Dune: Prophecy - הסידרה ב HBO MAX ב 11/24
- guyezra
-
- חבר במועדון ה-20K

- תגובות: 35104
יש שני ספרים נוספים שנכתבו אתחרי מותו של פרנק הרברט על ידי בנו פרנק הרברט וקווין אנדרסון שסוגרים את הסיפור
המשך ישיר של בית הלישכה - חולית:
Hunters Of Dune
Sandworms of Dune
המשך ישיר של בית הלישכה - חולית:
Hunters Of Dune
Sandworms of Dune
- sabres
-
- חבר ותיק

- תגובות: 1305
פרק ראשון מאכזב.
מתחיל בפתיחה דחוסה ומיותרת שמתארת את ההיסטוריה שקדמה לסדרה ועושה את זה בצורה מבולגנת כמו קליפ לא קשור שמסכם עונה קודמת שלא הייתה מעולם.
משם קופצים ישר לבלאגן משמים של דמויות חד-מימדיות (וחבל, כי הקאסט מרשים) שלא ברור מה הן רוצות אחת מהשניה ומעצמן.
במקום לבנות לאט את העולם ולהניח יסודות יש תחושה כאילו דילגנו לפרק הרביעי של העונה השלישית. הכתיבה לא טובה, ואני עדין.
זה מרגיש כמו סדרה של נטפליקס ולא של HBO. מישהו שם פיספס בגדול. חבל.
מתחיל בפתיחה דחוסה ומיותרת שמתארת את ההיסטוריה שקדמה לסדרה ועושה את זה בצורה מבולגנת כמו קליפ לא קשור שמסכם עונה קודמת שלא הייתה מעולם.
משם קופצים ישר לבלאגן משמים של דמויות חד-מימדיות (וחבל, כי הקאסט מרשים) שלא ברור מה הן רוצות אחת מהשניה ומעצמן.
במקום לבנות לאט את העולם ולהניח יסודות יש תחושה כאילו דילגנו לפרק הרביעי של העונה השלישית. הכתיבה לא טובה, ואני עדין.
זה מרגיש כמו סדרה של נטפליקס ולא של HBO. מישהו שם פיספס בגדול. חבל.
- oferlaor
-
- מנהל

- תגובות: 78970
- שם מלא: עפר לאור
פרק ראשון מוזר. אהבתי דווקא את ה-recap (אם כי יותר עדיף לסדרה כזו שנגלה את כל הדברים האלה במהלך העלילה ולא ב "תקציר").
מה שמטריד ממש זה שגם השחקנים ברמה בינונית (למרות שהליהוק נראה טוב, זה נראה כאילו שאמרו להם לשחק גרוע...) וגם העובדה שהם נשענים על אפקטים וכמעט אין שחקנים. מה שאני אוהב בסדרות כאלה (ע"ע foundation) זה עד כמה שרואים פרטים ברקע, אנשים פשוטים, עובדים בארמון וכו'. כל אלה חסרים. זה נראה יקום שיש בו 100 אנשים בדוחק...
נקווה שהפרקים הבאים ישתפרו...
מה שמטריד ממש זה שגם השחקנים ברמה בינונית (למרות שהליהוק נראה טוב, זה נראה כאילו שאמרו להם לשחק גרוע...) וגם העובדה שהם נשענים על אפקטים וכמעט אין שחקנים. מה שאני אוהב בסדרות כאלה (ע"ע foundation) זה עד כמה שרואים פרטים ברקע, אנשים פשוטים, עובדים בארמון וכו'. כל אלה חסרים. זה נראה יקום שיש בו 100 אנשים בדוחק...
נקווה שהפרקים הבאים ישתפרו...
- manola
-
- חבר ותיק

- תגובות: 1433
לא ברור למה החליטו שהעונה הראשונה תהיה באורך של פאקינג 6 פרקים בסך הכל, ג׳יזס... בגלל זה כנראה הריצה המהירה בפרק הראשון במקום לעשות 2-3 פרקי אקספוזיציה שיתארו את כל מה שהוביל בכלל ליצירת מסדר בנות גשרית (ומסדר המנטאטים, וגילדת נווטי החלל, אבל אני כנראה מבקש יותר מדי...). הייתי שמח גם שיציגו את הבתים הגדולים כמו שצריך, שהצופים יבינו מי נגד מי. בכל מקרה, אני מברך על כל עיבוד קולנועי או טלוויזיוני לסאגה המדהימה של חולית, ומקווה שהסדרה תתפוס רייטינג טוב.
- sabres
-
- חבר ותיק

- תגובות: 1305
כצפוי, הסדרה ממשיכה להתקשקש עם דמויות ועלילות חסרות שחר או עניין. אחת הסדרות המיותרות שנוצרו בשנים האחרונות וזה לא שאין תחרות.
זה עוד אחד מהמקרים בו חברת הפקה משלמת סכום שערורייתי על הזכות להשתמש ביקום של יצירת המקור, רק כדי לצוות אותו לכותבים שאין להם שום עניין, הבנה, או קשר לדבר.
נשאר עוד פרק אחד לסיום העונה וכולי תקווה שזה יהיה הפרק האחרון אי פעם.
זה עוד אחד מהמקרים בו חברת הפקה משלמת סכום שערורייתי על הזכות להשתמש ביקום של יצירת המקור, רק כדי לצוות אותו לכותבים שאין להם שום עניין, הבנה, או קשר לדבר.
נשאר עוד פרק אחד לסיום העונה וכולי תקווה שזה יהיה הפרק האחרון אי פעם.
- oferlaor
-
- מנהל

זה משעמם, אני בקושי מצליח לעבור פרקים. זה גם ריק מאנשים, כל היקום הזה מרגיש כאילו שיש בו 200 איש...
- ChinggisKhan
-
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4816
מסכים לגמרי, חסר המון רקע ולא ברור מה מקורות העוצמה הבין גלקטית כשכל מה שרואים זה כפרים מסכנים ותרבות פרימיטיבית
- keremyd
-
- חבר שרק התחיל

- תגובות: 32
ממש לא מבין אותכם.
אני והבן שלי צופים באדיקות, נהנים מכל רגע ומצפים לפרקים הבאים.
קראתי בעבר את כל הספרים - ראיתי את כל הסרטים, 2 הסרטים האחרונים היו באמת השיא - אבל גם הסדרה מעולה!!!
אני והבן שלי צופים באדיקות, נהנים מכל רגע ומצפים לפרקים הבאים.
קראתי בעבר את כל הספרים - ראיתי את כל הסרטים, 2 הסרטים האחרונים היו באמת השיא - אבל גם הסדרה מעולה!!!
- ChinggisKhan
-
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4816
גם אני קראתי וצפיתי. עדין, משהו חסר.
- oferlaor
-
- מנהל

חלק גדול כאן שחסר (מעבר לזה שהכל "ריק", אין מספיק אנשים) זה גם שחוץ מהשחקנים המובילים, מרבית השחקנים לא מוכרים ולא כ"כ משכנעים.