אשמח להמלצה על מסך טלויזיה לסלון, כ "70 + מסכים קטנים יותר

טלוויזיות ומסכים LED, QD, UHD, 4K
Haimbin
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1424

שליחה

סתם ביקורת אחת שמצאתי, אמנם לא תוכל לשפוט איכות תמונה, אבל כן את האופציות הקיימות/איכות הסמארט/שלט ועוד:

שיקול אחד גדול יכול להיות סמארט שעובד טוב עם כל האפלקציות הישראליות, לא יודע איך זה אצל פיליפס בישראל, אז צריך לבדוק כדי לא להתעסק עם סטרימרים.
הבדל בין זה לOLED אתה תרגיש, אבל וזה אבל גדול, להמון אנשים זה באמת לא כזה משנה ושווה את התוספת כסף ויכולים להתספק במסכי LED טובים.

עכשיו יש לך את הידע ונשאר רק ללכת לחנויות ולצפות בעצמך ועל הדרך אם בחרת אז לעדכן פה ולשים כמה תמונות במיוחד אם זו הפיליפס שאין עליה הרבה מידע :)

טיפ קטן, המון פעמים בחנויות מציגים רק Demo ואין מקורות חיצוניים, דרך קלה לעקוף את זה זה פשוט שיקוף מסך מהנייד למסך וככה תוכל לראות הבדלים אמיתיים בין הטלויזיות.

Ben Gordon פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל
חבר פעיל
תגובות: 75

שליחה

14/06/2022 22:00  
Haimbin כתב:
סתם ביקורת אחת שמצאתי, אמנם לא תוכל לשפוט איכות תמונה, אבל כן את האופציות הקיימות/איכות הסמארט/שלט ועוד:

שיקול אחד גדול יכול להיות סמארט שעובד טוב עם כל האפלקציות הישראליות, לא יודע איך זה אצל פיליפס בישראל, אז צריך לבדוק כדי לא להתעסק עם סטרימרים.
הבדל בין זה לOLED אתה תרגיש, אבל וזה אבל גדול, להמון אנשים זה באמת לא כזה משנה ושווה את התוספת כסף ויכולים להתספק במסכי LED טובים.

עכשיו יש לך את הידע ונשאר רק ללכת לחנויות ולצפות בעצמך ועל הדרך אם בחרת אז לעדכן פה ולשים כמה תמונות במיוחד אם זו הפיליפס שאין עליה הרבה מידע :)

טיפ קטן, המון פעמים בחנויות מציגים רק Demo ואין מקורות חיצוניים, דרך קלה לעקוף את זה זה פשוט שיקוף מסך מהנייד למסך וככה תוכל לראות הבדלים אמיתיים בין הטלויזיות.
...
בנוגע לסמארט, אין לי צורך כמעט בשום פונקציה "חכמה",
נטפליקס יש בכל הטלויזיות ובכל מקרה, אני צופה בערוצים דרך פרטנר (סיב אופטי),
אני מחבר לטלויזיה Mini PC שמריץ Windows ומשם יש לי גישה לתכנים מהרשת הבייתית,
ואם זה משנה, אני מחבר לטלויזה גם את ה Xbox Series X.

אגב, יצא לי לראות את המסך Samsung QLED Q70A והאיכות היתה טובה - איך הוא לדעתכם ביחס להמלצות כאן?

em28
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד
תגובות: 793

שליחה

מה שכן, קח בחשבון שסמסונג ו-LG לא מריצות אנדראיד TV אלא גרסה שלהם לטלוויזיה "חכמה".
אז כדאי שתוודא שלספקית שלך יש אפליקציה מתאימה, אחרת תצטרך לקנות/להשאיל סטרימר,
מה שאומר שבסופו של דבר איכות השידורים תהיה תלויה בסטרימר של הספקית או בשיאומי בוקס.

עוד דבר שכדאי לבדוק זה נוחות השלט בפועל, כי אם בסופו של דבר הוא ישמש רק לכיבוי והדלקה - לא עשינו הרבה.

Ben Gordon פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל
חבר פעיל

שליחה

14/06/2022 22:11  
em28 כתב:
מה שכן, קח בחשבון שסמסונג ו-LG לא מריצות אנדראיד TV אלא גרסה שלהם לטלוויזיה "חכמה".
אז כדאי שתוודא שלספקית שלך יש אפליקציה מתאימה, אחרת תצטרך לקנות/להשאיל סטרימר,
מה שאומר שבסופו של דבר איכות השידורים תהיה תלויה בסטרימר של הספקית או בשיאומי בוקס.

עוד דבר שכדאי לבדוק זה נוחות השלט בפועל, כי אם בסופו של דבר הוא ישמש רק לכיבוי והדלקה - לא עשינו הרבה.
...
איזו ספקית? של הכבלים/תקשורת? פרטנר במקרה שלי.
למה זה משנה? בכל מקרה יש את הממיר/קופסא שלהם (שמריצה מערכת הפעלה מבוססת אנדרואיד לדעתי) שמתחברת לטלויזיה,
וכל התפעול של הצפייה בערוצים (וגם נטפליקס שמופעל דרך פרטנר) הוא דרך השלט של פרטנר.
רק כאשר אני צופה בתכנים דרך ה Mini PC או משחק באקס בוקס, אין שימוש בממיר והשלט של פרטנר.

stv
חבר פעיל
חבר פעיל
תגובות: 55

שליחה

באתר rtings שהוזכר יש אופציית השוואת מסכים. בחר שניים ותוכל לראות וידאו של שני המסכים אחד ליד השני בעיקר בסצינות חשוכית ובוהק תרגום. לי זה ממש עזר להבין מה נראה טוב יותר. בחנויות היה לי יותר קשה בגלל הקושי לראות את אותו תוכן במקביל. אבל קל יותר להבין בחנות את השפעת זוויות הצפייה
באתר הזה אין התייחסות לפיליפס

em28
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד

שליחה

14/06/2022 22:17  
Ben Gordon כתב:
איזו ספקית? של הכבלים/תקשורת? פרטנר במקרה שלי.
למה זה משנה? בכל מקרה יש את הממיר/קופסא שלהם (שמריצה מערכת הפעלה מבוססת אנדרואיד לדעתי) שמתחברת לטלויזיה,
וכל התפעול של הצפייה בערוצים (וגם נטפליקס שמופעל דרך פרטנר) הוא דרך השלט של פרטנר.
רק כאשר אני צופה בתכנים דרך ה Mini PC או משחק באקס בוקס, אין שימוש בממיר והשלט של פרטנר.
...
אז אתה קונה טלוויזיה חכמה וזורק לזבל את כל החוכמה שהיצרניות הכניסו בה ?
ה"ממיר" של פרטנר זה בסה"כ סטרימר שמריץ אנדרואיד TV, אז לא עדיף כבר ללכת על אנדרואיד TV מובנה ?
דרך אגב, איכות השידור של פרטנר היא, איך נאמר, לא מהמשובחות.

Ben Gordon פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל
חבר פעיל

שליחה

14/06/2022 22:51  
em28 כתב:
אז אתה קונה טלוויזיה חכמה וזורק לזבל את כל החוכמה שהיצרניות הכניסו בה ?
ה"ממיר" של פרטנר זה בסה"כ סטרימר שמריץ אנדרואיד TV, אז לא עדיף כבר ללכת על אנדרואיד TV מובנה ?
דרך אגב, איכות השידור של פרטנר היא, איך נאמר, לא מהמשובחות.
...
1. אז אתה אומר שבצפייה בטלויזיה, מה שיקבע את איכות הצפייה, זה הממיר של פרטנר, הרבה יותר מאשר איכות הטלויזיה?

2. לא יודע, ככה תמיד צפיתי בתכנים מהטלויזיה, דרך הממיר של הוט, יס וכעת פרטנר.
מה אתם בעצם מציע? לבחור טלויזיה שמייתרת את הממיר של פרטנר במידה ויש אפליקציה מובנית בטלויזיה?

em28
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד

שליחה

14/06/2022 22:55  
Ben Gordon כתב:
1. אז אתה אומר שבצפייה בטלויזיה, מה שיקבע את איכות הצפייה, זה הממיר של פרטנר, הרבה יותר מאשר איכות הטלויזיה?

2. לא יודע, ככה תמיר צפיתי בתכנים מהטלויזיה, דרך הממיר של הוט, יס וכעת פרטנר.
מה אתם בעצם מציע? לבחור טלויזיה שמייתרת את הממיר של פרטנר במידה ויש אפליקציה מובנית בטלויזיה?
...
1. לא כל כך הסטרימר של פרטנר, כמו איכות השידור של פרטנר בעצמה.
2. כולנו חשבנו שצריך "ממיר" של חברת הטלויזיה, עד שבאה גוגל ואמרה: למה ?
אם אתה מנוי של פרטנר יש לך גם אפליקציה לטלפון שמריצה אנדרואיד רגיל - לטלויזיות שמריצות אנדרואיד TV יש חנות כמון של ניידים שבה יש את האפליקציות של החברוןת.
לא יודע אם כל החברות (לעניינינו פרטנר) פיתחו אפליקציות למכשירים שלא מריצים אנדרואיד TV, הן מעדיפות שתשכיר מהן "ממיר" בכמה שקלים בחודש ותהיה כבול אליהן.

Ben Gordon פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל
חבר פעיל

שליחה

אז אם הממיר של פרטנר לא פוגע כ"כ באיכות הצפייה, אני מעדיף את הנוחות של הממיר והשלט שלהם.
כמובן שאם תהיה אפליקציה נוחה יותר שאפשר להתקין בטלויזיה, אז אפשר להפטר מהממיר (והתשלום עליו), אבל זה לא פרמטר קריטי.
ובכל מקרה זה משמש אותי רק לצפייה דרך הערוצים - בעיקר חדשות, לא סרטים, סדרות או תכנים שאיכות הצפייה שלהם חשובה יותר.

חזור אל “טלוויזיות LCD,LED”