Monarch: Legacy of Monsters - סדרת לייב אקשן/מפלצות עם קורט ראסל
- gilg7
-
- חבר מביא חבר

- תגובות: 3757
זה גם המקרה שלי. יש לי שעה פנויה כל יום שישי אחה"צ עד שמתחיל שלב המשימות מאישתי ואז אני רואה את הסדרה הזאת.
אני רוצה להתחיל את For All Mankind כי המון ממליצים עליה, אולי סדרה מכובדת אחרת, אבל זה כבר דורש מחוייבות וריכוז, לא מתאים לשעה הפנויה הזאת.
אני רוצה להתחיל את For All Mankind כי המון ממליצים עליה, אולי סדרה מכובדת אחרת, אבל זה כבר דורש מחוייבות וריכוז, לא מתאים לשעה הפנויה הזאת.
Kondo10
-
- אחראי תחום סרטים וטלויזיה

- תגובות: 11705
For All Mankind do גם התחלתי ולא מתחבר לסדרה. יש לפעמים תקופות שלא מתחברים לסדרות למרות שהן איכותיות
מכל מיני סיבות. האחרונה "ילוסטון" היחידה שהצליחה לאחד אותנו כמעט יום יום עם 2 פרקים לפחות. מאז, יבש.
מכל מיני סיבות. האחרונה "ילוסטון" היחידה שהצליחה לאחד אותנו כמעט יום יום עם 2 פרקים לפחות. מאז, יבש.
- gilg7
-
- חבר מביא חבר

אז אתה ממליץ על ילוסטון ? לא ראיתי אותה מאותו שיקול: צריך אנרגיה להיכנס לזה.
ואז יש גם את 1883 שהמליצו עליה המון
-
- חבר במועדון ה-20K

- תגובות: 35104
בדיוק כמו אצלי רק שאצלי הזמן הפנוי זה אחרי המשימות של אשתי21/12/2023 8:23gilg7 כתב: זה גם המקרה שלי. יש לי שעה פנויה כל יום שישי אחה"צ עד שמתחיל שלב המשימות מאישתי ואז אני רואה את הסדרה הזאת.
לא מתאים לשעה הפנויה הזאת.
גיל...
-
Kondo10
-

בבקשה: (אבל היא לא קלילה).21/12/2023 10:36gilg7 כתב: אז אתה ממליץ על ילוסטון ? לא ראיתי אותה מאותו שיקול: צריך אנרגיה להיכנס לזה....
viewtopic.php?f=4&t=286385&start=1785
- gilg7
-
- חבר מביא חבר

לא שהסדרה הפכה פתאום לטובה אבל לזכותם יש לומר שבפרק 8 הכניסו טוויסט רעיוני חדש.
משהו שמסביר איך לא ראו את המפלצות כל השנים.
נשמע כמו תזה די מקושקשת ואני לא בונה על איזו תיאוריית מד"ב שתפיל אותנו לרצפה ב 2 פרקים שנשארו אבל נחכה ונשמע מה בפיהם.
משהו שמסביר איך לא ראו את המפלצות כל השנים.
נשמע כמו תזה די מקושקשת ואני לא בונה על איזו תיאוריית מד"ב שתפיל אותנו לרצפה ב 2 פרקים שנשארו אבל נחכה ונשמע מה בפיהם.
-
- חבר במועדון ה-20K

ראיתי 6 פרקים
אני לא סובל
סידרה סבירה בהתחשב בעלילה הדי מופרכת של המפלצות
אני לא סובל
סידרה סבירה בהתחשב בעלילה הדי מופרכת של המפלצות
- ziv_r
-
- עורך ראשי HTmag

- תגובות: 46470
-
Kondo10
-

חשבתי שתהיה התקדמות מעניינת בפרק שביעי, וזה לא קרה. סדרה בינונית עם ליהוק לא משכנע
ודיאלוגים לא אמינים. אמשיך לראות (אולי) בחצי עין כי איבדתי עניין וגם המפלצות הן רק ברקע.
ודיאלוגים לא אמינים. אמשיך לראות (אולי) בחצי עין כי איבדתי עניין וגם המפלצות הן רק ברקע.
-
Kondo10
-

פרק 9 אחד לפני הסיום מתחיל להתפתח למשהו מעניין אך החוסר היגיון והביצוע המרושל פוגע באמינות הסדרה.
רעיון לא רע נופל על תסריט ושחקנים לא משכנעים. לא מאמין שפרק אחרון (שבוע הבא) ישנה משהו.
רעיון לא רע נופל על תסריט ושחקנים לא משכנעים. לא מאמין שפרק אחרון (שבוע הבא) ישנה משהו.
- Huber
-
- חבר במועדון HT

- תגובות: 73431
- שם מלא: ערן
אז הסתיימה העונה, אגרתי הכל, מהתגובות פה אני מבין שלשלוח ישר לסל המחזור?
- ziv_r
-
- עורך ראשי HTmag

למה אחרי G Day, הדמות Hiroshi Randa היתה צריכה להעלם מ- 2 המשפחות? הוא לא יכול להגיד להם פשוט שהוא יוצא לחקור?
הדמות Lee Shaw היתה למטה 5 דקות ועברו 20 שנה בעולם האמיתי, אבל בפרק האחרון הם היו כל כך הרבה זמן ועברו רק שנתיים?
הדמות Keiko היתה למטה 57 ימים ועברו 33 שנה? משהו לא מסתדר...
יש עוד המון שאלות פתוחות ודברים לא הגיונים, אבל זה לא ממש משנה. אני מקווה שלא תהיה עונה 2.
הסדרה לא שווה את קרב המפלצות באורך 2 דקות בפרק האחרון.
הרבה זמן שלא נהנתי כל כך לעשות Shift + Delete.
3/10
הדמות Lee Shaw היתה למטה 5 דקות ועברו 20 שנה בעולם האמיתי, אבל בפרק האחרון הם היו כל כך הרבה זמן ועברו רק שנתיים?
הדמות Keiko היתה למטה 57 ימים ועברו 33 שנה? משהו לא מסתדר...
יש עוד המון שאלות פתוחות ודברים לא הגיונים, אבל זה לא ממש משנה. אני מקווה שלא תהיה עונה 2.
הסדרה לא שווה את קרב המפלצות באורך 2 דקות בפרק האחרון.
הרבה זמן שלא נהנתי כל כך לעשות Shift + Delete.
3/10
- ziv_r
-
- עורך ראשי HTmag

תסתכל ביחס לשאר הזמנים של הדמויות שהיו למטה ותראה שזה לא מסתדר.
- Huber
-
- חבר במועדון HT

- תגובות: 73431
- שם מלא: ערן
?12/01/2024 14:10Huber כתב: אז הסתיימה העונה, אגרתי הכל, מהתגובות פה אני מבין שלשלוח ישר לסל המחזור?...
- gilg7
-
- חבר מביא חבר

אם נער בין 12 בשנות השמונים, אחד שלא נחשף לתכנים של מד"ב, היה נוחת פה וצופה בסדרה - קרוב לוודאי שהיה נהנה.
אנחנו מצפים ליותר מסדרה ובפרט מאפל טיוי שיודעים להפיק סדרות טובות.
ציון 5.4/10
אנחנו מצפים ליותר מסדרה ובפרט מאפל טיוי שיודעים להפיק סדרות טובות.
ציון 5.4/10
-
- חבר במועדון ה-20K

אני לא סבלתי מהסידרה
הייתה נחמדה בעיני
אי אפשר לצפות שכמו בסרט מפלצות ישקיעו הרבה מליונים בכל פרק על קרבות CGI
הייתה נחמדה בעיני
אי אפשר לצפות שכמו בסרט מפלצות ישקיעו הרבה מליונים בכל פרק על קרבות CGI
-
Kondo10
-

פרק אחרון דווקא היה מלהיב ומעניין למרות כמה חורים בעלילה ומשחק לא משכנע בחלקו (לא רמה אחידה)
רק חבל שהיינו צריכים לחכות 10 פרקים שלמים, בשביל לראות קרב מפלצות עשוי היטב, את זה יכלו לשזור לאורך העונה.
יצאתי מבולבל מהסדרה, כי יש בה המון פוטנציאל שלא מומש על הסוף בגלל סיבות רבות.
רק חבל שהיינו צריכים לחכות 10 פרקים שלמים, בשביל לראות קרב מפלצות עשוי היטב, את זה יכלו לשזור לאורך העונה.
יצאתי מבולבל מהסדרה, כי יש בה המון פוטנציאל שלא מומש על הסוף בגלל סיבות רבות.