Fallout - עונה 1
- gilg7
-
- חבר מביא חבר

- תגובות: 3757
אני מחכה לביקורות של מי שלא מכיר את המשחק, כמוני.
- ChinggisKhan
-
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4814
- ziv_r
-
- עורך ראשי HTmag

- תגובות: 46463
פרק ראשון טוב, גם ה- 2 דקות שיש בסוף הסרט בו מראים לנו את המשך העונה, מדגים שהסיפור הולך להיות עשיר.
- ChinggisKhan
-
- חבר מביא חבר

Re: סידרה מבוססת על סידרת משחקי Fallout בדרך לאמזון ב 12/4/24
אחרי פרק 4 אני ממש מעריך את הנאמנות למשחקים מבחינת עיצוב נזק, תלבושות, מזון, תרופות וכו'.
העניין עם ה-feral ghoul מקורי ומעניין במידה מסויימת. העלילה בנויה טוב ומהודקת. השחקנית הראשית טובה מאד.
העניין עם ה-feral ghoul מקורי ומעניין במידה מסויימת. העלילה בנויה טוב ומהודקת. השחקנית הראשית טובה מאד.
- oferlaor
-
- מנהל

- תגובות: 78953
- שם מלא: עפר לאור
לא שיחקתי במשחק ולא מכיר אותו בשום צורה. ההומור עדין ומשעשע, הסיפור מעניין. אני רק סיימתי פרק שני אבל זה לא משעמם ומסלול העלילה מפתיע ולא צפוי.
-
Huber
-
- חבר במועדון HT

- תגובות: 73425
- שם מלא: ערן
הסידרה עשויה היטב, מושקעת, עם שחקנים טובים ברובם.
מי ששיחק במשחק ימצא הרבה רפרנסים וקריצות למשחק עצמו, אבל לדעתי גם מי שלא שיחק יכול להינות ממנה.
מומלץ.
מי ששיחק במשחק ימצא הרבה רפרנסים וקריצות למשחק עצמו, אבל לדעתי גם מי שלא שיחק יכול להינות ממנה.
מומלץ.
-
Huber
-
- חבר במועדון HT

-
Huber
-
- חבר במועדון HT

לגיימרים שבננו, כמובן על קצה המזלג בלבד:
- ziv_r
-
- עורך ראשי HTmag

- תגובות: 46463
ציפיתי לקצת יותר מפרק 8 שחותם את העונה.
עלילה טובה, המשחק טוב, הדינמיקה בין הדמויות, במיוחד של Cooper, הכל מהודק ויושב טוב.
8/10
נתראה בעונה 2!
https://deadline.com/2024/04/fallout-re ... 235889742/
עלילה טובה, המשחק טוב, הדינמיקה בין הדמויות, במיוחד של Cooper, הכל מהודק ויושב טוב.
8/10
נתראה בעונה 2!
https://deadline.com/2024/04/fallout-re ... 235889742/
- oferlaor
-
- מנהל

עונה טובה. אכן באסה על הקמצנות במידע בפרק 8, שהיה חלש ביחס לכל השאר.
- ChinggisKhan
-
- חבר מביא חבר

הפרק ה-8 היה מבחינתי. חסר הסבר לגבי איך מולדבר שרדה כל כך הרבה שנים (הקפאה ?) אבל מניח שנקבל תשובות בעונה ה-2.
- oferlaor
-
- מנהל

פחות סביר שהיא הוקפאה. היא היתה פעילה ב שיידי סאנדס. יותר סביר שזה קשור לחומר מאריך החיים של הגולז. לא ברור מי מייצר את זה ואיך זה משתלב בסיפור. מי אמר שאין לזה גרסא יותר בטוחה ?
- ChinggisKhan
-
- חבר מביא חבר

בהתבסס על תרחישים מהמשחקים יש אופציות אחרות סבירות יותר (מה שמאריך את החיים של הגולס זה לא החומר כי אם החשיפה לקרינה. החומר כפי שמוצג בסדרה מונע מהם להפוך ל-feral):
1. הקפאה לסירוגין - יכול להסביר למה חיכתה 10-15 שנה מאז שיידי סאנס ועד שפרצה לכספת 33. לא היתה לה שום סיבה לחכות.
2. שיבוטים
3. אנדרואידית
4. השתלת מוח
1. הקפאה לסירוגין - יכול להסביר למה חיכתה 10-15 שנה מאז שיידי סאנס ועד שפרצה לכספת 33. לא היתה לה שום סיבה לחכות.
2. שיבוטים
3. אנדרואידית
4. השתלת מוח
- oferlaor
-
- מנהל

1. היא תאכלס עובדת vaultec אז יש סיכוי שהם באמת הקפיאו אותה ושרק כשהיא שוחררה היא בעצם יצאה כנגדם. זה שהיא חתרה נגדם לא אומר שהם עלו עליה. יש לנו עדיין פער גדול מהרגע שזוהה מה התוכנית שלהם ועד שזה קרה בפועל.
2. פחות סביר. היא ידעה הכל.
3. גם פחות סביר, בעיקר כי הטכנולוגיה שם נראית מאוד מסורבלת ולא היינו מפספסים שהחליפו לה איברים.
4. יש כזה דבר במשחק?
2. פחות סביר. היא ידעה הכל.
3. גם פחות סביר, בעיקר כי הטכנולוגיה שם נראית מאוד מסורבלת ולא היינו מפספסים שהחליפו לה איברים.
4. יש כזה דבר במשחק?
- guyezra
-
- חבר במועדון ה-20K

- תגובות: 35104
לאור פרק 8 לא הבנתי למה צריך להסביר משהו לגבי מולדובר....
- gilg7
-
- חבר מביא חבר

- תגובות: 3757
סיימתי לפני יומיים את הסדרה ועכשיו מציץ בפוסט בלי חשש ספוילר.
מעניין שכולם מתייחסים לעלילה או משווים עם המשחק (שאני לא מכיר)
ואין התייחסות לכך שהסדרה היא חצי-הומוריסטית והרבה חלקים ממנה הם מחוווה (או אפילו פרודיה) להמון סדרות/סרטים מהסוג הזה.
למשל הניגוד בין העיצוב המצועצע בכספת לעולם החיצוני והמוזיקה הרומנטית משנות ה 60 תוך כדי, זה הכל חלק מהפרודיה.
הקונספירציה התאגידית חסרת כל היגיון אבל היא האמא של הקונספירציות.
רק אני רואה את זה ככה?
ד"א להסתכל על הסדרה כפרודיה על סדרות פוסט אפוקליפטיות לא מקלקל מהחוויה אלא מוסיף הנאה.
מעניין שכולם מתייחסים לעלילה או משווים עם המשחק (שאני לא מכיר)
ואין התייחסות לכך שהסדרה היא חצי-הומוריסטית והרבה חלקים ממנה הם מחוווה (או אפילו פרודיה) להמון סדרות/סרטים מהסוג הזה.
למשל הניגוד בין העיצוב המצועצע בכספת לעולם החיצוני והמוזיקה הרומנטית משנות ה 60 תוך כדי, זה הכל חלק מהפרודיה.
הקונספירציה התאגידית חסרת כל היגיון אבל היא האמא של הקונספירציות.
רק אני רואה את זה ככה?
ד"א להסתכל על הסדרה כפרודיה על סדרות פוסט אפוקליפטיות לא מקלקל מהחוויה אלא מוסיף הנאה.
-
- מנהל

תוכל להסביר? ראיתי את הפרק והיא די חידה עבורי. לא על זה שהיא מדענית אלא איך היא שרדה, איך היא היתה חלק מהפריצה שכל כך הרבה אנשים נרצחו בה וכו....
אגב, נושא אחר שמטריד אותי. הרי האבא ידע את הסודות על כספת 31, איך הוא קנה את זה שהחיצוניים הם חלק מ 31?
@gilg7
ההומור הדק (יש המון משחקים שהם עושים שם) הוא חלק משמעותי מהסדרה. לא כל כך חושב על זה כסדרה פארודית אלא שהם מאמצים את ההומור שככל הנראה ליווה את המשחקים. ממש אהבתי את הקו הדק שלהם בין הומור שחור לבין הומור תמים ״שנות החמישים״ שהם נעים בתוכו.
- guyezra
-
- חבר במועדון ה-20K

- תגובות: 35104
לא שלא צריך, לא יסבירו24/04/2024 8:49oferlaor כתב: תוכל להסביר? ראיתי את הפרק והיא די חידה עבורי. לא על זה שהיא מדענית אלא איך היא שרדה, איך היא היתה חלק מהפריצה שכל כך הרבה אנשים נרצחו בה וכו....
פשוט אין טעם כי היא סיימה את תפקידה בסידרה
-
Huber
-
- חבר במועדון HT

- Kondo10
-
- אחראי תחום סרטים וטלויזיה

- תגובות: 11697
כנראה אני במיעוט, אך לא מצליח להתחבר לבניית העלילה ולסוג של ההומור (אולי אתן עוד הזדמנות עד פרק שלישי ואחליט).