אני לא מזהה את הרמקולים הקדמיים...,של איזו חברה?
התחדשתי בטלוויזיה! זהו, גמרנו (Y)
-
ofir-harlev
- חבר ותיק

- תגובות: 2716
- נתן תודות: 3 פעמים
- קיבל תודות: 27 פעמים
אתה גם לא תזהה
זה דוקא אתגר יפה בשבילך, אבל לא משנה.
אלה רמקולים ישנים של פירלס, יעני מהתקופה שהבוקסות היו מורכבות בארץ, רק שהאלמנטים בפנים באמת היו של פירלס דנמרק.
...האמת שברמקול המסוים הזה רק הוופר של פירלס, שהוא ממש מעולה, והמיד והטוויטר הם סתם...איך נקרא לזה בעדינות, ***, עם אלקטרוניקה באותה רמה.
בקיצור הרכבתי טוויטר ומיד של מורל עם הוופר של פירלס, ובאומגה אודיו בנו לי קרוס בשבילו.
מין הכלאה כזאת.
נשמע טוב, מאוד מפורט.
אלה רמקולים ישנים של פירלס, יעני מהתקופה שהבוקסות היו מורכבות בארץ, רק שהאלמנטים בפנים באמת היו של פירלס דנמרק.
...האמת שברמקול המסוים הזה רק הוופר של פירלס, שהוא ממש מעולה, והמיד והטוויטר הם סתם...איך נקרא לזה בעדינות, ***, עם אלקטרוניקה באותה רמה.
בקיצור הרכבתי טוויטר ומיד של מורל עם הוופר של פירלס, ובאומגה אודיו בנו לי קרוס בשבילו.
מין הכלאה כזאת.
נשמע טוב, מאוד מפורט.
-
ofir-harlev
- חבר ותיק

לא מצאתי איזולטור בחנויות חשמל, אז פשוט קראתי לטכנאי של הוט. הוא יבוא ביום ראשון =\.
מעבר לזה, לא יכלו לעזור לי טלפונית עם הרסיבר, אז הייתי חייב לקחת אותו לתיקון בSG. ייקח כשבוע.
איזה באסה יא אללה!!!!!!!!!! אני כבר מת שהכל יהיה מדונדש פיקס, אין לי כח לשטויות האלה
עוד משהו שכנראה מאשר את העובדה שהבעיה היא בעיית הארקה, הוא שברגע שאני מחבר את הסאונד לטלוויזיה יש HUM כזה. בנוסף לגלים שיש לי על המסך, המסקנה היא דיי חד משמעית. בעיית הארקה.
בינתיים אני מחובר עם הרסיבר B&O בן השלושים שנה שלי מהממיר לקדמיים. שומעים ממש טוב...אבל עדיין אני מעדיף את הימאהא שלי.
מעבר לזה, לא יכלו לעזור לי טלפונית עם הרסיבר, אז הייתי חייב לקחת אותו לתיקון בSG. ייקח כשבוע.
איזה באסה יא אללה!!!!!!!!!! אני כבר מת שהכל יהיה מדונדש פיקס, אין לי כח לשטויות האלה
עוד משהו שכנראה מאשר את העובדה שהבעיה היא בעיית הארקה, הוא שברגע שאני מחבר את הסאונד לטלוויזיה יש HUM כזה. בנוסף לגלים שיש לי על המסך, המסקנה היא דיי חד משמעית. בעיית הארקה.
בינתיים אני מחובר עם הרסיבר B&O בן השלושים שנה שלי מהממיר לקדמיים. שומעים ממש טוב...אבל עדיין אני מעדיף את הימאהא שלי.
-
ofir-harlev
- חבר ותיק

למזלי יש סבלנות.
מחר אני משתחרר, אז אני במצב רוח כללי טוב.
אם לא זה, הייתי כבר מתאבד נראה לי
מחר אני משתחרר, אז אני במצב רוח כללי טוב.
אם לא זה, הייתי כבר מתאבד נראה לי
-
ofir-harlev
- חבר ותיק

תודה
אוקיי...,העיקר שאתה מרוצה מהקומבינציה הזאת !ofir-harlev כתב:אתה גם לא תזהה![]()
מין הכלאה כזאת.![]()
נשמע טוב, מאוד מפורט....
בהצלחה באזרחות...
! Ride with the wind of change
-
ofir-harlev
- חבר ותיק

תודה רבה חבר'ה.
אגב אביב, אין מילואים אחי!!

אגב אביב, אין מילואים אחי!!
ofir-harlevaloni כתב:נועם1 כתב:בתמונה 4 הסמסונג מתחזה לפיוניר.![]()
לא יפה.
מעניין כמה מסכים כאלו אפשר לרכוש במחיר 50 אחת.
1. לסלון
2. לחדר ילדים
3. למקלט
4. לפינת משחקים
5. לחלקי חילוף.
רגע נשאר עודף...
ל -
1. לסלון
2. לחדר ילדים
3. למקלט
4. לפינת משחקים
5. לחלקי חילוף....
באנה... אתה רשע.......
קודם כל תתחדש ,לדעתי כל מסך LCD סמסונג ולא חשוב עלותו עולה לאין שעור על כל פלאזמה פיונר שאינה יכולה להציג תמונה כל כך חדה בשידורים ברזלוציה גבוהה ולהדבק יפה כל כך לקיר .
אלוני אהבתי מאד את צביקה ,זה קורע מצחוק
-
ofir-harlev
- חבר ותיק

היום בא טכנאי של HOT, שם לי איזולטור והלך. עניין של שניה. עובד פיקס!
. כמובן שהוא לא הלך לפני שמצא לנכון לציין שגם לו LCD סמסונג בבית...משעשע.
תודה, גיימר. רואים סבבה HOT...לא משהו משהו, אבל מצד שני לא ציפיתי שיראו טוב מידי.
עכשיו נשאר רק שיחזירו לי את הרסיבר מתיקון ואני מסודר!!
למרות שיהיה לי קשה להפרד מהרסיבר בן ה30 של B&O שמוכיח את עצמו יפה מאוד.
תודה, גיימר. רואים סבבה HOT...לא משהו משהו, אבל מצד שני לא ציפיתי שיראו טוב מידי.
עכשיו נשאר רק שיחזירו לי את הרסיבר מתיקון ואני מסודר!!
למרות שיהיה לי קשה להפרד מהרסיבר בן ה30 של B&O שמוכיח את עצמו יפה מאוד.
- MartinHSabag
- מנהל

- תגובות: 59344
- שם מלא: מרטין סבג
- נתן תודות: 826 פעמים
- קיבל תודות: 1567 פעמים
- יצירת קשר:
-
ofir-harlev
- חבר ותיק

לקחתי היום את הרסיבר מתיקון, מSG. עובד פיקס!
חיברתי הכל והכל עובד מושלם.
...הבעיה היחידה שהייתי צריך להפרד מהB&O
אבל לא נורא.
החדר שלי סוף סוף מושלם

חיברתי הכל והכל עובד מושלם.
...הבעיה היחידה שהייתי צריך להפרד מהB&O
אבל לא נורא.
החדר שלי סוף סוף מושלם
לבעיית הרעש הזה מצאתי פתרון פשוט, פשוט תבודד את כל הסיכוך של הכבל כך שלא יגע בכלל בשקע ומסביב לו, אפילו סיב אחד יגרום לרעש. המצב האידיאלי והוא אפשרי ביותר שרק החוט העיקרי יכנס למקומו ואת הסיכוך תעטוף בדבק נייר...ofir-harlev כתב:
בינתיים אני מחובר עם הרסיבר B&O בן השלושים שנה שלי מהממיר לקדמיים. שומעים ממש טוב...אבל עדיין אני מעדיף את הימאהא שלי....
כמה הייתי מאושר שהעלמתי את הרעש המציק הזה.