה עד שהתקלה מתרחשת. הניחוש שלי הוא שה Explorer מנסה לבצע rendering של כמה תמונות בו זמנית ונכנס לבעיה של mutex הנגרמת על ידי מפצל המדיה או ה renderer עצמו.
העצה שלי היא כזו:
א. לבדוק מה קורה כשנכנסים לספריה שיש בה רק קובץ אחד בודד.
ב. לשדרג את גרסת ffdshow לגרסת ה SVN האחרונה של ffdshow tryouts מ CLSID
מעצבן אותי כשאומרים "אני ילך, אני יקנה". מעצבן אותי עוד יותר כשכותבים את זה.
- Catskinner
- חבר במועדון HT

- תגובות: 16019
- נתן תודות: 123 פעמים
- קיבל תודות: 940 פעמים
אתה מתכוון שהאותיות הפכו לאנגליות ועכשיו זה מציג שטויות?
שנה את ה CHARSET בפילטר ה Subtitles\Fonts ל Hebrew
שנה את ה CHARSET בפילטר ה Subtitles\Fonts ל Hebrew
מעצבן אותי כשאומרים "אני ילך, אני יקנה". מעצבן אותי עוד יותר כשכותבים את זה.