השם זה ערן, נעים מאוד.keyser כתב:eranlotan
תתחדש ותהנה!
תמונות...
ואני מבטיח תמונות

תודה רבה.yaronkle כתב:ניסית לבטל את ה- Black Stretch (או איך שקוראים לזה ב- toshiba)?odi כתב:לי יש את ה3000a ובסצינות חשוכות היא פשוט חושך,תרתי משמע..........

אם לא עונים לך כנראה שלא בטוחיםmaxim880 כתב:יש מישהו יכול לענות לי??
יש את הדגם הזה ב- 26 אינץ'?
ועוד אמרו שבסצנות חשוכות לא עובד טוב וזאת של ה 26 אינץ' ה A3000 יש לה ניגודיות של 1:2000 יראו טוב בה סצנות חשוכות??...
ערן, אצלי אותו סיפר, ולא לקחו לי אגורה, פשוט הודיעו ש"הרווחתי" - אין להם את זה שהזמנתי..eranlotan כתב:קניתי טלויזיה של טושיבה דגם 32A3000 דרך אתר P1000 (המחיר היה 3300 + 200 משלוח - סה"כ 3500). הנציגה בשירות לקוחות של ניופאן מציעה לי "לשדרג" את המסך לדגם "חדש" יותר - 32A3000PG, תמורת 300 ש"ח בלבד במבצע משהוא משהוא. הנציגה מתעקשת שזה דגם יותר חדש ויותר טוב.למעשה, הוא כל כך חדש שאפילו לא הספיקו להעלות אותו לאתר שלהם (אליבא דנציגה). בדקתי והוא אכן לא מופיע באתר של ניופאן, וגם לא באתר של טושיבה. ידידינו גוגל, לעומתה, מחזיר רק תוצאות ביוונית וגרמנית (לא שפות האם שלי).
האם זה דגם באמת יותר חדש או לפחות יותר טוב, או שזה בדיוק אותו דבר רק שהביאו אותו מאירופה במקום מאסיה (או הפוך) ולכן התוספת של שתי האותיות לדגם אבל הטלויזיה היא זהה לחלוטין?
אם זה לא המצב, האם התוספות מצדיקות 300 ש"ח תוספת?...