לגיבוי אכסון בענן, אני משתמש ב- Cloud Drive Sync.13/03/2022 9:59NegativeIQ כתב: עם טורנטים זה פחות בעייתי (אני אישית משתמש ב-rutorrent), הבעיה הקשה היא אם אתה רוצה להוריד דברים מ-Mega, Google Drive וכו'....
HBS3 גם עושה את העבודה.

לגיבוי אכסון בענן, אני משתמש ב- Cloud Drive Sync.13/03/2022 9:59NegativeIQ כתב: עם טורנטים זה פחות בעייתי (אני אישית משתמש ב-rutorrent), הבעיה הקשה היא אם אתה רוצה להוריד דברים מ-Mega, Google Drive וכו'....

לא מדבר על גיבוי. אתה גולש באקראי באינטרנט, מנסה להוריד משהו "כבד" והלינק הוא להורדה ממגה או דרייב או שירות דומה. אין דרך נורמלית להוריד ישירות ל-NAS.13/03/2022 11:39Amir64 כתב: לגיבוי אכסון בענן, אני משתמש ב- Cloud Drive Sync.
HBS3 גם עושה את העבודה....

הבנתי.14/03/2022 12:11NegativeIQ כתב: לא מדבר על גיבוי. אתה גולש באקראי באינטרנט, מנסה להוריד משהו "כבד" והלינק הוא להורדה ממגה או דרייב או שירות דומה. אין דרך נורמלית להוריד ישירות ל-NAS....

ל-download manager של סיינולוג'י יש אופציה כזו. אתה יכול לתת URL והוא מוריד אותו.14/03/2022 12:11NegativeIQ כתב: לא מדבר על גיבוי. אתה גולש באקראי באינטרנט, מנסה להוריד משהו "כבד" והלינק הוא להורדה ממגה או דרייב או שירות דומה. אין דרך נורמלית להוריד ישירות ל-NAS....

אם מדברים על QNAP, אז לא צריך docker.15/03/2022 19:36ds123 כתב: פשוט מתקינים docker container של jdownloader, שכולל ממשק GUI.
https://github.com/jlesage/docker-jdownloader-2
היום כל NAS תומך בהרצת containers. בעולם כזה, אין באמת סיבה להסתמך על חנות האפליקציות של מערכת ההפעלה....
דיברתי באופן כללי, שלא באמת צריך שה NAS שרוכשים יתמוך באפליקציות מסויימות בילט-אין, כל עוד יש תמיכה ב docker containers....