בזק בינלאומי טק, לשעבר בזק בינלאומי, מתכננת עד סוף שנת 2025 להפסיק לתת שירות אינטרנט ללקוחות פרטיים
בזק בינלאומי הודיעה אתמול על מינויים של ארבעה סמנכ"לים חדשים, כחלק מהיערכות החברה לשנת 2024 וחיזוק המיקוד של החברה בשוק פתרונות ה- IT והתקשורת לעסקים וארגונים. המינויים מגיעים מתוך כוונת החברה לחזק את מנועי הצמיחה המרכזיים בחברה במהלך השנה הקרובה, כגון: אבטחת סייבר, מחשוב ענן, תשתיות IT ותקשורת.
https://zmanavir.co.il/internet/22934/
https://zmanavir.co.il/internet/22934/
Re: בקשר לסגירת המחלקה הפרטית של בזק בינלאומי טק, לשעבר בזק בינלאומי
כן הם עוד יותר מתרחקים מהלקוח הפרטי..
בנתיים חזרתי לסלקום
בנתיים חזרתי לסלקום
- elad919
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 216
- שם מלא: אלעד אלעד
- נתן תודות: 6 פעמים
- קיבל תודות: 29 פעמים
יש כאן מישהו שהסתיים לו מבצע בסיבים בבזב"ל והצליח לקבל מבצע חדש כלשהו?
או שפשוט אומרים - או שתשלם מה שכתוב בחוזה אחרי סיום מבצע - מחיר מלא
או שתעבור לבזק?
או שתעבור לבזק?
- ChaoscripT
-
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 927
- שם מלא: חביב
- נתן תודות: 102 פעמים
- קיבל תודות: 21 פעמים
כאשר אני ניסיתי להתחבר לבזבל, הם ממש ניסו שלא לחבר אותי ולא נתנו איזה מחיר אטרקטיבי, ברמה כזו שהנציג אומר לי בפנים, תלך לבזק.19/01/2024 17:41elad919 כתב: יש כאן מישהו שהסתיים לו מבצע בסיבים בבזב"ל והצליח לקבל מבצע חדש כלשהו?
או שתעבור לבזק?...
לא מבין למה להתעקש להיות בחברה שלא רוצה אותך , בגלל שהם היו טובים פעם?19/01/2024 19:25ChaoscripT כתב: כאשר אני ניסיתי להתחבר לבזבל, הם ממש ניסו שלא לחבר אותי ולא נתנו איזה מחיר אטרקטיבי, ברמה כזו שהנציג אומר לי בפנים, תלך לבזק....
בזבל הודיעה רשמית שהיא זונחת את השוק הפרטי , כלומר גם לאלו שכבר מנויים אצלה - סביר להניח שתהיה ירידה חדה בביצועים ( הרי בזבל מפסיקה לתחזק את השירותים ללקוחות הפרטיים) , לא סתם הם הפסיקו את שירות הגיימר ולא סתם ביטלו את חבילות ה 250 העלאה
- elad919
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 216
- שם מלא: אלעד אלעד
- נתן תודות: 6 פעמים
- קיבל תודות: 29 פעמים
אני עדיין איתם בסיבים 1000/250 - החבילה הזאת קיימת אצלי, אולי לא נותנים אותה לחדשים יותר.
אני יכול להגיד שאין שום שינוי מבחינת איכות. בשנה האחרונה לא היתה אפילו תקלה אחת (ונדיר שאי פעם היתה)
המהירות מעולה והניתובים טובים. ככה שאני לא חושב שהם הזניחו את השירותים ללקוחות פרטיים.
בקרוב מסתיים לי המבצע של 120 ש"ח לחודש, ואתחיל לשלם 140...
אחת הסיבות שאני איתם זה גם בגלל שהם כל השנים היו מעולים, וגם בגלל שהם נותנים IP אמיתי - לא מאחורי NAT
שזה משהו שאני צריך.
אני יכול להגיד שאין שום שינוי מבחינת איכות. בשנה האחרונה לא היתה אפילו תקלה אחת (ונדיר שאי פעם היתה)
המהירות מעולה והניתובים טובים. ככה שאני לא חושב שהם הזניחו את השירותים ללקוחות פרטיים.
אחת הסיבות שאני איתם זה גם בגלל שהם כל השנים היו מעולים, וגם בגלל שהם נותנים IP אמיתי - לא מאחורי NAT
שזה משהו שאני צריך.
- ChaoscripT
-
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 927
- שם מלא: חביב
- נתן תודות: 102 פעמים
- קיבל תודות: 21 פעמים
ממש לא התעקשתי,20/01/2024 7:54gabif כתב: לא מבין למה להתעקש להיות בחברה שלא רוצה אותך , בגלל שהם היו טובים פעם?
בזבל הודיעה רשמית שהיא זונחת את השוק הפרטי , כלומר גם לאלו שכבר מנויים אצלה - סביר להניח שתהיה ירידה חדה בביצועים ( הרי בזבל מפסיקה לתחזק את השירותים ללקוחות הפרטיים) , לא סתם הם הפסיקו את שירות הגיימר ולא סתם ביטלו את חבילות ה 250 העלאה...
הייתי לקוח שלהם מעל 20 שנה עם אינטרנט של הוט 500/12 והייתי סופר מרוצה מהם ורציתי להמשיך איתם.
לצערי הם בחרו להזניח את הלקוח הפרטי, אז עברתי גם.
הם כרגע עדיין מספקים לך שירות טוב יחסית כי לא השלימו את המהלך , ברגע שישלימו ויבחרו בכך שאין יותר מנויים פרטיים אצלם - הם יגרמו לך או ברצון (יפסיקו לתחזק את השירות) או בכפייה - יודיעו לך שזה נגמר20/01/2024 12:23elad919 כתב: אני עדיין איתם בסיבים 1000/250 - החבילה הזאת קיימת אצלי, אולי לא נותנים אותה לחדשים יותר.
שזה משהו שאני צריך....
- sys_admin
-
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4311
- נתן תודות: 10 פעמים
- קיבל תודות: 905 פעמים
בזק בינלאומי גם מספקים את החבילות עם שליחה של 250MB בערוץ העולה בחבילה של 1G בערוץ היורד וגם בחבילה של 2.5GB בערוץ היורד. הם גם מספקים את זה ללקוחות הפרטיים הקיימים וגם מצרפים לקוחות פרטיים חדשים שרוצים להצטרף. רק מה, הם לא משתתפים יותר במשחק של תורידו לי את המחיר ומספקים את השירות במחיר מוגדר, שיותר גבוהה גם מספקים אחרים. והם יכולים להרשות את זה לעצמם בגלל שידוע שהם טובים יותר מספקים אחרים. כך זה היה כבר עשרות שנים וכך זה מתחדד בשנים אחרונה עוד יותר. מן הסתם, שבשלב זה הם לא מתכוונים כלל לסגור את השירות של חיבור אינטרנט ללקוחות הפרטיים ומה יהיה בהמשך לא ניתן לדעת כלל, כמו לא ניתן לדעת את זה גם בחברות אחרות.20/01/2024 15:41gabif כתב: הם כרגע עדיין מספקים לך שירות טוב יחסית כי לא השלימו את המהלך , ברגע שישלימו ויבחרו בכך שאין יותר מנויים פרטיים אצלם - הם יגרמו לך או ברצון (יפסיקו לתחזק את השירות) או בכפייה - יודיעו לך שזה נגמר...
גם בשירות לקוחות ובאתר שלהם בזק בינלאומי בפירוש מוכוונים ללקוחות הפרטיים וללקוחות ביתיים שמשתמשים בחיבור אינטרנט גם למשחקי רשת ולצפיית אונליין, כולל גם ללקוחות החדשים בחיבור לסיבים אופטיים.
- integral
-
- חבר שלא מהעולם הזה

- תגובות: 8262
- נתן תודות: 421 פעמים
- קיבל תודות: 610 פעמים
לא יודע מה הם מתכננים, אבל זה הספק המועדף עלי במשך הרבה מאוד שנים לעומת כל ספק אחר שבדקתי. בשנים האחרונות יושב קבוע על שני קווים, (בהתחלה שני קווי אינטרנטו ועכשיו שני קווי סיבים) עם שתי תשתיות ושני ספקים שונים וגם פה היו ועדיין טובים יותר מהספק השני לא משנה מי זה היה. עד היום קיבלתי אחלה שירות ואחלה אינטרנט מהם.
גם לגיימר ניתן להצטרף?20/01/2024 16:10sys_admin כתב: בזק בינלאומי גם מספקים את החבילות עם שליחה של 250MB בערוץ העולה בחבילה של 1G בערוץ היורד וגם בחבילה של 2.5GB בערוץ היורד. הם גם מספקים את זה ללקוחות הפרטיים הקיימים וגם מצרפים לקוחות פרטיים חדשים שרוצים להצטרף. רק מה, הם לא משתתפים יותר במשחק של תורידו לי את המחיר ומספקים את השירות במחיר מוגדר, שיותר גבוהה גם מספקים אחרים. והם יכולים להרשות את זה לעצמם בגלל שידוע שהם טובים יותר מספקים אחרים. כך זה היה כבר עשרות שנים וכך זה מתחדד בשנים אחרונה עוד יותר. מן הסתם, שבשלב זה הם לא מתכוונים כלל לסגור את השירות של חיבור אינטרנט ללקוחות הפרטיים ומה יהיה בהמשך לא ניתן לדעת כלל, כמו לא ניתן לדעת את זה גם בחברות אחרות.
גם בשירות לקוחות ובאתר שלהם בזק בינלאומי בפירוש מוכוונים ללקוחות הפרטיים וללקוחות ביתיים שמשתמשים בחיבור אינטרנט גם למשחקי רשת ולצפיית אונליין, כולל גם ללקוחות החדשים בחיבור לסיבים אופטיים....
- sys_admin
-
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4311
- נתן תודות: 10 פעמים
- קיבל תודות: 905 פעמים
לא, שירות גיימר בבזק בינלאומי היה מיותר כבר לפני שנים רבות אחרי שהיה מספיק רוחב פס לכל המשתמשים הפרטיים בניגוד לספקים אחרים וטוב שסוף סוף ביטלו אותו לפני כמה שנים....
- yaronkle
- חבר במועדון HT

- תגובות: 5348
- שם מלא: ירון קליין
- נתן תודות: 203 פעמים
- קיבל תודות: 332 פעמים
@sys_admin
אני עדיין מנוי על חבילת גיימר+ בסיבים של בזב"ל.
כשבדקתי, הייתרון שחוויתי הוא שה latency היה נשאר יחסית קבוע במשחקים שאני משחק לעומת חבילה רגילה שבה ה latency קיפץ.
לא יודע עד כמה החבילה הזו נחוצה כיום. בכל מקרה אני לא מתכוון לבטל אותה. מרוצה מהמחיר הכולל...
אני עדיין מנוי על חבילת גיימר+ בסיבים של בזב"ל.
כשבדקתי, הייתרון שחוויתי הוא שה latency היה נשאר יחסית קבוע במשחקים שאני משחק לעומת חבילה רגילה שבה ה latency קיפץ.
לא יודע עד כמה החבילה הזו נחוצה כיום. בכל מקרה אני לא מתכוון לבטל אותה. מרוצה מהמחיר הכולל...
בזק בינלאומי טק, לשעבר בזק בינלאומי, מתכננת עד סוף שנת 2025, להפסיק לתת ללקוחות פרטיים שירות אינטרנט, כנראה ששירות שיחות לחוץ לארץ גם ללקוחות פרטיים יימשכו דרכה גם בשנת 2026.
https://zmanavir.co.il/internet/23687/
אז במצב כזה, מי פה שלקוח בבזק בינלאומי, לאן הוא ימליץ לעבור?
https://zmanavir.co.il/internet/23687/
אז במצב כזה, מי פה שלקוח בבזק בינלאומי, לאן הוא ימליץ לעבור?