מחיר שיחה בחול אצלהם טוב מאוד גם ללא חבילה.
68 אג' לדקה באיטליה (מקומי או לארץ) אם לא רוכשים חבילת גלישה ו66 אגורות למי שכן.
במחיר כזה למי שלא צריך הרבה שיחות (רוב המשתמשים) זה עדיף.
בפרטנר לדוגמה מחיר דקה לארץ הוא 2.5 ש"ח
אני בפורטוגל כבר 5 ימים עם הסים שלהם. שמנו במכשיר ישן והפכנו להוטספוט לכולנו. עובד בסדר גמור. פה ושם אין קליטה או חיבור איטי, אבל זה מתגמד לעומת היתרון והמחיר.
ChinggisKhan כתב:
פה ושם אין קליטה או חיבור איטי, אבל זה מתגמד לעומת היתרון והמחיר.
...
בוא נסכים שלא להסכים. מחיר של סים מקומי הוא כיום שולי (ברומניה למשל עלה לי כ 25 ש"ח ל 30 גיגה) ואם אפילו "פה ושם" אין לי קליטה כשאני ממש צריך (למשל שימוש זוויז, חיפוש מידע על מקום זה או אחר, ניווט בגוגל מפס וכו) הם ממש לא שווים את זה ואעדיף סים מקומי.
אם עוברים 10 ימים בין ההפעלה של הסים ועד לניתוק, האם אשלם רק שליש מהחבילה? במקרה שלי מדובר בחבילת גלובל ב 50 שח.
נראה ככה לפי ההסכם הכללי, אבל אולי מישהו מבין את זה אחרת. https://service.we-com.co.il/images/ope ... 20_NEW.pdf
סעיף 4.6
אני מחובר אליהם כבר 4 שנים - עוד בשמם הקודם.
הם לא MVNO. משתפים רשת עם סלקום.
עד עכשיו נתנו 4G וזהו. בלי שום דבר נוסף - VOLTE וכדומה.
עכשיו החלו לתת 5G, לאנדרויד בלבד.
לגבי חבילת חו"ל ב 49 שח.
היינו בגרמניה, שוויץ וצרפת. עבד בכל המדינות. לפעמים לקח זמן עד שהתעדכן לבד לאחר מעבר הגבול ולפעמים היה צריך לעשות ריסטרט לטלפון.
בגרמניה הוא רוכב על רשת של O2, בצרפת על אורנג' ובשוויץ לא שמתי לב.
עריכה: הרגע התנתקתי מוויקום בשיחה טלפונית (שליחת בקשה דרך האתר לא הצליחה) והנציגה אמרה לי שהחיוב הוא יחסי למספר ימים ושאשמור את הסים לפעם הבאה. זה עושה את החבילה שלהם עוד יותר משתלמת לנסיעות חו"ל של כמה ימים.