Dune: Prophecy - הסידרה ב HBO MAX ב 11/24

המלצה על סרטים ותוכניות טלויזיה, פורמטים, חוויות ועוד.
guyezra
חבר במועדון ה-20K
חבר במועדון ה-20K
תגובות: 35104

שליחה

יש שני ספרים נוספים שנכתבו אתחרי מותו של פרנק הרברט על ידי בנו פרנק הרברט וקווין אנדרסון שסוגרים את הסיפור
המשך ישיר של בית הלישכה - חולית:

Hunters Of Dune
Sandworms of Dune

sabres
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1305

שליחה

פרק ראשון מאכזב.
מתחיל בפתיחה דחוסה ומיותרת שמתארת את ההיסטוריה שקדמה לסדרה ועושה את זה בצורה מבולגנת כמו קליפ לא קשור שמסכם עונה קודמת שלא הייתה מעולם.
משם קופצים ישר לבלאגן משמים של דמויות חד-מימדיות (וחבל, כי הקאסט מרשים) שלא ברור מה הן רוצות אחת מהשניה ומעצמן.
במקום לבנות לאט את העולם ולהניח יסודות יש תחושה כאילו דילגנו לפרק הרביעי של העונה השלישית. הכתיבה לא טובה, ואני עדין.
זה מרגיש כמו סדרה של נטפליקס ולא של HBO. מישהו שם פיספס בגדול. חבל.

oferlaor
סמל אישי של משתמש
מנהל
מנהל
תגובות: 78970
שם מלא: עפר לאור

שליחה

פרק ראשון מוזר. אהבתי דווקא את ה-recap (אם כי יותר עדיף לסדרה כזו שנגלה את כל הדברים האלה במהלך העלילה ולא ב "תקציר").

מה שמטריד ממש זה שגם השחקנים ברמה בינונית (למרות שהליהוק נראה טוב, זה נראה כאילו שאמרו להם לשחק גרוע...) וגם העובדה שהם נשענים על אפקטים וכמעט אין שחקנים. מה שאני אוהב בסדרות כאלה (ע"ע foundation) זה עד כמה שרואים פרטים ברקע, אנשים פשוטים, עובדים בארמון וכו'. כל אלה חסרים. זה נראה יקום שיש בו 100 אנשים בדוחק...

נקווה שהפרקים הבאים ישתפרו...

manola
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1433

שליחה

לא ברור למה החליטו שהעונה הראשונה תהיה באורך של פאקינג 6 פרקים בסך הכל, ג׳יזס... בגלל זה כנראה הריצה המהירה בפרק הראשון במקום לעשות 2-3 פרקי אקספוזיציה שיתארו את כל מה שהוביל בכלל ליצירת מסדר בנות גשרית (ומסדר המנטאטים, וגילדת נווטי החלל, אבל אני כנראה מבקש יותר מדי...). הייתי שמח גם שיציגו את הבתים הגדולים כמו שצריך, שהצופים יבינו מי נגד מי. בכל מקרה, אני מברך על כל עיבוד קולנועי או טלוויזיוני לסאגה המדהימה של חולית, ומקווה שהסדרה תתפוס רייטינג טוב.

sabres
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1305

שליחה

כצפוי, הסדרה ממשיכה להתקשקש עם דמויות ועלילות חסרות שחר או עניין. אחת הסדרות המיותרות שנוצרו בשנים האחרונות וזה לא שאין תחרות.
זה עוד אחד מהמקרים בו חברת הפקה משלמת סכום שערורייתי על הזכות להשתמש ביקום של יצירת המקור, רק כדי לצוות אותו לכותבים שאין להם שום עניין, הבנה, או קשר לדבר.
נשאר עוד פרק אחד לסיום העונה וכולי תקווה שזה יהיה הפרק האחרון אי פעם.

oferlaor
סמל אישי של משתמש
מנהל
מנהל

שליחה

זה משעמם, אני בקושי מצליח לעבור פרקים. זה גם ריק מאנשים, כל היקום הזה מרגיש כאילו שיש בו 200 איש...

ChinggisKhan
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר
תגובות: 4816

שליחה

מסכים לגמרי, חסר המון רקע ולא ברור מה מקורות העוצמה הבין גלקטית כשכל מה שרואים זה כפרים מסכנים ותרבות פרימיטיבית

keremyd
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל
תגובות: 32

שליחה

ממש לא מבין אותכם.
אני והבן שלי צופים באדיקות, נהנים מכל רגע ומצפים לפרקים הבאים.
קראתי בעבר את כל הספרים - ראיתי את כל הסרטים, 2 הסרטים האחרונים היו באמת השיא - אבל גם הסדרה מעולה!!!

ChinggisKhan
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר
תגובות: 4816

שליחה

גם אני קראתי וצפיתי. עדין, משהו חסר.

oferlaor
סמל אישי של משתמש
מנהל
מנהל

שליחה

חלק גדול כאן שחסר (מעבר לזה שהכל "ריק", אין מספיק אנשים) זה גם שחוץ מהשחקנים המובילים, מרבית השחקנים לא מוכרים ולא כ"כ משכנעים.

חזור אל “סרטים וטלויזיה”