בזק בינלאומי טק, לשעבר בזק בינלאומי, מתכננת עד סוף שנת 2025 להפסיק לתת שירות אינטרנט ללקוחות פרטיים

פורום רשתות, IT ומחשוב כללי - רשתות, ראוטרים, מחשבים ניידים, אביזרים וכו'.
רמאש פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1621
נתן תודות: 15 פעמים
קיבל תודות: 73 פעמים

שליחה #21 

בזק בינלאומי הודיעה אתמול על מינויים של ארבעה סמנכ"לים חדשים, כחלק מהיערכות החברה לשנת 2024 וחיזוק המיקוד של החברה בשוק פתרונות ה- IT והתקשורת לעסקים וארגונים. המינויים מגיעים מתוך כוונת החברה לחזק את מנועי הצמיחה המרכזיים בחברה במהלך השנה הקרובה, כגון: אבטחת סייבר, מחשוב ענן, תשתיות IT ותקשורת.
https://zmanavir.co.il/internet/22934/
הנושאים שלי בקהילת הפורומים הזאת

search.php?search_id=egosearch

gabif
חבר במועדון HT
חבר במועדון HT
תגובות: 758
נתן תודות: 2 פעמים
קיבל תודות: 41 פעמים

Re: בקשר לסגירת המחלקה הפרטית של בזק בינלאומי טק, לשעבר בזק בינלאומי

שליחה #22 

כן הם עוד יותר מתרחקים מהלקוח הפרטי..
בנתיים חזרתי לסלקום

elad919
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 216
שם מלא: אלעד אלעד
נתן תודות: 6 פעמים
קיבל תודות: 29 פעמים

שליחה #23 

יש כאן מישהו שהסתיים לו מבצע בסיבים בבזב"ל והצליח לקבל מבצע חדש כלשהו?
או שפשוט אומרים - או שתשלם מה שכתוב בחוזה אחרי סיום מבצע - מחיר מלא
או שתעבור לבזק?

ChaoscripT
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד
תגובות: 927
שם מלא: חביב
נתן תודות: 102 פעמים
קיבל תודות: 21 פעמים

שליחה #24 

19/01/2024 17:41  
elad919 כתב:
יש כאן מישהו שהסתיים לו מבצע בסיבים בבזב"ל והצליח לקבל מבצע חדש כלשהו?
או שפשוט אומרים - או שתשלם מה שכתוב בחוזה אחרי סיום מבצע - מחיר מלא
או שתעבור לבזק?
...
כאשר אני ניסיתי להתחבר לבזבל, הם ממש ניסו שלא לחבר אותי ולא נתנו איזה מחיר אטרקטיבי, ברמה כזו שהנציג אומר לי בפנים, תלך לבזק.

gabif
חבר במועדון HT
חבר במועדון HT

שליחה #25 

19/01/2024 19:25  
ChaoscripT כתב:
כאשר אני ניסיתי להתחבר לבזבל, הם ממש ניסו שלא לחבר אותי ולא נתנו איזה מחיר אטרקטיבי, ברמה כזו שהנציג אומר לי בפנים, תלך לבזק.
...
לא מבין למה להתעקש להיות בחברה שלא רוצה אותך , בגלל שהם היו טובים פעם?
בזבל הודיעה רשמית שהיא זונחת את השוק הפרטי , כלומר גם לאלו שכבר מנויים אצלה - סביר להניח שתהיה ירידה חדה בביצועים ( הרי בזבל מפסיקה לתחזק את השירותים ללקוחות הפרטיים) , לא סתם הם הפסיקו את שירות הגיימר ולא סתם ביטלו את חבילות ה 250 העלאה

elad919
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 216
שם מלא: אלעד אלעד
נתן תודות: 6 פעמים
קיבל תודות: 29 פעמים

שליחה #26 

אני עדיין איתם בסיבים 1000/250 - החבילה הזאת קיימת אצלי, אולי לא נותנים אותה לחדשים יותר.

אני יכול להגיד שאין שום שינוי מבחינת איכות. בשנה האחרונה לא היתה אפילו תקלה אחת (ונדיר שאי פעם היתה)
המהירות מעולה והניתובים טובים. ככה שאני לא חושב שהם הזניחו את השירותים ללקוחות פרטיים.

בקרוב מסתיים לי המבצע של 120 ש"ח לחודש, ואתחיל לשלם 140...

אחת הסיבות שאני איתם זה גם בגלל שהם כל השנים היו מעולים, וגם בגלל שהם נותנים IP אמיתי - לא מאחורי NAT
שזה משהו שאני צריך.

ChaoscripT
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד
תגובות: 927
שם מלא: חביב
נתן תודות: 102 פעמים
קיבל תודות: 21 פעמים

שליחה #27 

20/01/2024 7:54  
gabif כתב:
לא מבין למה להתעקש להיות בחברה שלא רוצה אותך , בגלל שהם היו טובים פעם?
בזבל הודיעה רשמית שהיא זונחת את השוק הפרטי , כלומר גם לאלו שכבר מנויים אצלה - סביר להניח שתהיה ירידה חדה בביצועים ( הרי בזבל מפסיקה לתחזק את השירותים ללקוחות הפרטיים) , לא סתם הם הפסיקו את שירות הגיימר ולא סתם ביטלו את חבילות ה 250 העלאה
...
ממש לא התעקשתי,
הייתי לקוח שלהם מעל 20 שנה עם אינטרנט של הוט 500/12 והייתי סופר מרוצה מהם ורציתי להמשיך איתם.
לצערי הם בחרו להזניח את הלקוח הפרטי, אז עברתי גם.

gabif
חבר במועדון HT
חבר במועדון HT

שליחה #28 

20/01/2024 12:23  
elad919 כתב:
אני עדיין איתם בסיבים 1000/250 - החבילה הזאת קיימת אצלי, אולי לא נותנים אותה לחדשים יותר.

אני יכול להגיד שאין שום שינוי מבחינת איכות. בשנה האחרונה לא היתה אפילו תקלה אחת (ונדיר שאי פעם היתה)
המהירות מעולה והניתובים טובים. ככה שאני לא חושב שהם הזניחו את השירותים ללקוחות פרטיים.

בקרוב מסתיים לי המבצע של 120 ש"ח לחודש, ואתחיל לשלם 140...

אחת הסיבות שאני איתם זה גם בגלל שהם כל השנים היו מעולים, וגם בגלל שהם נותנים IP אמיתי - לא מאחורי NAT
שזה משהו שאני צריך.
...
הם כרגע עדיין מספקים לך שירות טוב יחסית כי לא השלימו את המהלך , ברגע שישלימו ויבחרו בכך שאין יותר מנויים פרטיים אצלם - הם יגרמו לך או ברצון (יפסיקו לתחזק את השירות) או בכפייה - יודיעו לך שזה נגמר

sys_admin
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר
תגובות: 4311
נתן תודות: 10 פעמים
קיבל תודות: 905 פעמים

שליחה #29 

20/01/2024 15:41  
gabif כתב:
הם כרגע עדיין מספקים לך שירות טוב יחסית כי לא השלימו את המהלך , ברגע שישלימו ויבחרו בכך שאין יותר מנויים פרטיים אצלם - הם יגרמו לך או ברצון (יפסיקו לתחזק את השירות) או בכפייה - יודיעו לך שזה נגמר
...
בזק בינלאומי גם מספקים את החבילות עם שליחה של 250MB בערוץ העולה בחבילה של 1G בערוץ היורד וגם בחבילה של 2.5GB בערוץ היורד. הם גם מספקים את זה ללקוחות הפרטיים הקיימים וגם מצרפים לקוחות פרטיים חדשים שרוצים להצטרף. רק מה, הם לא משתתפים יותר במשחק של תורידו לי את המחיר ומספקים את השירות במחיר מוגדר, שיותר גבוהה גם מספקים אחרים. והם יכולים להרשות את זה לעצמם בגלל שידוע שהם טובים יותר מספקים אחרים. כך זה היה כבר עשרות שנים וכך זה מתחדד בשנים אחרונה עוד יותר. מן הסתם, שבשלב זה הם לא מתכוונים כלל לסגור את השירות של חיבור אינטרנט ללקוחות הפרטיים ומה יהיה בהמשך לא ניתן לדעת כלל, כמו לא ניתן לדעת את זה גם בחברות אחרות.
גם בשירות לקוחות ובאתר שלהם בזק בינלאומי בפירוש מוכוונים ללקוחות הפרטיים וללקוחות ביתיים שמשתמשים בחיבור אינטרנט גם למשחקי רשת ולצפיית אונליין, כולל גם ללקוחות החדשים בחיבור לסיבים אופטיים.

integral
חבר שלא מהעולם הזה
חבר שלא מהעולם הזה
תגובות: 8262
נתן תודות: 421 פעמים
קיבל תודות: 610 פעמים

שליחה #30 

לא יודע מה הם מתכננים, אבל זה הספק המועדף עלי במשך הרבה מאוד שנים לעומת כל ספק אחר שבדקתי. בשנים האחרונות יושב קבוע על שני קווים, (בהתחלה שני קווי אינטרנטו ועכשיו שני קווי סיבים) עם שתי תשתיות ושני ספקים שונים וגם פה היו ועדיין טובים יותר מהספק השני לא משנה מי זה היה. עד היום קיבלתי אחלה שירות ואחלה אינטרנט מהם.

gabif
חבר במועדון HT
חבר במועדון HT

שליחה #31 

20/01/2024 16:10  
sys_admin כתב:
בזק בינלאומי גם מספקים את החבילות עם שליחה של 250MB בערוץ העולה בחבילה של 1G בערוץ היורד וגם בחבילה של 2.5GB בערוץ היורד. הם גם מספקים את זה ללקוחות הפרטיים הקיימים וגם מצרפים לקוחות פרטיים חדשים שרוצים להצטרף. רק מה, הם לא משתתפים יותר במשחק של תורידו לי את המחיר ומספקים את השירות במחיר מוגדר, שיותר גבוהה גם מספקים אחרים. והם יכולים להרשות את זה לעצמם בגלל שידוע שהם טובים יותר מספקים אחרים. כך זה היה כבר עשרות שנים וכך זה מתחדד בשנים אחרונה עוד יותר. מן הסתם, שבשלב זה הם לא מתכוונים כלל לסגור את השירות של חיבור אינטרנט ללקוחות הפרטיים ומה יהיה בהמשך לא ניתן לדעת כלל, כמו לא ניתן לדעת את זה גם בחברות אחרות.
גם בשירות לקוחות ובאתר שלהם בזק בינלאומי בפירוש מוכוונים ללקוחות הפרטיים וללקוחות ביתיים שמשתמשים בחיבור אינטרנט גם למשחקי רשת ולצפיית אונליין, כולל גם ללקוחות החדשים בחיבור לסיבים אופטיים.
...
גם לגיימר ניתן להצטרף?

sys_admin
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר
תגובות: 4311
נתן תודות: 10 פעמים
קיבל תודות: 905 פעמים

שליחה #32 

20/01/2024 17:35  
gabif כתב:
גם לגיימר ניתן להצטרף?
...
לא, שירות גיימר בבזק בינלאומי היה מיותר כבר לפני שנים רבות אחרי שהיה מספיק רוחב פס לכל המשתמשים הפרטיים בניגוד לספקים אחרים וטוב שסוף סוף ביטלו אותו לפני כמה שנים.

yaronkle
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון HT
חבר במועדון HT
תגובות: 5348
שם מלא: ירון קליין
נתן תודות: 203 פעמים
קיבל תודות: 332 פעמים

שליחה #33 

@sys_admin
אני עדיין מנוי על חבילת גיימר+ בסיבים של בזב"ל.
כשבדקתי, הייתרון שחוויתי הוא שה latency היה נשאר יחסית קבוע במשחקים שאני משחק לעומת חבילה רגילה שבה ה latency קיפץ.

לא יודע עד כמה החבילה הזו נחוצה כיום. בכל מקרה אני לא מתכוון לבטל אותה. מרוצה מהמחיר הכולל...

רמאש פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1621
נתן תודות: 15 פעמים
קיבל תודות: 73 פעמים

שליחה #34 

בזק בינלאומי טק, לשעבר בזק בינלאומי, מתכננת עד סוף שנת 2025, להפסיק לתת ללקוחות פרטיים שירות אינטרנט, כנראה ששירות שיחות לחוץ לארץ גם ללקוחות פרטיים יימשכו דרכה גם בשנת 2026.
https://zmanavir.co.il/internet/23687/
אז במצב כזה, מי פה שלקוח בבזק בינלאומי, לאן הוא ימליץ לעבור?
הנושאים שלי בקהילת הפורומים הזאת

search.php?search_id=egosearch

שלח תגובה

חזור אל “רשתות, אינטרנט ו- Fiber”