אני גם חיפשתי מיקרוגל מובנה אבל בסופו של דבר ירדתי מזה והלכתי על מיקרו סטנדרטי בתוך קלפה.
מה שהשפיע על ההחלטה היה מבחר מצומצם יחסית של דגמים מתאימים ובעיקר המגבלה שזה יוצר בשילוב תנור - במקרה של צורך בהחלפה של אחד מהם אתה כבול לדגם ספציפי מבחינת העיצוב והחזית התואמת. כיוון שכבר נאלצתי להחליף מיקרו עקב "טעות משתמש" של אחד הילדים העדפתי לא לקחת סיכון וללכת על מיקרו רגיל שלא רואים אותו ואין לו שום מגבלות צבע או עיצוב.
מחפש המלצה למיקרוגל מובנה
- Darklord
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 213
- נתן תודות: 33 פעמים
- קיבל תודות: 33 פעמים
אנחנו גם בתהליכי בניה וחיפוש מוצרי חשמל. בסוף החלטנו ללכת על תנור סטנדרטי, מעליו תנור משולב מיקרו (גובה 45 ס"מ) וכן השארנו את הקלפה מעל.
הסיבה שהשארנו את הקלפה היא שאני לא יודע כמה יהיה נוח ואיך הילדים יסתדרו עם תנור משולב מיקרו (מבדיקה של ה-user manuals של AEG וסימנס זה ממש לא לחיצה על כפתור בודד להפעלה).
במידה והחווית שימוש בתנור משולב מיקרו תהיה טובה, אז הקלפה תשמש לאיחסון מוצרי חשמל שהם לא בשימוש יומי (מסחטת מיץ, בלנדר, וכו'). במידה והחוויה לא תהיה טובה, התנור משולב מיקרו ישמש כתנור בלבד וארכוש מיקרו סטנדרטי שישב בקלפה.
הסיבה שהשארנו את הקלפה היא שאני לא יודע כמה יהיה נוח ואיך הילדים יסתדרו עם תנור משולב מיקרו (מבדיקה של ה-user manuals של AEG וסימנס זה ממש לא לחיצה על כפתור בודד להפעלה).
במידה והחווית שימוש בתנור משולב מיקרו תהיה טובה, אז הקלפה תשמש לאיחסון מוצרי חשמל שהם לא בשימוש יומי (מסחטת מיץ, בלנדר, וכו'). במידה והחוויה לא תהיה טובה, התנור משולב מיקרו ישמש כתנור בלבד וארכוש מיקרו סטנדרטי שישב בקלפה.